- 10 Kasım 2014
- 340
- 314
- 73
- 35
Sizin kendi fikriniz, bu da benim kendi fikrim..Arkadaşımın eşine aşık olan kadın,konu sahibi yada X kişi olsun benim için farketmiyor benim düşüncem bu yönde..Siz kendine söz geçiremeyeceğini savunuyorsunuz..Ben aklı,mantığı olan herkesin kendini frenleyebilceğini savunuyorum..Bana göre aşkta mantık,saygı ve ahlak çerçevesinde olmalıdır..Önümüze gelen insana evli,bekar,çocuklu farketmeden aşık olup,sonrada elimde değildi aşk söz dinlemiyor diyerek kılıf uyduramayız..Unutmayın bu tarz ilişki yaşayan herkes (konu sahibi için demiyorum o ilişki yaşamamış) aynı şeyi şeyi savunuyor..Aşık oldu ya birkere söz geçiremedi kendine adam eşinden boşandı,çocuğu ortada kaldı,eşi acı çekti bunların bir önemi yok mu? Aaa ama o aşkı oldu ne yapsın mı demeliyiz? Aşık oldu diye herşey mübah olmuyor bana göre..Biri bir yorum yapmıştı ismini hatrlamıyorum hayata bakış ve seçimler kendi elimizdedir bu adamdan bana hayır gelir mi ? Gelmez..Öyleyse kendi yoluma devam etmeliğim gibi bir yorumdu tam hatırlamıyorum..Aynen öyle bencede insan kendi mantığıyla bazı şeylerin üstesinden gelebilmeli..Siz diyorsunuz ya asla yapmam diyenden korkarım diye korkmayın bizlerden..Emin olun asla yapmam..Bu bir büyük konuşmakta değildir..Kendi iradesine sahip ve ahlaki değerleri olan,bir takım sınırları olan her insanın yapabileceği birşeydir..Konu sahibine saygı duymamı beklemeyin..Duyamam..Ama sizde bence dikkatli yorum yapın çünkü böyle aşk laftan anlamaz,saygı duyulmalı tarzında yorumlar,iyice şaşırtabilir insanı ve onun yanlış düşüncelerini kendi kafasında masumlaştırmasına sebep olabilir...
Hayret bir şeysiniz aşkmış bilmemne .Geçeceksiniz bunları .Ben işin günahında sevabında değilim .Genç kızlarımız biraz olgun görüp evli heriflere gönüllerini kaptırıyorlar .Terkedilince de vay aşığım vay sevdalıyım .Hayır efendim salaksın sadece .
yuh diyorum artık yaaa kocamı işe gönderirken huzursuz olmak zorundamıyım ya biri askıntı olursa diye yaaa... ne kadar aldatmayacağını bilsemde bi kere aklından geçirse bile mahvolurum... elimizde kalacak adamlar sizin yüzünüzden boğacaz atcaz kenara hormon kurbanı embesilleri... alllahımm saçını başını yolucam şimdi bu kızın yanımda olsa coştummşakamısınız siz Allah aşkına?
Bu da 2013 yılındaki ilk konunuz.burdada evli ve çocuklu bir erkek.bu kişiler farklı mı?
muhtemelen bu arkadaş yeni başladı dediğinize göre farklı.
Neden hep evli erkekler?bir yerde 25 yaşındayım demişsiniz başka yerde 29.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cok-yanlis-yapiyorum.621078/
kekleniyormuyuz nedir yine.şakamısınız siz Allah aşkına?
Bu da 2013 yılındaki ilk konunuz.burdada evli ve çocuklu bir erkek.bu kişiler farklı mı?
muhtemelen bu arkadaş yeni başladı dediğinize göre farklı.
Neden hep evli erkekler?bir yerde 25 yaşındayım demişsiniz başka yerde 29.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cok-yanlis-yapiyorum.621078/
İçime bişeyler sinmedi vekekleniyormuyuz nedir yine.
Yok tatlım konuşabilirsin senli benli problem yok benim için..Şöyle bir durum olsaydı,senin açından bakarak hak verebilirdim konu sahibine,deseydi ki bize;Ben evli bir adama aşık oldum,kendime engel olamadım fakat o işyerinden ayrıldım ve ondan uzaklaştım tüm iletişimimi kestim aşk acısı çekiyorum o zaman derdim ki sen doğru olanı yapmışsın,kalbine söz geçirememişsin belki ama yanlış birşeyde yapmamak için önlemini almışsın..Artık önüne bak kardeşim üzülme der destek olurdum..Fakat konu sahibinin ilk sayfalardaki yorumlarına baktım ve sinirlerim tavan yaptı..Diyor ki eşiyle arkadaş oldum,kadın bana selam söylüyor..O adamada kankam gibi davranıyorum..Önceden biz tanışsaydık belki evlenirdik herşey daha güzel olurdu..O kadına göre arkadaşım daha mükemmel,o kadın sigara içiyor mesela..Eşini değilde beni hakediyor tarzında yorumlardı..Yani olaya nerden bakarsam bakayım elimde kalıyor her ucu..Hiçbir yönden hak verecek yer bulamadım bu konu sahibine..Ve bu düşüncelerde olduğu içinde yanlış şeyler yapması an meselesi..Her tanıştığım bekar erkekte onun özelliklerini arıyorum ama onun gibi birini bulamıyorum diyor..Tamam belki bizde fevri davranabiliyoruz bu tarz olaylarda yaşanılan tecrübelerden yada etrafımızda şahit olduğumuz acılar,üzüntüler yüzünden..Ama konu sahibide kendini bu işin içinden sıyırmak yerine daha hayaller kurmaya o adamı gözünde büyütmeye devam ediyor..Verdiğimiz tepkilerde bu yüzden zaten...Bak işte, çıkış noktan doğru. Yanlış bir şey söylemiyorsun şuanda ama yanlış yoldan gidiyorsun onu demeye çalışıyorum.
Ben aşk'ı masumlaştırabilirim ama sırf sebebi aşk diye bir yuvayı yıkmaya ya da o çocuğu ağlatmaya asla neden gösteremem.
"O çocuğum" çünkü ben. Yani benim yıllarca çektiklerimin nedeni AŞK ise eğer tüküreyim öyle aşka.
Öyle aşk olmaz olsun.
Büyük konuşmaktan korkarım. Onun için genel konuşucam, eğer bir kadın evli adama aşık oluyorsa, eğer kadın zaten gerçekten aşıksa arkasını dönüp gitmeyi bilir. İşte burada irade devreye girdi. Yani senin dediğin gibi.
Yani aşık olmayı seçemezsin ama en azından sana hükmetmesine engel olursun. Burda zaten aynı taraftayız.
Anlatmak istediğim de bu kız kalbime söz geçiremiyorum demiş. Şöyle böyle cilve yaptım dememiş ki herkes hemen kötü kadın muamelesi yapmaya başladı.
Oysa bu tavır da yanlış. Gerçekten güzel cümlelerle mantığını devreye sokmak varken bu cümleler onun bilinçaltına yanlış yerleşecek ve kalp kırmış olucaz . Ha deseydi cilve yapıyorum ediyorum engel olamıyorum o zaman bilemem tabi .
Bu arada senli-benli konuştum inşallah yanlış anlamazsın.
Yok tatlım konuşabilirsin senli benli problem yok benim için..Şöyle bir durum olsaydı,senin açından bakarak hak verebilirdim konu sahibine,deseydi ki bize;Ben evli bir adama aşık oldum,kendime engel olamadım fakat o işyerinden ayrıldım ve ondan uzaklaştım tüm iletişimimi kestim aşk acısı çekiyorum o zaman derdim ki sen doğru olanı yapmışsın,kalbine söz geçirememişsin belki ama yanlış birşeyde yapmamak için önlemini almışsın..Artık önüne bak kardeşim üzülme der destek olurdum..Fakat konu sahibinin ilk sayfalardaki yorumlarına baktım ve sinirlerim tavan yaptı..Diyor ki eşiyle arkadaş oldum,kadın bana selam söylüyor..O adamada kankam gibi davranıyorum..Önceden biz tanışsaydık belki evlenirdik herşey daha güzel olurdu..O kadına göre arkadaşım daha mükemmel,o kadın sigara içiyor mesela..Eşini değilde beni hakediyor tarzında yorumlardı..Yani olaya nerden bakarsam bakayım elimde kalıyor her ucu..Hiçbir yönden hak verecek yer bulamadım bu konu sahibine..Ve bu düşüncelerde olduğu içinde yanlış şeyler yapması an meselesi..Her tanıştığım bekar erkekte onun özelliklerini arıyorum ama onun gibi birini bulamıyorum diyor..Tamam belki bizde fevri davranabiliyoruz bu tarz olaylarda yaşanılan tecrübelerden yada etrafımızda şahit olduğumuz acılar,üzüntüler yüzünden..Ama konu sahibide kendini bu işin içinden sıyırmak yerine daha hayaller kurmaya o adamı gözünde büyütmeye devam ediyor..Verdiğimiz tepkilerde bu yüzden zaten...
Bir de bu rezilliği onaylamadık diye biz terbiyesiz olduk iyi mi ? :)Yok tatlım konuşabilirsin senli benli problem yok benim için..Şöyle bir durum olsaydı,senin açından bakarak hak verebilirdim konu sahibine,deseydi ki bize;Ben evli bir adama aşık oldum,kendime engel olamadım fakat o işyerinden ayrıldım ve ondan uzaklaştım tüm iletişimimi kestim aşk acısı çekiyorum o zaman derdim ki sen doğru olanı yapmışsın,kalbine söz geçirememişsin belki ama yanlış birşeyde yapmamak için önlemini almışsın..Artık önüne bak kardeşim üzülme der destek olurdum..Fakat konu sahibinin ilk sayfalardaki yorumlarına baktım ve sinirlerim tavan yaptı..Diyor ki eşiyle arkadaş oldum,kadın bana selam söylüyor..O adamada kankam gibi davranıyorum..Önceden biz tanışsaydık belki evlenirdik herşey daha güzel olurdu..O kadına göre arkadaşım daha mükemmel,o kadın sigara içiyor mesela..Eşini değilde beni hakediyor tarzında yorumlardı..Yani olaya nerden bakarsam bakayım elimde kalıyor her ucu..Hiçbir yönden hak verecek yer bulamadım bu konu sahibine..Ve bu düşüncelerde olduğu içinde yanlış şeyler yapması an meselesi..Her tanıştığım bekar erkekte onun özelliklerini arıyorum ama onun gibi birini bulamıyorum diyor..Tamam belki bizde fevri davranabiliyoruz bu tarz olaylarda yaşanılan tecrübelerden yada etrafımızda şahit olduğumuz acılar,üzüntüler yüzünden..Ama konu sahibide kendini bu işin içinden sıyırmak yerine daha hayaller kurmaya o adamı gözünde büyütmeye devam ediyor..Verdiğimiz tepkilerde bu yüzden zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?