Çamaşır ve Kurutma Makineleri kizlar yardimm camasir makinem !

Unlu bir soz der ki:
Bir seyin Almani varsa Almani alinir
Yani bosch. Benim c.makinem esimin bekarliktan kalma baska bi marka makinesi ama diger her seyim bosch cok memnunumm

sorun su. 10 senelik makine aslinda. yikarken duruyor. durulama icin basiorum. sikma icin ayrica sikma kismina getirip baslatuyodum falan. diger on yikama 60 90 dereceleri zaten calismiordu. durulamsdsn birskti yani biraz once arcelik marka ancak eski. tamirmi ettirsem acaba :s

Arcelik ten deli gibi memnunum ben. Ilk aldigim 9 yilda bozuldu tamir isine girmedik 5 kg di buyutmek icin degistirme kampanyasi ile baska aldim. 4 yil kullandim sesi cok cikmaya basladi, garanti süresi dolmasina ragmen bu uretim hatasi degistiriyoruz dediler yerine tam kurutmali camasir makinasi verdiler

Kurutma makinam vardi ama bu da cok iyi geldi

Arcelik 9146yk kullaniyorum, cok guzel yikiyor meger makina buymus diyorum. Icinde su ve köpük goruyorum digerlerinde gormezdim.

Ben memnunum, umarim diger kullananlarda oyledir

Lg ve samsung ile ayni fabrikada uretilen bir model bu demisti servisteki bey, dogru mu bilmem

Evet bizdede öyle olmuştu ondanda olabilir bir baktırın eşinize isterseniz

miele diyorum
ama biraz tuzlu digerlerine gore
TR de direk degistirme garantisi var diye duydum bu marka için
boduldumu direk yenisni veriyolar yani o kdr guveniyolar kendilerine :)

Bosch kullanıyorum hiç bi sorunum yok memnunum ama param yetseydi Miele alırdım o bambaşka bişey... Birgün gelecek Miele alacam yoksa kahrolacam

Uretim hatasi olan hangisiydi belki benim makinedir

Arcelik cok memnunum.a++ ayrica az yakiyor elektrik.

Bosch kullanıyorum hiç bi sorunum yok memnunum ama param yetseydi Miele alırdım o bambaşka bişey... Birgün gelecek Miele alacam yoksa kahrolacam
ben kocanin beynine yedim aldirana kdr gobegim çatladi zafer benim oldu sonundaa
ama gerçekten harika
bundan onceki ne makine dersem mielem uzulur valla protesto eder bi daha yikamaz belki

supurgeyide miele aldim
evdeki makinelerin gozune bakiym bundan sonra bozulani meileyle degistiricem

Yni makina alacsgiz kadar bozuldumu? Belki servisi hallederdi.
Birde çamaşır makinasini restlerseniz düzelebilir.

Marka sorarsan en iyisi miele.

Ablamin butun beyaz esyasi miele ve cok memnun. Biz bulasiklari coperinden kirlerinden arindirir koyardik makinaya o oylece koyardi tertemiz yikanirdi onun makinasi. Ama suda var. Elektronik esyalar sans meslesi. Bizde sonradan miele aldik ama ablaminkisi gibi cikmadi. :))
Benim kendi esyalarim beko. Memnunum.

Benim makinemde Siemens çok memnunum maşallah
Bekoyu ben tavsiye etmem şahsen buzdolabı 2 senede motor yedi. 1 seneye yakın olcak Siemens aldım onu kullanıyorum çok memnunum. Evimdeki bütün eşyalar Siemens. Tabiki birazda şans işi ama.
Ben çok memnunum bi düşün arkadaşım. Kayinvalidemler 15 senedir bizimkiler 11 senedir Siemens marka çamaşır makinesi kullanıyor daha tık demedi.

Benim elektrik süpürgem de Miele, yok böyle bişe:)
Güle güle kullan canım çamaşır makineni de, darısı başıma

Arçelik kullanıyorum, çok şükür dört sene olcak hiç bi vukuatı yok. Ama işte tamamen şans bu beyaz eşya olayı

Benim elektrik süpürgem de Miele, yok böyle bişe:)
Güle güle kullan canım çamaşır makineni de, darısı başıma
çok saol canim insallah darisi basina aynen

gecenlerde oglumun lekesi çikmamis biber salçali yag lekesiydi
anne milede yikamadinmi sen bunu diyor
6 yasindaki çocuk mile derdine dusuyor bizde
babasiyla o kadr çok miele çenesi çaldimkii çocugun beyninide islemisim farkina avrmadan

Ay ne güldüm okurken
Şimdiki çocuklar bi alem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…