çok şanslısınız kendinizden olgun 11 yaşında bir kız çocuğuna sahipsinizçünkü.. annenin ikinci eşini biliyor kardeşini biliyor, onlarla iiyi anlaşıyor ama size gelip gittikçe yaşadıklarını kardeşini, sevgilinizi babasına anlatmıyor.. annesinden kat be kat daha olgun 11 yaşında bi kız çocuğu...burada takdiri hakeden tek kişi odur bence...[
evet benim kızım harika bi çocuk çünkü onu ben yetiştirdim. hayat beni olmak istemediğim bi noktaya getirdi diye umarsamaz bencil annelikten nasıbini almamış duyarsız bi insan değilim ve kızlarımı ne kadar çok sevip düşündüğümü kimseye ispatlamak zorunda değilim. evet kızım şu anda zor zamanlar yaşıyo ama hepsi geçicek ve annesiyle mutlu yaşıcak herşeyin en güzelini hakediyo.. çünkü o benim kızım onu benden daha çok kimse düşenemez
ben düşündüm düşündüm ama hiç böyle bir ucunu bulup mantıklı bir düzene oturtamadım yaşadıklarınızı.
boşanmak istemiş boşanamamışsınız her nedense bu kısmını anladım , herkesin basına gelebilir dava gereginden uzun sürmüs.
muhtemelen resmi olarak boşanana kadar ailenizin yanına gittiniz diye düşünüyorum , onlar da muhtemelen ne size ne de büyük kızınıza bakmak istemediler ki
siz hala resmi olarak evliyken başka bir adamla aynı evde yaşamaya başladınız hatta çocuk yaptınız yani aslında şu an 2.eşim dediğiniz adam aslında metresiniz oluyor ( genelde evli erkeklerle birlikte olan kadınlar için kullanılan bir terim ama tersi de olabiliyormuş ).
ben ailenizin bu durumu nasıl normal karşıladığını da anlayamadım , normal tanımı tabii göreceli olabilir belki genel olarak hiç normal bir ailenin kızlarının daha resmi olarak boşanmamışken baska bir adamdan cocuk yapmasına hiç ses cıkarmamalarını anlamıs degilim , bana tek mantıklı gelen sizi yük olarak görmeleri ve ne yaparsan yap yeter ki bizden uzak ol diye seslerini cıkartmamıs olabilirler.
ilk ve tek resmi esiniz ve büyük kızınızın babasından bu olayı saklamak istemenizi cok iyi anlıyorum , cunku o adamın yerinde olsam size kızınızı rüyanızda bile göstermezdim. cünkü cok agır gelicek olsa da size bu yazdıklarım ben kızımın daha bosanmadan baska bir adamla birlikte olmus ve ondan cocuk yapmıs bir kadının ahlak anlayısı ile büyümesini istemezdim. siz bence olayları anlatın
herkes gercekleri bilsin nasılsa ilk kızınızdan bir adam ugruna vazgecmissiniz bırakın bari babası ile düzenli huzurlu bir hayatı olsun siz de metresinizle boyle yasamaya devam edin aman nikah dedgin bir imza zaten olsa ne olur olmasa ne olur di mi
Bu şekilde kızınızın velayetini de sizden alırlar hanfendi
benim de bir tanıdığım var aynı durumda çok çok iyi örnek olur size lütfen okuyun
çok iyi tanıdığım abla şu an 45 yaşında güzel bir kadın
27 yaşında ilk evliliğinden 13 yaşında ikinci evliliğinden kızları var
ikinci eşi üst düzeyde bir asker ve lojmanlarda o ortamda yaşıyorlar
bu yüzden arkadşları komşuları hakkında kötü konuşmasnlar dedikodu yapmasınlar komutan olan eşinin itibarı zedelenmesin die
hala ilk evliliğinden olan kızını ikinci evlilik yaptığı çevresinden saklıyor hiçbirzaman evine davet etmemişti kızıda onu sakladığını bilmiyordu
7 yıl önce 20 yaşındayken annesinin yaşadığı şehire gitti görüşmeye o günde ilk kez annesinin evine gitti kalmaya
ve komşuları aile dostları eve geldiğinde kızının yanında kim bu cnm dediklerinde kardeşim dediği günden beri
annesinin adını ağzına almıyor
o olaydan sonra babasının evinide terk etti 7 yıldır istanbulda hayat kadınımı artık ne anlam verirseniz verin o durumda yaşıyor
bir gün onunla birgün bununla evli adamlarla takılıyor sabahlara kadar barlarda takılıyor ve bu kızda benim çok yakınım
ve söylediği şey umrumda bile değil ne olduğum annem bana tekmeyi vurmuş hayat vursa nolur dio tek başına yaşıo
annesinin ikinci eşinden olan kızıda prenses gbi yaşıyor
benim de bir tanıdığım var aynı durumda çok çok iyi örnek olur size lütfen okuyun
bu yüzden arkadşları komşuları hakkında kötü konuşmasnlar dedikodu yapmasınlar komutan olan eşinin itibarı zedelenmesin die
hala ilk evliliğinden olan kızını ikinci evlilik yaptığı çevresinden saklıyor hiçbirzaman evine davet etmemişti kızıda onu sakladığını bilmiyordu
7 yıl önce 20 yaşındayken annesinin yaşadığı şehire gitti görüşmeye o günde ilk kez annesinin evine gitti kalmaya
ve komşuları aile dostları eve geldiğinde kızının yanında kim bu cnm dediklerinde kardeşim dediği günden beri
o olaydan sonra babasının evinide terk etti 7 yıldır istanbulda hayat kadınımı artık ne anlam verirseniz verin o durumda yaşıyor
bir gün onunla birgün bununla evli adamlarla takılıyor sabahlara kadar barlarda takılıyor ve bu kızda benim çok yakınım
ve söylediği şey umrumda bile değil ne olduğum annem bana tekmeyi vurmuş hayat vursa nolur dio tek başına yaşıo
Birde dikkatimi çekti ilk eşinizle 7 yıllık evliliğiniz olduğunu söylemişsiniz ancak 11 yaşında kızınız var.Asla yargılamıyorum.Çünkü o noktada ne yaşadığınızı bilmiyoruz fakat evlenmeden çocuk durumu gerçekten çocuk için riskli.Siz her iki defa da bu riski göze almışsınız sanırım.En azından bu saatten sonra çocuklarınız için daha dikkatli olun.
Bir arkadaşımın boşanma davası da 7 sene sürmüştü, malesef mahkemeler anlaşamayan çiftleri boşamamak için her gayreti gösteriyor.
Keşke evlenmek de böyle zorlaştırılsa, 2 sene de falan evlenebilse mesela insanlar en erken.
Boşanmak kadar evlenmek de ciddiye alınsa, zırt diye kıyılamasa o nikah..
Neyse ben sizi boşanmanızdan veya nikahsız birliktelik yaşadığınız dönemden ötürü yargılamam ve buna zaten kimsenin bir hakkı olmadığını düşünüyorum.
Meydana getirdiğiniz çocuğa sahip çıkmışsınız eşiniz ve siz, önemli olan budur.
Ama ben şu anki eşinizin değer yargılarını pek anlayamadım.
Zaten onu sakla, bunu sakla zor bir hayatınız var.
Büyük kızınızı kendi dost çevresinden gizleyerek, bir anlamda sizin dul olmanızı gizleyerek zor olan hayatınızı daha da zorlaştırıyor.
Bu şartlar altında da büyük kızınızı gerçekten kabullendiği yorumunuza katılmıyorum ben.
Ayrıca madem ki bu adam resmi olarak hala evli gözüken biriyle ilişki yaşayacak ve çocuk yapacak kadar radikal..
Çevre bunu yadırgamıyor, en azından eşiniz bu ilişkiyi yaşarken çevresini düşünmüyor.
E o zaman o kadının daha evvel evlenmiş ve çocuklu olmasını nasıl olup da kaldıramıyor bu çevre?
Anne ile kızın kuracağı iletişim engellemeye gelince mi devreye giriyor bu çevre denilen şey?
zaten var ya senin ne yaptığın ne yaşadığın kimseyi ilgilendirmez kimsenin üzerine vazife değil
dünya hayat insanlar için insan denen varlık her hatayı yapmam dediği herşeyi yapabilir ben buna inanıyorum yani yaptığın hiçbirşey için seni suçlayamayız kendi hayatınla ilgili
ama çocuk çocuk deyince işler değişiyor işte o senin malın değil bu benim hayatım benim çocuğum kimse karışamaz diyemezsin
sen o çocuğu istediğinde yapıp istediğinde alıp istediğinde atamazsın hem de bir başkası bir erkek yüzünden
çocuk yaptıysan onun sorumluluğunu alacaksın ona bakacaksın büyüteceksin koruyacaksın eğiteceksin
sıkıldım bunaldım sevdim sevmedim diye onu istediğin gibi oynatamazsın
hele ki hiç anlayamadığım şey bunu kendi kızına kendi canından kanından olan kızına bunları yapmanın sebebi daha seni senin çocuğunu benimseyememiş biri ve onun ne kıymetli çevresi için yapman aklım almıyor alamaz almayacak
ben ki çok açık görüşlüyümdür hayatta insanın başına herşeyin gelebileceğine inanırım bu kadarı bana bile fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?