Çamaşır ve Kurutma Makineleri kizlar yardimm camasir makinem !

Canım kurutman yoksa kurutmali çamaşır makinesi al. Media Markt ta Electrolux önerdiler. Biz düşünüyoruz. Bu markayı kullanan varsa bi yorum yaparsa sevinirim.

Bosch ve miele makinem var miele nin birde kurutma ayarı var ikisindede memnunum

Ben lg kullaniyorum 3 yıldır çok memnunum ama tek sorun çok karıştırıyor camasirlari

Eski makinem 17 yillik bi Bosch tu. Sizinkiyle birebir ayni problemleri yasadim servis makinanin icinin paslandigini soyledi. Yeniside Bosch kurutmali olanlardan cok memnunum ama arcelik ve samsung a sempatim var. Secme sansim olsaydi samsung secerdim.
Kapaginda ufak bi kapak daha olani var istediginde acip icine esya ekliyebildigin...

Miele gercekden cok iyi bir marka hayranim makinelerine. Benimki beko hic bir seyi temizlemiyor hic bir leke cikmiyor bir sürü kiyafet lekeli yada kücüldü bide bazilarini yirtdi makine südyen fermuar gibi nefret ediyorum. Esime dedim bosver alman markasi alalim yok hayir dedi türklerin neyi eksik almanlara para vermem dedi .. bekoyu aldik da gördük neyi eksik

Vestel'i öneriyorum. Yerli mali oldugu icin tercih ettik cok ama cok memnunum. Ben zararli diye deterjan kullanmam. Evde doğal deterjan yaparim. O halde bile cok guzel yıkıyor. Buzdolabim ve bulasik makinem de Vestel ve ayni sekilde memnunum. Hem de fiyat olarak cok uygun. Tavsiye ettigim herkes memnun kaldı.
Eşim ikna etmisti beni Vestel almaya. Avrupada bile satilan her 4 beyaz esyadan biri Vestel'mis arastirmisti o zaman. 6yildir kullanıyorum. Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmali:))

Nasil yapiyorsunuz ozelden tarif verirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…