kolay değil büyük artı kız sigarayı ağzına koymamış oysa adamın eşi tüttürüyormuş gitsin
demeyin öyle yaaasen şimdi eşinin bir açığını kolluyorsundur yakaladığın an kankana iletirsin
ne akıllı kadınsın kaleyi içten fethetmişssin ikisiyle de kanka ayağına yatıyorsun.
Bu yuva yıkılır yakında
Doğru şimdi bu adamın eşinin ağzı kokuyordur değil mi al artı bir puan dahaoysa ki hanım kızımız öyle mi bir hoh dese cadde boyu okaliptüs ağaçları biter
kizlar ben bu hatunu taniyorum galiba kim oldgunu nerde calistigini aciklamicam ama yarin paslasiriz
Erkekler derler ya önce bacım sonra ihtiyacım, bu da önce kankam sonra kocam diye düşünmüş sanırım"Bacım"ayağına yatan çok erkek gördükte
"Kanka" ayağına yatan kızlarımızda varmış
Siz kafanızda onu "Mükemmel" biri olarak nitelendiriyorsunuz, ve tüm sorun burda.
O mükemmel bir eş, çok kibar, nazik, ahlaklı, mükemmel bir baba vs vs.
Bunların hepsi sizin kafanızda büyüttüğünüz şeyler.
Şöyle düşünün, bu kişi evli olmasaydı, (o kişi üzerinden örnek veriyorum çünkü şu an kafanızdaki en mükemmel erkek o),
Ve siz onun karısı olsaydınız.
Ve başka bir kız ona böyle şeyler hissetseydi ne yapardınız? İnanın bana, kocanız en ufak bir eylemde bulunmasa dahi o kızı mahvederdiniz.
Kadınsınız, ve bir kadını en iyi siz anlarsınız.
Doğru şimdi bu adamın eşinin ağzı kokuyordur değil mi al artı bir puan daha
şakamı..kizlar ben bu hatunu taniyorum galiba kim oldgunu nerde calistigini aciklamicam ama yarin paslasiriz
kizlar ben bu hatunu taniyorum galiba kim oldgunu nerde calistigini aciklamicam ama yarin paslasiriz
Hadi beeeeeekizlar ben bu hatunu taniyorum galiba kim oldgunu nerde calistigini aciklamicam ama yarin paslasiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?