sorun su. 10 senelik makine aslinda. yikarken duruyor. durulama icin basiorum. sikma icin ayrica sikma kismina getirip baslatuyodum falan. diger on yikama 60 90 dereceleri zaten calismiordu. durulamsdsn birskti yani biraz once arcelik marka ancak eski. tamirmi ettirsem acaba :sSprun tam olarak ne? Yıkadı ama durulamaya ve sıkmaya geçmiyor mu? Yoksa tamamen elektriği falan kesildi, hiçbir şey yapmıyor mu? Eğer ilkiyse makinenin sağ alt tarafında filtresi var. Belki bir şey sıkışmış olabilir. Bizimkinde öyle bir sorun olmuştu. Bu arada arçelik kullanıyorum ve çok memnunum.
Evet bizdede öyle olmuştu ondanda olabilir bir baktırın eşinize istersenizSprun tam olarak ne? Yıkadı ama durulamaya ve sıkmaya geçmiyor mu? Yoksa tamamen elektriği falan kesildi, hiçbir şey yapmıyor mu? Eğer ilkiyse makinenin sağ alt tarafında filtresi var. Belki bir şey sıkışmış olabilir. Bizimkinde öyle bir sorun olmuştu. Bu arada arçelik kullanıyorum ve çok memnunum.
Uretim hatasi olan hangisiydi belki benim makinedirArcelik ten deli gibi memnunum ben. Ilk aldigim 9 yilda bozuldu tamir isine girmedik 5 kg di buyutmek icin degistirme kampanyasi ile baska aldim. 4 yil kullandim sesi cok cikmaya basladi, garanti süresi dolmasina ragmen bu uretim hatasi degistiriyoruz dediler yerine tam kurutmali camasir makinasi verdiler
Kurutma makinam vardi ama bu da cok iyi geldi
Arcelik 9146yk kullaniyorum, cok guzel yikiyor meger makina buymus diyorum. Icinde su ve köpük goruyorum digerlerinde gormezdim.
Ben memnunum, umarim diger kullananlarda oyledir
Lg ve samsung ile ayni fabrikada uretilen bir model bu demisti servisteki bey, dogru mu bilmem
ben kocanin beynine yedim aldirana kdr gobegim çatladi zafer benim oldu sonundaaBosch kullanıyorum hiç bi sorunum yok memnunum ama param yetseydi Miele alırdım o bambaşka bişey... Birgün gelecek Miele alacam yoksa kahrolacam
Benim elektrik süpürgem de Miele, yok böyle bişe:)ben kocanin beynine yedim aldirana kdr gobegim çatladi zafer benim oldu sonundaa
ama gerçekten harika
bundan onceki ne makine dersem mielem uzulur valla protesto eder bi daha yikamaz belki
supurgeyide miele aldim
evdeki makinelerin gozune bakiym bundan sonra bozulani meileyle degistiricem
çok saol canim insallah darisi basina aynenBenim elektrik süpürgem de Miele, yok böyle bişe:)
Güle güle kullan canım çamaşır makineni de, darısı başıma
Ay ne güldüm okurkençok saol canim insallah darisi basina aynen
gecenlerde oglumun lekesi çikmamis biber salçali yag lekesiydi
anne milede yikamadinmi sen bunu diyor
6 yasindaki çocuk mile derdine dusuyor bizde
babasiyla o kadr çok miele çenesi çaldimkiiçocugun beyninide islemisim farkina avrmadan
7 kg lik bişeydi modeli unuttum, sıkarken cok sesliydi :)Uretim hatasi olan hangisiydi belki benim makinedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?