Kızlar yardıma ihtiyacım var?

Bak şimdi tekrar okudum konunu. Helpleyin demişsin. Duyguların gibi konuda da ne istediğin belli değil. Sanırım kafası hayli karışık bir arkadaşsın. Tahminimce bir İSG firmasında laboratuvar, görüntüleme ya da anestezi gibi bi konuda tekniker olarak ya da olsan olsan hemşiresin. Firmada sizinle çalışan doktorlarla ilgileniyorsun. Ama aklını başına al kızım birinin zaten seninle eğlendiği gül gibi ortada. Diğerine de kapı aralama.

Hani yukarıda birine yazmışsınız ya alakazsiz yerde alakasız yorumlar yapmayın Mehmet ile ilişki yaşamak istiyor olsam emin olum yasarim buraya da açıkça yazarım anonimim bir cekincem olmaz konuyu anlamiyorsan başka konuya geç

Hayyy allahim ahahaha diplomumu atayım kontrol de edin ? Yahu doktorum bunun meselgimle inanın bir ilgisi yok ya da karşı tarafın ne olduğuyla şuan bu konunu mesleklere gelmesi de ayrı bir olay zaten ne garip garip yorumlar bunlar

Yahu konunun yarısından çoğu Mehmet zaten, Mehmet'li konuya Mehmet yazmak nasıl alakasızlık ahshfhs
Ne diyem, Mahmut mu diyem.

Konuyu okuyan herkes konuyu Mehmet'e bağlıyorsa anlatımınızda sorun vardır.

Mehmet öyle baktı, Mehmet şöyle dedi, Mehmet şöyle yaptı. E evet hoşlanıyorsunuz işte Mehmet'ten. Hoşlanmıyorsunuz mu diyelim?
ilişki yaşarsınız yaşamazsınız o ayrı ama evet etkileniyorsunuz.

biz anladık anlayacağımızı tamam siz doktorsunuz tamam

Profilinizde de meslek kısmını hemşire diye işaretlemişsiniz. Doktor birinin meslek kısmını hemşire diye işaretleyeceğini sanmıyorum. Tam tersi olur genelde ki sitede sağlık çalışanlarının kendisini doktor diye tanıttığına çook rastladık. İnsanlar doktor diye bu adamla ilişkiye devam ediyorsun yazdığı için üste çıkmak adına doktorum dediğinizi düşünüyorum.

Profilimde şehir olarak Kırklareli de yazıyor :) İzmir de yaşıyorum doğma buyume yani bildiğiniz bir anonim kendimi bir olayı anlatirken ifsalamak için bir profil oluşturmadim hemşire olsam hemşireyim derdim ya da lab teknikeri vs bu mesleklerin yada bir temizlik personelinin gidip doktor veya avukat ile ilişki yaşamasını meslek takıntıli ya da mesleği için olduğunu söyleyecek "mahalle teyzesi" değilim, olabilir bunları doğal görürüm köyünde oturup aa bu doktor aa bu savcı hemene kızımızı yamayalim yerlerinde büyümedim ben bunlar olası şeyler, dediğim gibi mesleğimi söylemedim konuda da belirtmedim saçma bir şekilde işi mesleğime getirilmesi komik başlı başına

Meslek kısmını hemşire işaretlediyse hasta bakıcı falandır. Burda hep bir üstünü işaretliyorlar

Açık ilişki fikrine okey olan adam az ötede oynasın, dünya yakışıklısı olsa dakikamı vermem ... Diğeri de bana pek tekin gelmedi kafanı dinle sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…