Kızlar yardım ?!

aydk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2025
1.254
603
38
30
2 seneyi aşkındır evliyim. Bir senedir çocuk deniyorduk tam oldu derken zorunlu kürtaj oldum kalp atışı durduğu için. Şuan da üzerinden 3 ay geçti. Gebelik olmuyor. Herhangi bir değerimize vs baktırmadık hiç erken diye ama yaşımızda ilerliyor 30 yaşındayız. Ovilasyon ile takip ediyorum yumurtlama ve çatlama görüyorum adetim düzenli 25 günde bir oluyorum. Acaba ben yumurtlama zamanlarını mı yanlış değerlendiriyorum ya da bu yumurtlama zamanını doktorla takip etsek nası yapmam gerekiyor nerden başlamam gerekiyor sizlere sormak istedim
Bu konularda devlet hastanesi takip yapıyor mu nerden ne şekilde başlamam lazım

Canım öncelikle bir doktora gitmeni tavsiye ederim hem sen hem eşin bi muayene olun eğer senin adetlerimde sıkıntı yok ve yumurtlama takibi de yapiyorsan belki sperm kalitesi ile ilgili bir sorun vardir

Doktora gitmenizde fayda var .1 sene geçtiği için degerlerinize bakarlar devlet hastanesinde

D deryadeniz7368 regl iken mi gittiniz? Ben eşimin işinden dolayı küçük bi yerde yaşıyorum orda randevu çok zor bulunuyor şuan memleketteyim regl oldum 2. Günü ama hafta sonu

D deryadeniz7368 regl iken mi gittiniz? Ben eşimin işinden dolayı küçük bi yerde yaşıyorum orda randevu çok zor bulunuyor şuan memleketteyim regl oldum 2. Günü ama hafta sonu
Evet 2 veya 3. Gun gitmek gerekiyor.sonraki adetinize yakın randevu alır muayene olursanız belki sonuç sırası gibi adetinizde direk girebilirsiniz.belki kabul ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…