Kızlar yaptıgım tepki dogrumu

Off bilmiyorum

Gecen gelmeden yalvardım telefonda gotur beni hatta çocuklarımıza bırakacaktım ama geldi kal dedi . Bir daha Nasıl arıyayım cocuklarımıda bu delilere bırakamm
Sen git dayan kapısına çocuklarınla. Ya da bir dahaki dayağında artık darp raporu al, polisi ara kocanı götürsünler, o ara babanı ara polis elinden kurtardı gel al beni bu adam öldürmeden beni, polis götürdü de...

Babam evli 3 çocuğu var cnm

Gecelerdir bu konudan sinirimiz tepemizde. Seni kurtarayım maddi yardım yapayım diyen bile oldu. Bir sürü tavsiye verildi. Korkuyorum diyor cansu

Off çok üzüldüm durumunuza. Çaresizsiniz demek ki. 3 küçük çocukla arkanızda aileniz olmassa çok zor mücadele etmeniz. Allah bir kapı açar inşallah size.

Senin verdiğin tepkiden korkuyor olsa seni defalarca dovmezdi bu adam..hala tepki vericem diyorsun. Birde kına istersen belki daha etkili olur..
Ne yapayım çaresizim birde böyle yapayım çocuklarım için zaten konuşmuyoruz . Hiç barışmak için bile yormuyor kendini yemek yiyor çıkıyor geliyor tv izliyor uyuyor bende çocuklarımla uyuyorum görünmüyorum

Off çok üzüldüm durumunuza. Çaresizsiniz demek ki. 3 küçük çocukla arkanızda aileniz olmassa çok zor mücadele etmeniz. Allah bir kapı açar inşallah size.
Amin cnm şimdi evegelcek nolcak giderken gelince görürsün günü dedi bana niye çocuğum ü korudum annesinin yanında

Birde böyle yapayım derken??ne yapıyorsun Cansu?adamın yediği önünde yemediği arkasında. .iki çift ters söz onu etkilemez. .

Sen burada yazarak bir şekilde rahatlatiyorsun kendini.içinde oluşan nefreti sogutuyorsun.burda hepimiz kocan için ağır kelimeler kullanıyoruz ya birde sana aciyoruz filan bu sana terapi gibi geliyor değilmi?bir süre böyle ayakta kalıyorsun. Sonra yine başa dönüyorsun. .hayatını hep böylemi geçireceksin sen?çocukların büyüdüğünde belkide sana çok kizacaklar bizi o psikopat baba ile büyüttün diyecekler..hazırmış buna??

Aman gelmesin hiç zaten.. Geldiğinde de hiç bulaşma en azından sen ona bari.. Dediğim gibi - inşallah olmaz ama - yine döverse, en azından ellerini başının arkasında kenetle, kollarınla kulağını kapatacak şekilde, başını göm kollarının içine iyice, başını koru. Yani de diyelim Cansu en azından beyin kanaması geçirmemeye çalış onca saat dayağa

Yorumunu okudum sonra profilini gördüm istem dışı çok güldüm :)
(O gülüşü bende biliyorum )

Birgun elinde kalmaz inşallah. .

Şöyle bi eski konularını okudum da dayak yemeler kv ile sürekli problem sanırım 3 çocuk yas 26 off off sen önce kendi psikoloji için cabala mutlu anne mutlu çocuk

Bilmiyorum ağlıyorum Allah'a sığındım

ya hayatım tamam allaha sığın da bak karakollar var kadın sıgınma evleri var
var yani bişeyler oturup evde dayak yiyerek allahın sana nasıl bi yardım göndermesini bekliyosun?
eşin için yemek gibi su gibi bişey olmuş seni dövmek hiç çekip gitmeyeceğini de biliyor tepki vermeyeceğini de
sen zaten rutin olarak dayağını yiyosun yapman gereken tek şey dayaktan sonra bi hastaneye git karakola da gitme
hastane polisi seni yönlendirir zaten ama bişey yapmayacaksan da
yarın öbür gün özellikle erkek çocugun var baba katili olacak bunun da vebali sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…