Bakın kaynanam ne yaptı geldi hic konuşmadı bende konuşmadım . Esim geldi birlikte iki sevgili gibi saatlerce konuştular benle hic muhatap olmadılar . 5 yaşındaki oğlum herseyi görüyor giderken kaynana gel sarılayım dedi oğlum gitmedi . Bende bebeğime bakıyordum gittim kızıma su getirmeye esim oğlumu karanlık yerde köşeye sıkıştırmış sen babaannene neden sarilmiyossun oğlumda küçülmüş . Rengi atmış gorunce hemen aldım . Kaynanamda gülüyor dedim anne oğlunu uyaracagina 5 yaşındaki cocuğa neler yapıyor cocuğum sakat olur dili gider korkak olur neden gülüyorsun dedim . Daha cok güldü garip olan ben miyim anlamadım . Esim ortancayi alıyor oğlumu 5 yaşındaki oğlumu götürmüyor babaannesini götürmeye bende hayır dedim götürme 5 yaşındaki oğlum üzülür sonra kaynanama dedim bu cocuk askerden mı gelmis amacınız nedir gitti 5 yaşındaki oğlumu aldı onuda götürdü eşimde cocukları Yukari yolladı kendi gitti nedir çilem neden kaynanam geldi anlamadım geldi biraz olan huzurumu bozdu ağlıyorum ağlıyorum Allah'a havale ediyorum . Inanın sesim çıkmadı dedim guzel bir sekilde yolculayayim ama oğlumu öyle gorunce dayanamadım oğlum zaten zayıf bisey iyi yaptim mı bilmiyorum. Konu evlatlarım olunca susamıyorum gülmesi aklımdan çıkmıyor
Cansu baya sistematik olarak kocasından şiddet görüyor. saatlerce dayak yiyor. Yine de boşanmaya ikna edemiyoruz. Darp raporuna bile ikna edemedik sayfalarca yazdık da. Diğer konularını da okuyun isterseniz.Üzülüyorum bu konulara. Kv kahrı çekip, eşi yanında olmayan herkese boşanın demek istiyorum. Yalnız kalsınlar, analarıyla Mutlu olsunlar. Kimse bunu hak etmiyor.
Allah Onuda alsın bıktım evladımdan ne istiyorsunuzAl iste fikirsiz bir kv psikopat bir koca, hay o kocanin anasina tukureyim ben 5 yasindaki cocugu koseye sikistiriyor ha babannesine gitmiyor diye, o babannede yetiskin adammis gibi oglunun torununu bu sekilde kistirmasina ses etmiyor oylemi. Allah hepsine akil fikir vicdan versin, o cocuk o korkuyla nasil buyuyecek bakalim. Sonrada neden saldirgan psikopat cinnet geciren insan dolu etraf diyorlar. Boyle manyaklarin elinde iskence gore gore ipsiz sapsiz kayip ofke dolu gencler yetisir tabiki.
Cidden Allah akil fikir versin ne diyim. Su anasi ugruna colugunu cocugunu karisini gozu gormeyen adamlar varya onlar icin tek dilegim var Allah tez zamanda o cok sevgili analarini alirda ellerinden aileleri bir huzur bulur insallah.
Manyak herif cidden cok sinirlendim.
Öyleyse Allah yardımcısı olsun. Çocukları Mutlu olsun.Cansu baya sistematik olarak kocasından şiddet görüyor. saatlerce dayak yiyor. Yine de boşanmaya ikna edemiyoruz. Darp raporuna bile ikna edemedik sayfalarca yazdık da. Diğer konularını da okuyun isterseniz.
C Cansu098 neyse ki bunda müdahale etmişsin. O çocuklara çok üzülüyorum nelere şahit oluyor yavrucaklar o evde, tabi çarpar yüreği öyle o baba onu sıkıştırınca, babası seni nasıl dövüyor, anlıyor elbet o çocuk o evde olan biteniNasıl yetişecek bu yavrucaklar hiç bilmiyorum
Gülüyordu çok sinirlendim senin dedim büyük olarak müdahale etmen gerekir görüyor oğlum orda küçülmüş oğluna dese karışma nolcak benle eşim kavga edince gülmeye başladı çok sinirlendim dedim . Esimde daha çok çocuğun üstüne gitti giderken dedi senle gorusecembu konuda bile kaynanayı fırçalamışsınız adam çocugun babası yaw baba yapar mı bunu
Bilmiyorum ağlıyorum Allah'a sığındım
herkesin kaderi kendi cabasina bagli iken sadece siginmak yetmez. "oldugu kadar, olmadigi kader" der Sems-i Tebrizi. sen bir nebze caba goster bu yolu dondurmek icin.Bilmiyorum ağlıyorum Allah'a sığındım
Ben elimden geleni onlar için yapıcam gücü mum yettiği kadar cnmCansu baya sistematik olarak kocasından şiddet görüyor. saatlerce dayak yiyor. Yine de boşanmaya ikna edemiyoruz. Darp raporuna bile ikna edemedik sayfalarca yazdık da. Diğer konularını da okuyun isterseniz.
C Cansu098 neyse ki bunda müdahale etmişsin. O çocuklara çok üzülüyorum nelere şahit oluyor yavrucaklar o evde, tabi çarpar yüreği öyle o baba onu sıkıştırınca, babası seni nasıl dövüyor, anlıyor elbet o çocuk o evde olan biteniNasıl yetişecek bu yavrucaklar hiç bilmiyorum
Ama çok büyük ihtimalle yakında onlar da şiddete maruz kalacak cansu, hiç sanmıyorum nasiplerini almayacaklarınıBen elimden geleni onlar için yapıcam gücü mum yettiği kadar cnm
Ama en azından tepkimi vericem sessiz durmıycam nolursa olsunAma çok büyük ihtimalle yakında onlar da şiddete maruz kalacak cansu, hiç sanmıyorum nasiplerini almayacaklarınıBaksana şimdiden anası işin küçücük çocuğu sıkıştırıyor o adam. Zaten psikolojik olarak nelere nelere maruz kalıyorlar.
Ne diyelim artık. Değnek değecek sanki kocana ve kvye durduk yere de değişecek diye bekliyorsun, bir tek dua ile olsaydı bu işler şu dünyada bir tek gözyaşı kalmazdı
Babasını aramış geçen sefer gelmiş, barıştırmış diye gitmiyor babaya. Biz de sığınma evi dedik, o imkansız zaten anladık ama zaten babasından hiç şiddet görmemiş cansu, bir tokat bile yemedim diyor evimde. Anne baba ayrıymış. Babası geçen gün almadı diye ona da yansıtmıyor şimdi. Bir de kv sevinirmiş boşanırsa da bu defa.. of offfSenin şiddet görüyor olman bi tarafa sanırım çocuklarda şiddet görmeye başlamış. Psikolojik şiddet zaten görüyorlar da yakında fiziksel olarak yaşayacaklar bunu. Çünkü kocan ruh hastası bir manyak ve sende karşısında ezilen küçücük olan çaresiz bir kadın. .şu soruyu sor kendine;gerçekten çaresizmisin??Kocan oğluna kızarken mi anladın o çocukların neler yaşadığını?neden müsade ediyorsun buna?Boşan bu manyak heriften çocuklarda kurtulsun sende..
Kimsen yoksa git sığınma evine..ama yok ben yapamam güçsüzüm diyorsan ikide bir bu tür konular açıp bizlerin sınırını ziplatma..elime geçse o kocanı evire çevire döverim. (Şiddet yanlısı değilim ama bu manyak hakkediyor bence)
Daha çok dayak yediğinle kalırsın cansu... Bari ellerinle başını koru artık darbe alma kulağına, kafana.. Ne diyeyimAma en azından tepkimi vericem sessiz durmıycam nolursa olsun
Babası ne olursa olsun eninde sonunda kabul eder.o evde kocasından hergün dayak yemek nasıl daha mantıklı geliyor cansuya anlamıyorum. Dediğin gibi kapısında yatsın ama çekmesin bu manyak kocayı. .Babasını aramış geçen sefer gelmiş, barıştırmış diye gitmiyor babaya. Biz de sığınma evi dedik, o imkansız zaten anladık ama zaten babasından hiç şiddet görmemiş cansu, bir tokat bile yemedim diyor evimde. Anne baba ayrıymış. Babası geçen gün almadı diye ona da yansıtmıyor şimdi. Bir de kv sevinirmiş boşanırsa da bu defa.. of offf
Ben olsam gider kapısında yatardım babamın evlatlarımı o psikopattan kurtarmak için. Zaten öldürecek artık baba beni geliyorum dese de kapıdan döndürmeyecek bence o adam.. En azından adam bir silkelenecek bir o evden çıksa.
Gecen gelmeden yalvardım telefonda gotur beni hatta çocuklarımıza bırakacaktım ama geldi kal dedi . Bir daha Nasıl arıyayım cocuklarımıda bu delilere bırakammBabasını aramış geçen sefer gelmiş, barıştırmış diye gitmiyor babaya. Biz de sığınma evi dedik, o imkansız zaten anladık ama zaten babasından hiç şiddet görmemiş cansu, bir tokat bile yemedim diyor evimde. Anne baba ayrıymış. Babası geçen gün almadı diye ona da yansıtmıyor şimdi. Bir de kv sevinirmiş boşanırsa da bu defa.. of offf
Ben olsam gider kapısında yatardım babamın evlatlarımı o psikopattan kurtarmak için. Zaten öldürecek artık baba beni geliyorum dese de kapıdan döndürmeyecek bence o adam.. En azından adam bir silkelenecek bir o evden çıksa.
Babam evli 3cocuvu varBabası ne olursa olsun eninde sonunda kabul eder.o evde kocasından hergün dayak yemek nasıl daha mantıklı geliyor cansuya anlamıyorum. Dediğin gibi kapısında yatsın ama çekmesin bu manyak kocayı. .
Kayinvalide si isterse zil takıp oynasın ne olmuş yani..onu sevindirmemek için şiddete boyun eğmek kadar salakça birşey olamaz..
Allah akıl fikir versin ne diyim sinir oldum akşam akşam. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?