Kızlar yaptıgım tepki dogrumu

Al iste fikirsiz bir kv psikopat bir koca, hay o kocanin anasina tukureyim ben 5 yasindaki cocugu koseye sikistiriyor ha babannesine gitmiyor diye, o babannede yetiskin adammis gibi oglunun torununu bu sekilde kistirmasina ses etmiyor oylemi. Allah hepsine akil fikir vicdan versin, o cocuk o korkuyla nasil buyuyecek bakalim. Sonrada neden saldirgan psikopat cinnet geciren insan dolu etraf diyorlar. Boyle manyaklarin elinde iskence gore gore ipsiz sapsiz kayip ofke dolu gencler yetisir tabiki.
Cidden Allah akil fikir versin ne diyim. Su anasi ugruna colugunu cocugunu karisini gozu gormeyen adamlar varya onlar icin tek dilegim var Allah tez zamanda o cok sevgili analarini alirda ellerinden aileleri bir huzur bulur insallah.
Manyak herif cidden cok sinirlendim.

Üzülüyorum bu konulara. Kv kahrı çekip, eşi yanında olmayan herkese boşanın demek istiyorum. Yalnız kalsınlar, analarıyla Mutlu olsunlar. Kimse bunu hak etmiyor.
Cansu baya sistematik olarak kocasından şiddet görüyor. saatlerce dayak yiyor. Yine de boşanmaya ikna edemiyoruz. Darp raporuna bile ikna edemedik sayfalarca yazdık da. Diğer konularını da okuyun isterseniz.

C Cansu098 neyse ki bunda müdahale etmişsin. O çocuklara çok üzülüyorum nelere şahit oluyor yavrucaklar o evde, tabi çarpar yüreği öyle o baba onu sıkıştırınca, babası seni nasıl dövüyor, anlıyor elbet o çocuk o evde olan biteni Nasıl yetişecek bu yavrucaklar hiç bilmiyorum

Allah Onuda alsın bıktım evladımdan ne istiyorsunuz

Öyleyse Allah yardımcısı olsun. Çocukları Mutlu olsun.

bu konuda bile kaynanayı fırçalamışsınız adam çocugun babası yaw baba yapar mı bunu
Gülüyordu çok sinirlendim senin dedim büyük olarak müdahale etmen gerekir görüyor oğlum orda küçülmüş oğluna dese karışma nolcak benle eşim kavga edince gülmeye başladı çok sinirlendim dedim . Esimde daha çok çocuğun üstüne gitti giderken dedi senle gorusecem

Ben elimden geleni onlar için yapıcam gücü mum yettiği kadar cnm

Senin şiddet görüyor olman bi tarafa sanırım çocuklarda şiddet görmeye başlamış. Psikolojik şiddet zaten görüyorlar da yakında fiziksel olarak yaşayacaklar bunu. Çünkü kocan ruh hastası bir manyak ve sende karşısında ezilen küçücük olan çaresiz bir kadın. .şu soruyu sor kendine;gerçekten çaresizmisin??Kocan oğluna kızarken mi anladın o çocukların neler yaşadığını?neden müsade ediyorsun buna?Boşan bu manyak heriften çocuklarda kurtulsun sende..
Kimsen yoksa git sığınma evine..ama yok ben yapamam güçsüzüm diyorsan ikide bir bu tür konular açıp bizlerin sınırını ziplatma..elime geçse o kocanı evire çevire döverim. (Şiddet yanlısı değilim ama bu manyak hakkediyor bence)

Ben elimden geleni onlar için yapıcam gücü mum yettiği kadar cnm
Ama çok büyük ihtimalle yakında onlar da şiddete maruz kalacak cansu, hiç sanmıyorum nasiplerini almayacaklarını Baksana şimdiden anası işin küçücük çocuğu sıkıştırıyor o adam. Zaten psikolojik olarak nelere nelere maruz kalıyorlar.
Ne diyelim artık. Değnek değecek sanki kocana ve kvye durduk yere de değişecek diye bekliyorsun, bir tek dua ile olsaydı bu işler şu dünyada bir tek gözyaşı kalmazdı

Ama en azından tepkimi vericem sessiz durmıycam nolursa olsun

Babasını aramış geçen sefer gelmiş, barıştırmış diye gitmiyor babaya. Biz de sığınma evi dedik, o imkansız zaten anladık ama zaten babasından hiç şiddet görmemiş cansu, bir tokat bile yemedim diyor evimde. Anne baba ayrıymış. Babası geçen gün almadı diye ona da yansıtmıyor şimdi. Bir de kv sevinirmiş boşanırsa da bu defa.. of offf

Ben olsam gider kapısında yatardım babamın evlatlarımı o psikopattan kurtarmak için. Zaten, öldürecek artık baba beni geliyorum, dese de kapıdan döndürmeyecek bence o adam.. En azından koca bir silkelenecek cansu o evden bir çıksa.

Ama en azından tepkimi vericem sessiz durmıycam nolursa olsun
Daha çok dayak yediğinle kalırsın cansu... Bari ellerinle başını koru artık darbe alma kulağına, kafana.. Ne diyeyim
Bu adam durduk yere seni dövmüyor mu zaten? Bak sana söyleyeyim, yarın öbür gün gidecek annesine yine senin kocan, dolduracak kadın senin karın bana şunu diyor bunu diyor bir şey yapmıyorsun diye, gelip yine dövecek seni bu adam. Nasıl bir engel var önünde?

Babası ne olursa olsun eninde sonunda kabul eder.o evde kocasından hergün dayak yemek nasıl daha mantıklı geliyor cansuya anlamıyorum. Dediğin gibi kapısında yatsın ama çekmesin bu manyak kocayı. .
Kayinvalide si isterse zil takıp oynasın ne olmuş yani..onu sevindirmemek için şiddete boyun eğmek kadar salakça birşey olamaz..
Allah akıl fikir versin ne diyim sinir oldum akşam akşam. .

Gecen gelmeden yalvardım telefonda gotur beni hatta çocuklarımıza bırakacaktım ama geldi kal dedi . Bir daha Nasıl arıyayım cocuklarımıda bu delilere bırakamm

Babam evli 3cocuvu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…