simdi ki esi ilk kizindan haberdar degil mi yani:26:
simdi ki esi ilk kizindan haberdar degil mi yani:26:
11. yaşındaki kız 2. eş ve ailesiyle iyi anlaşıyormuş. Haberleri var. Bu konu da sadece çevreden çekiniyorlar.
Ne çevreymiş anlamadım kızdan daha önemli.
11. yaşındaki kız 2. eş ve ailesiyle iyi anlaşıyormuş. Haberleri var. Bu konu da sadece çevreden çekiniyorlar.
Ne çevreymiş anlamadım kızdan daha önemli.
ayip birsey mi evlenip ayrilmak ve cocuklu olmak,ya bu cevremiz var ya zor duruma girelim var ya 100 de 98 seni düsünmezler zaten sakiz ararlar durumundan agizlarina.
ailem ikinci kızımı ve evliliğimi biliyo ve onaylıyo. o kadarda diilİkinci kızı da ailesinden saklıyomuş demekki kendi ailesi de bu birlikteliği bilmiyo, e peki hiç soran yok mu kızım napıyosun, ne yersin ne içersin diye.
Ayıp olan o değil de başka bişey canım...
Keşke aşkınızı düşündüğünüz kadar kızınızı da düşünseydiniz 11 yaşında anne den uzak annesi başkasıyla beraber ama babasının yanında ağzını sıkı tutmak zorunda ergenliğe adım atacak kim bilir arkadaşlaının yanında kendini nasıl hissediy, büyük konuşmayayım ama kızıma bunları yaşatacağıma kasımda evlenirdim çokta zor bi şey değil herhalde o kadar beklemek
Bırakın kasımda evlenmeyi beklemek? bir de bebek imal edilmiş o arada!
Allah akıl fikir versin bu kadınlara...
Herkes kafasından çeker derler ama..ya o çocuklar?
Hiçbir AKILSIZ ana babanın kendi zevki için çocukları harcamasına hakkı olmamalı!
.
anlamadığınız benim nikahsız evliliğim sorun diil nikahlı da olsam eski eşimin tavrı aynı olucak kızımı çok kısıtlı zamanlarda görücek olmam sorun
Daha fazla zaman ilerlemeden gorular acikliga kavusmali arkadasim,oldugun durumu ancak sen bilirsin ama gercekler aci bile olsa yalanlar kadar acitmaz....cünkü yalanlarla giden hayat fantezilerle süslü gibidir.
kizlarin daha fazla yasi ilerlemeden durum cözülmeli.
Bunu okuyana kadar Rabbim yardımcın olsun inş. die dua edecektim ki yine öyle ama ama Eğer buraya başlık açtıysanız her türlü yoruma hazır olun bence..
Ben boşanmış bir annenin babanın kızıyım..10 yıl oldu şuan ben 24 yaşıma gireceğim ve yaptığınıza anlam veremiyorum..Sevmeniz kadar normal bişey yok ama resmi nikah olmadan evlenmeniz düşündürdü beni..Umarım herşey gönlünüzce olur..Ve umarım bu kargaşa da kzınız yıpranmaz..
benim kast ettiğim zaten sizin nikahsız birlikteliğiniz değil. burası muz cumhuriyetimi mi istediği zaman size çocuğunuzu gösterecek istemediğinde göstermeyecek, ayrıca eski eşiniz size nasıl tavır takınırsa takınsın sizin için herhalde artık önemli olmaz yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla psikopatta değilanlamadığınız benim nikahsız evliliğim sorun diil nikahlı da olsam eski eşimin tavrı aynı olucak kızımı çok kısıtlı zamanlarda görücek olmam sorun
teşekkür ederim. resmi nikah bana kalsa hiç kıymıcam ama eşim ve ailem için yapıcam bunu. yıllarca attığım imzayı geri almaya çalıştım kabus gibi bi evlilik yaşadım ve nikahlıydım şimdi ise değer görüyo ve seviliyorum çok şükür mutluyum ama nikahsızım bi imzadan ibaret değil evlilik o da elalem için herşey başkaları için malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?