- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
Mesy kasıma kadar beklemekten başka çaren yok gibi
ama 2.kızın için erken olmuş
öyle yada böyle ilk eşin bebeği öğrenecek ve gıcıklığını yapacak
hazır velayet sendeyken kızını yanına al derim
sonrasında boşan ve nikahını kıy
artık o saatten sonra ex eşin yırtınsada bir şey yapamaz
şükür kıymet bilen bir eş ve durumunu yadırgamayan bir aile bulmuşsun
Allah yardımcın olsun
Canavar'a katılıyorum. Eski eşiniz bir tepki verecekse siz nikahlandıktan sonra da verebilir, çevre değiştirseniz de verebilir. Şu anki eşinizin çevresinin sizin daha önce bir evlilik yaptığınızı, bir çocuğunuzun olduğunu bilmesinin ne sakıncası var pek anlayamadım. Bu konuda sizin mi tereddütüz var, yoksa şu andaki eşinizin mi? Çevre sizin ne zaman boşandığınızı nerden bilsin ki. Neticede şu an nikahsız olduğunuzu da bilmiyorlardır herhalde.
Pek çok arkadaş durumunuza tepki ile yaklaşmış. Ben yargılamanın hiçbirimize düşmediği kanısındayım. Kimin hangi durumda, ne yapacağı hiç belli olmaz, büyük konuşmamak lazım diye düşünüyorum. Tabi böyle olmasa daha iyidi, ama herhalde bu 5 yıllık sürede boşanmaya çalıştığınız eşiniz de inzivaya çekilmemiştir.
Çirkinördek tembihlenmiştir büyük ihtimal n'apsın garibim..
canım bir çocuğu ne kadar tembihlersen tembihle en olmadık yerlerde olmadık şeyleri söylemez mi çocuklar... bu işte bir gariplik seziyorum...
Çirkinördek tembihlenmiştir büyük ihtimal n'apsın garibim..
tembihlenmekten ziyade korkutulmuştur aman kızm bak sölersen baban seni bana göstermez bak beni bi daha göremezsin haaa sakın söleme çocuuum yazık yazık yavrum keşke benim çocuğum olsaymışsın
Ben kendi adıma yargıladığımı düşünmüyorum, konu açmış birşeyler yazmış ve bizde ona derhal aklını başına devşir diyoruz, içinde bulundugu durumun zorluğu her ne olursa olsun isterse birlikte yaşamadığı hala resmi olarak evli olduğu erkek inzivaya çekilmemiş olsun bu beni hiç bağlamaz, o öyle durmadı diyede kadının yaptıgı bu duruma HAK vermemiz gerekmiyor..
Bu olay da diğerleri gibi unutulup gidecek ama ortada olan gerçekleri değiştirmeyecek..Keşke değişse evet, hiç yaşanmamış olsa..
Kadın belki de haklıdır ya da değildir ama ortada söz konusu 2 yavrucak var ve suçsuz ! 11 yasında ki o yavru neler yaşıyordur iç dünyasında tahmin bile edemiyorum, empati kurayım diyorum durumun zorluğundan adapte bile olamıyorum..
Bütün insanlar ''öncelik evlatların olsun '' demekten başka birşey için yorum yapmıyor..en azından ben kendim için böyle düşünüyorum.
Bir de aklıma takılıyor, bu ünlüler nasıl evleniyor? bu yasal süre sadece sıradan insanları mı bağlıyor? Ali Taran nasıl evlendi 20 gün içinde ne kadar karışık işler ya :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?