- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
Kızlar , ben kızıma kuru ekmekle de olsa bakarım.. torunuma bakarim diyen babam harika bir u dönüşü yaptı.... Ablama demiş ki toruna kim bakacak onun eşi nafaka vermez falan ...... Sonuç olarak sevgili babamla konuştuk şu en son aldatma mevzusunu da öğrenip kızım bu kocana bir ders olur aklı başına gelir dedi... yuvanizi bozmayin kolay değil ha ben yine bakarım dedi ama ilk konuşan adamla şimdi konuşan adam baya farklı ........ Ve ben okul bitsin hemen ailemin yanina gidip kafa dinleyecektim falan ama şuan asla gitmek babamın yüzünü görmek istemiyorum......şimdi ben bu durumda biraz maddi anlamda toparlanmaliyim bulunduğum şehirden de ayrılmadan (kızımı okulundan ayiramam zaten ilk dönem baska sehirdeydik buraya gelince cok zor oldu uyum süreci) kızımla bir hayat kurmaliyim... Uzun bir yol var önümde.... istedigim maddi anlamda çalışıp güçlenmek ve bu zaman içinde kpss sınavına (sınav 2018 ekimde cok zaman var malesef) hazirlanip memur olmaya çalışmak ve kızımla başka şehirde yaşamak........Not eşim ayrılmayı istiyorsan eğer ben sana 3000 veririm dedi. Sizlerin bana bu durumda önerebileceginiz birseyler var mı? Kafam kazan gibi yoruldum.