kizlar yardim kalbime engel olamiyorum

Bak işte, çıkış noktan doğru. Yanlış bir şey söylemiyorsun şuanda ama yanlış yoldan gidiyorsun onu demeye çalışıyorum.
Ben aşk'ı masumlaştırabilirim ama sırf sebebi aşk diye bir yuvayı yıkmaya ya da o çocuğu ağlatmaya asla neden gösteremem.
"O çocuğum" çünkü ben. Yani benim yıllarca çektiklerimin nedeni AŞK ise eğer tüküreyim öyle aşka.
Öyle aşk olmaz olsun.
Büyük konuşmaktan korkarım. Onun için genel konuşucam, eğer bir kadın evli adama aşık oluyorsa, eğer kadın zaten gerçekten aşıksa arkasını dönüp gitmeyi bilir. İşte burada irade devreye girdi. Yani senin dediğin gibi.
Yani aşık olmayı seçemezsin ama en azından sana hükmetmesine engel olursun. Burda zaten aynı taraftayız.

Anlatmak istediğim de bu kız kalbime söz geçiremiyorum demiş. Şöyle böyle cilve yaptım dememiş ki herkes hemen kötü kadın muamelesi yapmaya başladı.

Oysa bu tavır da yanlış. Gerçekten güzel cümlelerle mantığını devreye sokmak varken bu cümleler onun bilinçaltına yanlış yerleşecek ve kalp kırmış olucaz . Ha deseydi cilve yapıyorum ediyorum engel olamıyorum o zaman bilemem tabi .

Bu arada senli-benli konuştum inşallah yanlış anlamazsın.

Haklısın terkedilenler için . Evli adamla sevgili olanların aşık olduğunu savunmadım ben de mesela. Onlarınki aşk meşk değil.

Bi yerde eşinden daha düzgün bi insan demişsin bu cümle senin artık kendini o bayanla kıyasladığın anlamına geliyor..ilerde bu düşünce o kadın haketmiyor ben hakediyoruma dönüşecek..kendine itiraf edemesen de basbaya bencilce sevmeye başlamışsın adamı..bi insan evliyse artık başka gözle bakmaya imkan yoktur..bunu dillendirmek bile korkunç..

valla kalbinize söz geçireceksiniz. vicdanınız varsa aklınız varsa,değerleriniz varsa,acıma ,empati yetenepğiniz varsa geçireceksiniz. madem bunu hissediyorsunuz oradan uzaklaşacaksınız. o işi bırakacaksınız. seçenek var.

Bir gun evlenirsem inss esimin yaninda disi sinek gorsem huylanicam.ne bu ya.kiz sana selam bile gonderiyormus.iyi niyetli biri belli.sen nasil boyle dusunursun...ne cirkin ne korkunc...okadar bekar erkek varken niye o yani...

benden 10 ys büyük, 36 yasında evli ve 4 yasında bir oğlu olan iş arkadasımdan resmen hoşlanıyorum ona belli edicem die ödüm kopuyo kendıme bile zor itiraf ettim nası çıkıcam onun çekım etkisinden ben.. engel olamıyorum duygularıma adam evli barklı yaaaa:/ ilk defa böyle bişey yaşıyorum

bu 2013 konun. bu adam da evli.
ilginçsin

ha ayrıca eylül ayında 3 yıllık ilişkin bitmiş. peki bu diğer adam 2013 senesindeki ne iş.

yuh diyorum artık yaaa kocamı işe gönderirken huzursuz olmak zorundamıyım ya biri askıntı olursa diye yaaa... ne kadar aldatmayacağını bilsemde bi kere aklından geçirse bile mahvolurum... elimizde kalacak adamlar sizin yüzünüzden boğacaz atcaz kenara hormon kurbanı embesilleri... alllahımm saçını başını yolucam şimdi bu kızın yanımda olsa coştumm

Diğer konuların da bi garip sürekli aşk meşk birinden ayrılıyosun yok patronun sana asılıyo yok arkadaşlarım evlendi ben kaldım n yok suratım büyük yok dişim böyle hasta oldugun kanaatine varıyorum ben

Aynen , bildiğin kekliyor ve çakmamışız çok ilginç ...

Yok tatlım konuşabilirsin senli benli problem yok benim için..Şöyle bir durum olsaydı,senin açından bakarak hak verebilirdim konu sahibine,deseydi ki bize;Ben evli bir adama aşık oldum,kendime engel olamadım fakat o işyerinden ayrıldım ve ondan uzaklaştım tüm iletişimimi kestim aşk acısı çekiyorum o zaman derdim ki sen doğru olanı yapmışsın,kalbine söz geçirememişsin belki ama yanlış birşeyde yapmamak için önlemini almışsın..Artık önüne bak kardeşim üzülme der destek olurdum..Fakat konu sahibinin ilk sayfalardaki yorumlarına baktım ve sinirlerim tavan yaptı..Diyor ki eşiyle arkadaş oldum,kadın bana selam söylüyor..O adamada kankam gibi davranıyorum..Önceden biz tanışsaydık belki evlenirdik herşey daha güzel olurdu..O kadına göre arkadaşım daha mükemmel,o kadın sigara içiyor mesela..Eşini değilde beni hakediyor tarzında yorumlardı..Yani olaya nerden bakarsam bakayım elimde kalıyor her ucu..Hiçbir yönden hak verecek yer bulamadım bu konu sahibine..Ve bu düşüncelerde olduğu içinde yanlış şeyler yapması an meselesi..Her tanıştığım bekar erkekte onun özelliklerini arıyorum ama onun gibi birini bulamıyorum diyor..Tamam belki bizde fevri davranabiliyoruz bu tarz olaylarda yaşanılan tecrübelerden yada etrafımızda şahit olduğumuz acılar,üzüntüler yüzünden..Ama konu sahibide kendini bu işin içinden sıyırmak yerine daha hayaller kurmaya o adamı gözünde büyütmeye devam ediyor..Verdiğimiz tepkilerde bu yüzden zaten...

Yorumları gözümden kaçmış. O zaman olayı aşktan öteye taşımaya hazırlandığını düşünmekte haklısın ...
Ama konu sahibi bizi keklemiş. Eski konularına göz at bak :/ Belli yani.

Bir de bu rezilliği onaylamadık diye biz terbiyesiz olduk iyi mi ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…