kizlar yardim kalbime engel olamiyorum

İşte bu yüzden kocama telefonlara bakacak biri lazım dediğinde beni al işe,ben gelirim,beni al,paran mı çok diye atlıyorum ve ben bakıyorum o telefonlara

ne yardımı edicez ben anlamadım.dinlicek misiniz burdaki bayanları hiç sanmıyorum.aşk bu anlayabilirim ama karşımdaki evliyse bunu bu kadar dillendirmeye bile utanırım ben

sen şimdi eşinin bir açığını kolluyorsundur yakaladığın an kankana iletirsin
ne akıllı kadınsın kaleyi içten fethetmişssin ikisiyle de kanka ayağına yatıyorsun.
demeyin öyle yaaa bi amacim bi hedefim yok asla öyle bisey yapmam.. zaten bakktim benim kalbim carpmaya basladi kanka lafini ben cikardim ben baslattim samimi olmak icin degil ki zaten samimiydik iyi anlastigim bi arkadasimdi direk kankaya bagladim dunya ahiret bacim olsun derler ya hani o hesap yoksa ona ismiyle seslenmeye devam ederdim ayni odada calisiyoruz
Bu yuva yıkılır yakında

yemin ederm benim bi amacim yoooook bosansa ne olcak ben kabul etmem evlenmem öyle bisey yook. kizlar ben o olsun istemiyorum onun gibi biri olsun isitiyorum tek mesele bu neden anlamiyorsunuz...

adam evli olmasa bukadar mukemmel gelmezdi gözüne.
hatta sen o adamla evli olsan kimbilir hangi huyundan sikayet ederdin...
senin durumun komsunun tavugu komsuya kaz görünür gibisinden
ve ask mask da degil!

kendi egonuzda bogulun

kizlar ben bu hatunu taniyorum galiba kim oldgunu nerde calistigini aciklamicam ama yarin paslasiriz

cok tesekkur ederim beni biraz olsun anlayan biri cikti benim ona hayranligim var sadece onu karisindan ayirmak gibi bi niyetim yok filim mi cekiyorum ben ne bihterim ne behlülüm

kanka olmanız gereksizken bi de eşi ile görüşüyorsunuz..
ikisi ile de sahte bir ilişkiniz var..
bi de hoşlanıyorsunuz, hayal kuruyorsunuz..
işten ayrılsam mı diyorsunuz?
bence acilen "mesafe" koymayı denemelisiniz..
-yeni işe başladı demişsiniz tüm bunlar ne kadar zamanda oldu ki?-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…