canım neden unutamayasın?? öyle de bir unutursun ki adını hatırlayamayacak hale gelirsin.. ben ilk ayrıldığım dönemler öyle üzülüyordum ki dünyam yıkılıyor diyordum.. ayrılıktan 2 ay sonra baktım adam facesinde durumunu nişanlı olarak yaptı.. sonra kendi kendime deli misin nesin kim için üzülüyorsun.. şükret öyle bir karaktersizden kurtulduğun için dedim.. o gün bugündür aslaa facesine bakmadım... kendi facemde de engelli.. şu an da nişanlıyım nasip olursa mayısta evleneceğim.. Allah bir yerden alıyorsa bir başkasıyla fazlasıyla mutluluğu tattırıyor bundan emin ol
Vay be inanmiyorum nasıl nisanlandin tekrar kaç ay geçti
Haydaa en son düğün salonu baktın diye bir atar yapmıştı ergen damat adayı, ne oldu da işi ayrılma boyutuna getirdiler ki? Gerekçeleri neymiş?
Beni ağlarken guldurdun ya allah da seni guldursun.. Simdi ki problem ben niye onu aramamisim 10gün geçti ben den beklemis
ayrılalı 3 yıl oluyor canım... ayrılığın 2. senesinde ben şu an ki nişanlımla tanıştım hiç olur gözüyle bakmıyordum ama her şey kısmetşimdi asker yolu bekliyorum
Ne güzel allah kolaylik versin İnsallh çabuk biter safaklariniz
Canım hiç canını sıkma. Bu kadar sudan sebeple seni yarı yolda bırakan insan zaten gerekli olgunluğa erişememiş demektir. Evlilik çocuk oyuncağı mı? Aramadın beni diye inatlaşıp biter mi? Hakkında hayırlısı olmuş. Bittiği için sevineceğin günler yakındır. İlk şok geçince daha net görebiliyorsun bazı şeyleri.
Geldiklerinde parmagindaydi yüzük benimkine baktı yok .. Bi anlık sinirinden yenik düştü ama dha çok dusecek allah sevenin göz yaslarini sayarmis ve o sayı kdr dert verirmiş ahimi çok aldı ..Ailenin yanında bu kadar kaba bir şekilde ayrılması hoş olmamış.
Bence sevin böyle karaktersiz birinden kurtulduğuna
Bende terkedildim bugün bi anlık karar ile gerçi kim kimi bıraktı bilmiyorum ya olmayınca olmuyor bende üzgünüm sende üstelik gece dört ve içimde öfke sevgi özlem belirsizlik hep iç içe
helal sana valla ya. Lost valla bende bugün terkedildim
o bi kaç ay sıkıntı işte medcezir gözü kesmiyor insanın
o bi kaç ay sıkıntı işte medcezir gözü kesmiyor insanın
bende aynı durumu yaşadım yüzük taktık ama en son yine terketti.yoruldum dedi gitti bu kadar basite aldı işte.kaç kere aradım bitmesin diye bitti dediysem bitmiştir dedi yine..arkadaşım allah sabır versin hepimize.benm daha 3 hafta oldu ve yeni biriyle ftoğraf koydu kalbimin istediği yerdeyim diye..emin ol benm yaşadığım acı daha kötü..hep mutluyum falan yazıyo gördükçe nasıl içim yanıyo bilsen..geçecek bu günler o şu an mutlu belki bigün pişman olacak..o günü özlemle bekliyorum..
hayır ama acisini atlatmak bu sevgim den nasıl sogucam
görürsün bak zamanla herşeyden soğursun sadece bizi dinlemeye bak.olmuosa bıseyler zorlamanın anlamıda olmaz.dedım ya kendıne gel o senın gıbı bırını kaybettı die derdine yansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?