Kızlarım için bazı şeyleri saklamak zorundayım

Yanlış üstüne yanlış... Eski eşinizden boşanmadan diğeriyle evleniyorsunuz. (nasıl olduğunu anlamadım ama)
Ve yalanlar üzerine kurulu bir evliliği yürütmeye çalışırken zorlanıyorsunuz.
Ne bekliyordunuz ki ?

Sevgili konu sahibi sen de herhalde memnun dgilsindir bu durmundan ama unutmaki yalan hep yeni yalani dogurmaya mahkumdur,gercekler önüne gecip dur demezse...
ya canim iki can sana emanet Allahtan...keske dogularla yola ciksaydin,yalanlar sonunda en cok seni yakacak ama en basta cocuklarini.

Son düzenleme:
11. yaşındaki kız 2. eş ve ailesiyle iyi anlaşıyormuş. Haberleri var. Bu konu da sadece çevreden çekiniyorlar.
Ne çevreymiş anlamadım kızdan daha önemli.

ayip birsey mi evlenip ayrilmak ve cocuklu olmak,ya bu cevremiz var ya zor duruma girelim var ya 100 de 98 seni düsünmezler zaten sakiz ararlar durumundan agizlarina.

ayip birsey mi evlenip ayrilmak ve cocuklu olmak,ya bu cevremiz var ya zor duruma girelim var ya 100 de 98 seni düsünmezler zaten sakiz ararlar durumundan agizlarina.

Ayıp olan o değil de başka bişey canım...

İkinci kızı da ailesinden saklıyomuş demekki kendi ailesi de bu birlikteliği bilmiyo, e peki hiç soran yok mu kızım napıyosun, ne yersin ne içersin diye.
ailem ikinci kızımı ve evliliğimi biliyo ve onaylıyo. o kadarda diil

anlamadığınız benim nikahsız evliliğim sorun diil nikahlı da olsam eski eşimin tavrı aynı olucak kızımı çok kısıtlı zamanlarda görücek olmam sorun

Daha fazla zaman ilerlemeden gorular acikliga kavusmali arkadasim,oldugun durumu ancak sen bilirsin ama gercekler aci bile olsa yalanlar kadar acitmaz....cünkü yalanlarla giden hayat fantezilerle süslü gibidir.

kizlarin daha fazla yasi ilerlemeden durum cözülmeli.

kimse çocuklarını harcamıyo anneliğim hakkında yorum yapmak kimsenin haddine değil. anlamadığınız konular hakkında yorum yapmak ne kadfar kolay dimi

anlamadığınız benim nikahsız evliliğim sorun diil nikahlı da olsam eski eşimin tavrı aynı olucak kızımı çok kısıtlı zamanlarda görücek olmam sorun

Bunu okuyana kadar Rabbim yardımcın olsun inş. die dua edecektim ki yine öyle ama ama Eğer buraya başlık açtıysanız her türlü yoruma hazır olun bence..

Ben boşanmış bir annenin babanın kızıyım..10 yıl oldu şuan ben 24 yaşıma gireceğim ve yaptığınıza anlam veremiyorum..Sevmeniz kadar normal bişey yok ama resmi nikah olmadan evlenmeniz düşündürdü beni..Umarım herşey gönlünüzce olur..Ve umarım bu kargaşa da kzınız yıpranmaz..

bende biran önce cözücem insallah allah izin verirse. sadece birileriyle paylaşıp rahatlamak istedim. saol

teşekkür ederim. resmi nikah bana kalsa hiç kıymıcam ama eşim ve ailem için yapıcam bunu. yıllarca attığım imzayı geri almaya çalıştım kabus gibi bi evlilik yaşadım ve nikahlıydım şimdi ise değer görüyo ve seviliyorum çok şükür mutluyum ama nikahsızım bi imzadan ibaret değil evlilik o da elalem için herşey başkaları için malesef

Arkadaslar her insan hata yapiyor!!!

ve arkadas herhalde pisman ki yaptiklarindan ici rahat degil ve bizimle paylasmak istiyor.

dua edelim de cözsün bu durumu kisa zamanda...

gercekten inanin bana her insanin basina gelebilyor bazi seyler- tabi asiriya bende karsiymdir,yani ahlak disi olana.

benim kast ettiğim zaten sizin nikahsız birlikteliğiniz değil. burası muz cumhuriyetimi mi istediği zaman size çocuğunuzu gösterecek istemediğinde göstermeyecek, ayrıca eski eşiniz size nasıl tavır takınırsa takınsın sizin için herhalde artık önemli olmaz yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla psikopatta değil

Eski kocanız küçük kızınızı öğrendiği anda büyük kızınızın velayetini alır.Çünki kanun önünde siz resmi olarak evliyken zina suçu işlemiş oluyorsunuz;bunuda küçük kızının yaşından dolayı ispatlar.Benim sana önerim kızın 18 olana kadar babasıyla kalsın ozaman sende 7 yıl daha sakla küçük kızını sonra velayete falan gerek kalmadan alırsın kızını yada çocuklarınıda alıp tası tarağı topla başka bir yerde mutlu bir hayat kur.Olmuşla ölmüşe çare yok çoçuklarını düşün öncelikle günün dolunca da nikahını kıyki o günün dolmasını beklediğini kanıtlayasın yoksa nikahsız yaşamaya devam edersen günüde doldu hala nikah yapmamış bunun niyeti zaten kötüymüş derler.Allah kolaylık versin

yapma arkadaşım resmi nikah olması şart tmm ilk kötü olmuş olabilir ama nikahsız da olmaz..Nikahı sen insanlar için değil kendin için yapmalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…