• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR YARDIM EDİN LÜTFEN!!!

yenianne123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba kızlar 20+6 haftalık hamileyim ve 2 3 gündür rahmimde regli sancısı gibi ağrılarım oluyor bugün daha şiddetlendi braxton hicks kasılmaları denen birşey varmış ancak onda saatler süren hareket edince düzelmeyen bi durum yok bende 1 dakikadan fazla en fazla 2 saat süren aralıklarla gelen ağrım var bu nedir ne yapmalıyım ya da neler oluyor anlayamadım sürekli o ağrıyı çekmek artık beni ağlattı acıdan mı korkudan mı bilmiyorum ama biraz fazla uzun sürdüğü için dayanamıyorum neler oluyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz lütfen şimdiden teşekkür ederim:)

Acile gitsen mesela burada bekleyene kadar?
Yalancı sancılar düzenli ve söylediğin gibi şiddetli değildir, belki korkudan sana öyle geliyordur. Doktora gitmeden bilemezsin

Acile gitsen mesela burada bekleyene kadar?
Yalancı sancılar düzenli ve söylediğin gibi şiddetli değildir, belki korkudan sana öyle geliyordur. Doktora gitmeden bilemezsin
evime çok uzak hastane çok önemli durum var mı yok mu anlayamadım sormak istedim

evime çok uzak hastane çok önemli durum var mı yok mu anlayamadım sormak istedim
Yalancı kasılmalar kısa süreli, düzenli ve şiddetli olmaz, dinlenince de rahatlar geçer, uzakta olsa iyi hissetmiyorsun gitmen gerekir

Yalancı kasılmalar kısa süreli, düzenli ve şiddetli olmaz, dinlenince de rahatlar geçer, uzakta olsa iyi hissetmiyorsun gitmen gerekir
peki yaşadığım durum nedir bi adı vs var mı ilk gebeliğim anlamıyorum hiçbirşey

peki yaşadığım durum nedir bi adı vs var mı ilk gebeliğim anlamıyorum hiçbirşey
Yorulmuş olabilirsin, susuz kalmış olabilirsin, bı sıkıntı olabilir, sıkıntı yoktur da sana yoğun geliyordur ağrılar, anlattiklarin beni biraz tedirgin etti, yalancı sancı aglatmaz pek

aynı haftalarda bende de ağrı olmuştu. o kadar ağrım oluyordu ki hemen uzanmak istiyordum. acıyı şöyle tarif edeyim sanki birazdan regl olacam gibi bir şeydi. ama o zamanlar sizin bahsettiğiniz gibi yalancı kasılmam yoktu. sadece bu ağrı vardı. ağrının şiddeti hep aynıydı. canımı yakmıyordu sadece rahatsız ediyordu. hiç beklemeden doktoruma gittim. hemen muayene etti. sancı düzenli gelmediği ve şiddeti artmadığı sürece ve dinlenince geçiyorsa hiçbir sıkıntı yok demişti. düzenliden kasıt tam sancı gelince süre tutacaksınız her 5-10 dakikada bir geliyorsa doktora gitmenizde fayda var. bende o dönem idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı mesela doktor toz ve fitil verdi ağrım kesilmişti. ihtimaller çok. doğuruyor olabilirsiniz, idrar yolu enfeksiyonu olabilirsiniz, gaz sancınız olabilir, susuz kalmış olabilirsiniz. maalesef bunu doktora gitmeden uzaktan bilemeyiz.

aynı haftalarda bende de ağrı olmuştu. o kadar ağrım oluyordu ki hemen uzanmak istiyordum. acıyı şöyle tarif edeyim sanki birazdan regl olacam gibi bir şeydi. ama o zamanlar sizin bahsettiğiniz gibi yalancı kasılmam yoktu. sadece bu ağrı vardı. ağrının şiddeti hep aynıydı. canımı yakmıyordu sadece rahatsız ediyordu. hiç beklemeden doktoruma gittim. hemen muayene etti. sancı düzenli gelmediği ve şiddeti artmadığı sürece ve dinlenince geçiyorsa hiçbir sıkıntı yok demişti. düzenliden kasıt tam sancı gelince süre tutacaksınız her 5-10 dakikada bir geliyorsa doktora gitmenizde fayda var. bende o dönem idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı mesela doktor toz ve fitil verdi ağrım kesilmişti. ihtimaller çok. doğuruyor olabilirsiniz, idrar yolu enfeksiyonu olabilirsiniz, gaz sancınız olabilir, susuz kalmış olabilirsiniz. maalesef bunu doktora gitmeden uzaktan bilemeyiz.
gerçekten çok teşekkür ederim detaylıca yazmanız beni biraz rahatlattı süre tutmaya başlıyacağım bilmiyordum

Back
X