Off bilmiyorumDaha çok dayak yediğinle kalırsın cansu... Bari ellerinle başını koru artık darbe alma kulağına, kafana.. Ne diyeyim
Bu adam durduk yere seni dövmüyor mu zaten? Bak sana söyleyeyim, yarın öbür gün gidecek annesine yine senin kocan, dolduracak kadın senin karın bana şunu diyor bunu diyor bir şey yapmıyorsun diye, gelip yine dövecek seni bu adam. Nasıl bir engel var önünde?
Sen git dayan kapısına çocuklarınla. Ya da bir dahaki dayağında artık darp raporu al, polisi ara kocanı götürsünler, o ara babanı ara polis elinden kurtardı gel al beni bu adam öldürmeden beni, polis götürdü de...Gecen gelmeden yalvardım telefonda gotur beni hatta çocuklarımıza bırakacaktım ama geldi kal dedi . Bir daha Nasıl arıyayım cocuklarımıda bu delilere bırakamm
Senin verdiğin tepkiden korkuyor olsa seni defalarca dovmezdi bu adam..hala tepki vericem diyorsun. Birde kına istersen belki daha etkili olur..Ama en azından tepkimi vericem sessiz durmıycam nolursa olsun
Babam evli 3 çocuğu var cnmSen git dayan kapısına çocuklarınla. Ya da bir dahaki dayağında artık darp raporu al, polisi ara kocanı götürsünler, o ara babanı ara polis elinden kurtardı gel al beni bu adam öldürmeden beni, polis götürdü de...
Gecelerdir bu konudan sinirimiz tepemizde. Seni kurtarayım maddi yardım yapayım diyen bile oldu. Bir sürü tavsiye verildi. Korkuyorum diyor cansuBabası ne olursa olsun eninde sonunda kabul eder.o evde kocasından hergün dayak yemek nasıl daha mantıklı geliyor cansuya anlamıyorum. Dediğin gibi kapısında yatsın ama çekmesin bu manyak kocayı. .
Kayinvalide si isterse zil takıp oynasın ne olmuş yani..onu sevindirmemek için şiddete boyun eğmek kadar salakça birşey olamaz..
Allah akıl fikir versin ne diyim sinir oldum akşam akşam. .
Annen evli mi?Babam evli 3cocuvu var
Yahu git sığınma evine..sonra bir iş bul.yeni bir hayat kur kendine..yapanlar nasıl yapıyor. Onlarin süper güçleri filan yok sadece cesurlar sende biraz cesur ol..bu ne korkaklık bu kadar ya?..Babam evli 3cocuvu var
Ne yapayım çaresizim birde böyle yapayım çocuklarım için zaten konuşmuyoruz . Hiç barışmak için bile yormuyor kendini yemek yiyor çıkıyor geliyor tv izliyor uyuyor bende çocuklarımla uyuyorum görünmüyorumSenin verdiğin tepkiden korkuyor olsa seni defalarca dovmezdi bu adam..hala tepki vericem diyorsun. Birde kına istersen belki daha etkili olur..
Hiçbir adım atmaz o zaman..anca burda ağlar zirlar içini döker ertesi gün hoppp aynı şiddeti görür. .Gecelerdir bu konudan sinirimiz tepemizde. Seni kurtarayım maddi yardım yapayım diyen bile oldu. Bir sürü tavsiye verildi. Korkuyorum diyor cansu
Amin cnm şimdi evegelcek nolcak giderken gelince görürsün günü dedi bana niye çocuğum ü korudum annesinin yanındaOff çok üzüldüm durumunuza. Çaresizsiniz demek ki. 3 küçük çocukla arkanızda aileniz olmassa çok zor mücadele etmeniz. Allah bir kapı açar inşallah size.
Birde böyle yapayım derken??ne yapıyorsun Cansu?adamın yediği önünde yemediği arkasında. .iki çift ters söz onu etkilemez. .Ne yapayım çaresizim birde böyle yapayım çocuklarım için zaten konuşmuyoruz . Hiç barışmak için bile yormuyor kendini yemek yiyor çıkıyor geliyor tv izliyor uyuyor bende çocuklarımla uyuyorum görünmüyorum
Aman gelmesin hiç zaten.. Geldiğinde de hiç bulaşma en azından sen ona bari.. Dediğim gibi - inşallah olmaz ama - yine döverse, en azından ellerini başının arkasında kenetle, kollarınla kulağını kapatacak şekilde, başını göm kollarının içine iyice, başını koru. Yani de diyelim Cansu en azından beyin kanaması geçirmemeye çalış onca saat dayağaNe yapayım çaresizim birde böyle yapayım çocuklarım için zaten konuşmuyoruz . Hiç barışmak için bile yormuyor kendini yemek yiyor çıkıyor geliyor tv izliyor uyuyor bende çocuklarımla uyuyorum görünmüyorum
Yorumunu okudum sonra profilini gördüm istem dışı çok güldüm :)şeytan gibi di mi.... bilirim o gülüşü. ne zaman sen üzülsen, haksızlığa uğrasan, kendini savunsan görüyorsun o gülüşü di mi. şeytanı evine sokma, şeytanın evine gitme. şeytandan uzak dur. konuşma.
Birgun elinde kalmaz inşallah. .Aman gelmesin hiç zaten.. Geldiğinde de hiç bulaşma en azından sen ona bari.. Dediğim gibi - inşallah olmaz ama - yine döverse, en azından ellerini başının arkasında kenetle, kollarınla kulağını kapatacak şekilde, başını göm kollarının içine iyice, başını koru. Yani de diyelim Cansu en azından beyin kanaması geçirmemeye çalış onca saat dayağa
Bilmiyorum ağlıyorum Allah'a sığındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?