Çamaşır ve Kurutma Makineleri kizlar yardimm camasir makinem !

senpilic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
96
27
28
36
cildiricam. bozuldu!! hemde sikmadan durulamadan. gecenin bu saatinde kaldim ortada

yarin yenisini alicam ama bana yardim edin lutfe.. kimler hangi marka kullanio hangisinden memnun ? hadi hemen ferahlatin beni bilgilerinizle kafam cok karisik

evet samsgung çamaşır makinelerine bir bakın kullananlar çok memnun

Sprun tam olarak ne? Yıkadı ama durulamaya ve sıkmaya geçmiyor mu? Yoksa tamamen elektriği falan kesildi, hiçbir şey yapmıyor mu? Eğer ilkiyse makinenin sağ alt tarafında filtresi var. Belki bir şey sıkışmış olabilir. Bizimkinde öyle bir sorun olmuştu. Bu arada arçelik kullanıyorum ve çok memnunum.

Elektronik menulu olanlari tavsiye etmem. Genelde sallantiya pek dayanikli olamiyorlar ve tamiri kendi fiyati kadar oluyor. Marka olarak bir sey diyemeyecegim zira tamamen sans isi. Her markadan memnun, bir o kadar da memnuniyetsiz insan bulursunuz.

Ben hontpoint ariston kullanıyorum ve çok memnunum 3 sene bitti maşallah hiç arıza vermedi diğer arkadaşlara katılıyorum elektronik şans işi :)

Beko makinem var. Her bir kaç yıkamada bir son 12 dk kala duruyor. Başlat tuşuna basınca 14 dk var deyip başlatıyor. Çok sinir bozucu. ..

Yaklasık iki senedir camasır makinam ile kafayı bozmus durumda idim
Hatta burada konu actım
Aylarca arastırdım
Eski makinam bosch marka idi ama markafan resmen iğrendim

Arastırmalarım sonucunda arcelik 8103ycms gecen hafta satın aldım
Kullandım ve cok memnunum
1900 tl ye satın aldım
Bosch a dolu para saymıstım

yaa ben yeni evliyim ama makinem cok eski. bizim ailenin kizi besikte ceyizi kenarda hazirla mantiklarindan dolayi eski makine bana kaldi yani :) uzun zamandir arastiriorum zateb. cok uzun programi var on yikama yok 10 senelik makina yani.

Beko makinem var. Her bir kaç yıkamada bir son 12 dk kala duruyor. Başlat tuşuna basınca 14 dk var deyip başlatıyor. Çok sinir bozucu. ..
benimki durup durulama tusuna basmadan durulamiyordu sikmiyordu. bi sekilde idare ediyordum ama suanda diger dugmeleri hic calismazken idare ediyordum. acma kapama tusuda basmio suanda. dogal olarak yikarken durdu. durulama icin bastigimxa calismadj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…