patates biber kızarta bilirsin
Kesinlikle Muhammara da yapmanı öneririm.kızarmış ekmek üstüne tadına doyulmaz,herkes parmaklarını yer.misafirlerine yapmasanda bunu dene ve ye süperdir ve çok çok basit yapımı. :lepi:
1 Kase Közlenmiş Kırmızı Biber
1 Kase Ceviz
1 Çorba Kaşığı Domates Salçası
1 Kase Biber Salçası
Yarım Limon
Yarım Ekmek
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kimyon
Hazırlanışı:
Kırmızı biberi makinada çekin. Ardından ceviz ve sarımsağı çekin. Ekmekleri ıslatın ve suyunu sıkın. Geniş bir karıştırma kabına biberi, ekmekleri, cevizi, sarımsağı koyun ve karıştırın. Limon suyunu sıkın tekrar karıştırın. Tabağa hazırladığınız karışımı tepeleme koyun. Nane, maydanoz ve cevizle süsleyin. Kızarmış ekmeğin üzerine sürerek servis edebilirsiniz.
[URL=http://img202.imageshack.us/i/93983283186284112591629.jpg/]Uploaded with ImageShack.us[/URL]
Kesinlikle Muhammara da yapmanı öneririm.kızarmış ekmek üstüne tadına doyulmaz,herkes parmaklarını yer.misafirlerine yapmasanda bunu dene ve ye süperdir ve çok çok basit yapımı. :lepi:
1 Kase Ceviz
1 Kase Biber Salçası
Yarım Limon
Yarım Ekmek
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kimyon
Hazırlanışı:
Kırmızı biberi makinada çekin. Ardından ceviz ve sarımsağı çekin. Ekmekleri ıslatın ve suyunu sıkın. Geniş bir karıştırma kabına biberi, ekmekleri, cevizi, sarımsağı koyun ve karıştırın. Limon suyunu sıkın tekrar karıştırın. Tabağa hazırladığınız karışımı tepeleme koyun. Nane, maydanoz ve cevizle süsleyin. Kızarmış ekmeğin üzerine sürerek servis edebilirsiniz.
[URL=http://img202.imageshack.us/i/93983283186284112591629.jpg/]Uploaded with ImageShack.us[/URL]
1 Kase Ceviz
1 Kase Biber Salçası
Yarım Limon
Yarım Ekmek
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kimyon
Hazırlanışı:
biz buna acili deriz :) ama kahvalti icin agir olabilir bence..
ben yumurtali patates yapardim
sonra hamur kizartirdim
biber kizartirdim birde domates sosu
zaten kahvaltiliklarda olurdu
birde sucugu bir tabaga dogra üzerine kasar kes her tarafi kaplasin
bunu microdalgada kasarlar eriyene kadar cevir oda hos birsey oluyo
masayida güzelce hazirla..yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?