KIZLAR :( yardım edin nişanlımıdan ayrildim bgn bitti ne yapmam gerek

Vay be inanmiyorum nasıl nisanlandin tekrar kaç ay geçti

Vay be inanmiyorum nasıl nisanlandin tekrar kaç ay geçti

ayrılalı 3 yıl oluyor canım... ayrılığın 2. senesinde ben şu an ki nişanlımla tanıştım hiç olur gözüyle bakmıyordum ama her şey kısmet şimdi asker yolu bekliyorum

Haydaa en son düğün salonu baktın diye bir atar yapmıştı ergen damat adayı, ne oldu da işi ayrılma boyutuna getirdiler ki? Gerekçeleri neymiş?

Haydaa en son düğün salonu baktın diye bir atar yapmıştı ergen damat adayı, ne oldu da işi ayrılma boyutuna getirdiler ki? Gerekçeleri neymiş?

Beni ağlarken guldurdun ya allah da seni guldursun.. Simdi ki problem ben niye onu aramamisim 10gün geçti ben den beklemis

Beni ağlarken guldurdun ya allah da seni guldursun.. Simdi ki problem ben niye onu aramamisim 10gün geçti ben den beklemis

Canım hiç canını sıkma. Bu kadar sudan sebeple seni yarı yolda bırakan insan zaten gerekli olgunluğa erişememiş demektir. Evlilik çocuk oyuncağı mı? Aramadın beni diye inatlaşıp biter mi? Hakkında hayırlısı olmuş. Bittiği için sevineceğin günler yakındır. İlk şok geçince daha net görebiliyorsun bazı şeyleri.

ayrılalı 3 yıl oluyor canım... ayrılığın 2. senesinde ben şu an ki nişanlımla tanıştım hiç olur gözüyle bakmıyordum ama her şey kısmet şimdi asker yolu bekliyorum

Ne güzel allah kolaylik versin İnsallh çabuk biter safaklariniz

O varya dur bakalım atlattsin bu günü de onun g.. Gorcem ben bi anlık kızgınlıkla yaptı gorcek o

Ailenin yanında bu kadar kaba bir şekilde ayrılması hoş olmamış.

Bence sevin böyle karaktersiz birinden kurtulduğuna

Ailenin yanında bu kadar kaba bir şekilde ayrılması hoş olmamış.

Bence sevin böyle karaktersiz birinden kurtulduğuna
Geldiklerinde parmagindaydi yüzük benimkine baktı yok .. Bi anlık sinirinden yenik düştü ama dha çok dusecek allah sevenin göz yaslarini sayarmis ve o sayı kdr dert verirmiş ahimi çok aldı .. ben hiç böyle olucagini tahmin etmiyordm yazık oldu.

Üzüntünüz cok yeni ve en yogun önümüzdeki bi kac gün yasıcaksinizdir pat diye hafiflemez aciniz zaman gecmesi lazim birkac aydan sonra özlemeyede alicaksinizdir ama bi gün illaki birseyler biticektir.Öncelikle kendinizi 3-4 gün dinlemeyin yalniz kalmamaya calisin.
Ki bnce kesin arar pisman olur.ama siz kendinizi beklemeye alin simdiden karar vermeyin ararsa ne yaparim die belki bu surecte goremediklerinizi goruceksiniz geriye cekilceksiniz.İnş bu süreci en min. hasarla atlatir ve barisirsiniz..

Panik yok :)
Maalesef uzun ve sıkıntılı bir sürece giriyorsun..Acını bastırmamanı, olur olmadık şeyler yapmamanı, saplanıp kalmamanı ve oluruna bırakmanı öneririm. Bir kaç ay sonra geçecek..

bende aynı durumu yaşadım yüzük taktık ama en son yine terketti.yoruldum dedi gitti bu kadar basite aldı işte.kaç kere aradım bitmesin diye bitti dediysem bitmiştir dedi yine..arkadaşım allah sabır versin hepimize.benm daha 3 hafta oldu ve yeni biriyle ftoğraf koydu kalbimin istediği yerdeyim diye..emin ol benm yaşadığım acı daha kötü..hep mutluyum falan yazıyo gördükçe nasıl içim yanıyo bilsen..geçecek bu günler o şu an mutlu belki bigün pişman olacak..o günü özlemle bekliyorum..

eyvah ya seninki daha zormuş ya allah yardım etsin cnm ya

hayır ama acisini atlatmak bu sevgim den nasıl sogucam

görürsün bak zamanla herşeyden soğursun sadece bizi dinlemeye bak.olmuosa bıseyler zorlamanın anlamıda olmaz.dedım ya kendıne gel o senın gıbı bırını kaybettı die derdine yansın.

görürsün bak zamanla herşeyden soğursun sadece bizi dinlemeye bak.olmuosa bıseyler zorlamanın anlamıda olmaz.dedım ya kendıne gel o senın gıbı bırını kaybettı die derdine yansın.

Daha dunden yanmaya başladı o ztn bi anlık öfkesine yenik düştüğünün farkına varicak ama iş işten geçmiş olck seviyorum ama dediği gibi bana sevmek yetmiyormuş bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…