• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yine ben (babamdan u dönüşü )

Kozlenmis patates

Güçlü bir kadın:)
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
5.146
13.429
448
Kızlar , ben kızıma kuru ekmekle de olsa bakarım.. torunuma bakarim diyen babam harika bir u dönüşü yaptı.... Ablama demiş ki toruna kim bakacak onun eşi nafaka vermez falan ...... Sonuç olarak sevgili babamla konuştuk şu en son aldatma mevzusunu da öğrenip kızım bu kocana bir ders olur aklı başına gelir dedi... yuvanizi bozmayin kolay değil ha ben yine bakarım dedi ama ilk konuşan adamla şimdi konuşan adam baya farklı ........ Ve ben okul bitsin hemen ailemin yanina gidip kafa dinleyecektim falan ama şuan asla gitmek babamın yüzünü görmek istemiyorum......şimdi ben bu durumda biraz maddi anlamda toparlanmaliyim bulunduğum şehirden de ayrılmadan (kızımı okulundan ayiramam zaten ilk dönem baska sehirdeydik buraya gelince cok zor oldu uyum süreci) kızımla bir hayat kurmaliyim... Uzun bir yol var önümde.... istedigim maddi anlamda çalışıp güçlenmek ve bu zaman içinde kpss sınavına (sınav 2018 ekimde cok zaman var malesef) hazirlanip memur olmaya çalışmak ve kızımla başka şehirde yaşamak........Not eşim ayrılmayı istiyorsan eğer ben sana 3000 veririm dedi. Sizlerin bana bu durumda önerebileceginiz birseyler var mı? Kafam kazan gibi yoruldum.

3000 vericem diyo ama güvenebilir misin ortada bırakmasın seni. Bide kurtulmaya çalışıyor sanki evlilikten dereyi görmeden paçayı sıvamış çok şaşırdım hiç pişmanlık hareketi yok canım :(

Şuan ailene gitme bencede gidiyor dönmek olmaz, sonra oda der ki ailen bile kabul etmiyor para nara vermiyorum boşanmıyorum ne yapsam kabul etmek zorundasın.
iyice düşün taşın gidersen temelli git yasa hiç gitme.

Eşiniz de boşanma meraklısı demekki, para teklif ettiğine göre. Size zorluk çıkarmaz -ki o da sözünün arkasında durur mu orası muamma.

Bence biraz maddi durumunuzu toparlayın, iş bulun çalışmaya başlayın babanıza güvenmeyin kendinize güvenin. Güvenir güvenmez boşanma davasını açın kızınızla yeni hayat kurun. Uzun bir süreç olabilir elbette, zor da olur ama sonunda hayatınızı kurmuş olursunuz.

Eşiniz de boşanma meraklısı demekki, para teklif ettiğine göre.

Bence biraz maddi durumunuzu toparlayın, iş bulun çalışmaya başlayın babanıza güvenmeyin kendinize güvenin. Güvenir güvenmez boşanma davasını açın kızınızla yeni hayat kurun. Uzun bir süreç olabilir elbette, zor da olur ama sonunda hayatınızı kurmuş olursunuz.
kesinlikle haklısın canım bu devirde sadece kendine güveneceksin... insana kendinden başka kimseden fayda yok... Ben zaten babamda kalmayacaktım ev kiralayip sadece manevi desteğe ihtiyacım olduğunu söylemiştim .. Evet biraz birikim yapmalı sonra yolumu cizmeliyim .Teşekkürler ilgine.

kesinlikle haklısın canım bu devirde sadece kendine güveneceksin... insana kendinden başka kimseden fayda yok... Ben zaten babamda kalmayacaktım ev kiralayip sadece manevi desteğe ihtiyacım olduğunu söylemiştim .. Evet biraz birikim yapmalı sonra yolumu cizmeliyim .Teşekkürler ilgine.

Çok özel değilse boşanma sebebiniz nedir peki? Kurtulur yanı yok mu evliliğinizin? Olsa bile (kurtulur yanı) yine de maddi gücünüzü elinize almanız önemli. Dünya'nın her türlü hali var. Rica ederim. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah. :KK68:

Her ay canim 3000 tl ..zaten daha altınlarım var bana olan borçları ve arabanı yarısı da var kendim ve kızım icin bunlari tabiki alırım.
Bunlar iyi. Ancak hazira dağ dayanmaz

En büyük gider barınma.
Bilmiyorum hangi sehirdesin ama ev konusu mühim.
Kızın okuyorsa sen de part time çalışıp kenara para atabilirsin.

Her ay canim 3000 tl ..zaten daha altınlarım var bana olan borçları ve arabanı yarısı da var kendim ve kızım icin bunlari tabiki alırım.

Geri dönüşü yoksa barışmayacaksanız bununla ilgili bir sözleşme imzalatın ve kızınızla bir hayat kurun bence.

3 bin lira gayet iyi bi miktar ancak öyle olur böyle olur..
Para zamanında gelmez, gecikir.. Evet arada çocuk var ama insan çiğ süt emmis, gün gelir vermez. Vermediğini kendine kar görür. Ben nafakaya güvenemem. Öyle bi imkan olsa da eviniz varsa onu sana verse. Ev işini garantiye alacak bi anlaşma olsa hani.

3 bin lira gayet iyi bi miktar ancak öyle olur böyle olur..
Para zamanında gelmez, gecikir.. Evet arada çocuk var ama insan çiğ süt emmis, gün gelir vermez. Vermediğini kendine kar görür. Ben nafakaya güvenemem. Öyle bi imkan olsa da eviniz varsa onu sana verse. Ev işini garantiye alacak bi anlaşma olsa hani.
Malesef evimiz yok bu gidişle de olmaz zannetmiyorum. Evet iyi bir miktar bir de kendim de çalışırım o zaman rahatlarım. Öncelikle iyi bir iş bulmam lazım.

Ben zaten son noktaya geldim yoruldum e bir de aldatildim denilebilir.geri dönüşüm benim için yok.

Diğer konularını da biliyorum kuzum ya, zaten çatırdamaya başladığında hissetmiştin. İç dökmek için konu açtığında devamı gelecek gibiydi. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X