Eski kocanız küçük kızınızı öğrendiği anda büyük kızınızın velayetini alır.Çünki kanun önünde siz resmi olarak evliyken zina suçu işlemiş oluyorsunuz;bunuda küçük kızının yaşından dolayı ispatlar.Benim sana önerim kızın 18 olana kadar babasıyla kalsın ozaman sende 7 yıl daha sakla küçük kızını sonra velayete falan gerek kalmadan alırsın kızını yada çocuklarınıda alıp tası tarağı topla başka bir yerde mutlu bir hayat kur.Olmuşla ölmüşe çare yok çoçuklarını düşün öncelikle günün dolunca da nikahını kıyki o günün dolmasını beklediğini kanıtlayasın yoksa nikahsız yaşamaya devam edersen günüde doldu hala nikah yapmamış bunun niyeti zaten kötüymüş derler.Allah kolaylık versin
Bir de aklıma takılıyor, bu ünlüler nasıl evleniyor? bu yasal süre sadece sıradan insanları mı bağlıyor? Ali Taran nasıl evlendi 20 gün içinde ne kadar karışık işler ya :44:
ortada ayıp bişey yok arkadaşlar sadece çaresizliğimi paylaştım yorum yapmak zorunda değilsiniz ayıplayıp bi çare önermicekseniz..
ikinci eşim ve ailesi tabiki biliyo ama arkadaş çevresinden falan saklıyoruz. Zamanla tabiki duyulucak ama şimdilik öle gerekiyo. Küçük kızımıda eski eşim hala evlendiğimi bilmediği için ve dengesiz biri olduğu için saklıyorum..herşey karmakarışık ama büyük kızıma bazı şeyleri yansıtmıyorum tabikide
biraz karışık canım biraz da akşam oldu ya:)))
şimdi mesy ile eşi boşanmak isterler, dava sürerken mahkeme kızlarını mesy'ye vermiştir ama bir sebepten kızları babada kalmaktadır.
Bu sırada dava 5 yıl sürdüğü için mesy de aşık olduğu için dayanamaz ve ilk eşinden boşanmadan ikinci eşim dediği başka bir adamla yaşamaya başlar. Ve daha nikahlanmadan ondan da bir çocuğu olur şu an 6 aylık olan bir kız.
Resmi nikahın yapılmasına daha dört ay vardır çünkü yasal süre olan 300 gün dolmamıştır.
Mesy ilk kızını yanına alacaktır ama ilk eşi bu olayları bilmediği için ona nasıl açıklayacağını düşünmektedir. Ayrıca evleneceği adamın ailesi harici çevresi de durumu bilmiyor.
iste buna deli oluyorum malesef pek cok erkek boyle ayrilinca kendileri istediklerini yapabilir ama kadin evlenirse hatta hayatinda biri bile olsa hemen demeye baslarlar cocugu goremezsinesin seni kabul etmis cocugunla yani sen bole kovalamacalarla ancak kendini yipratirsin keske eski esinle problemini halletseydin oncden daha evlendigini bile bilmiyor galiba biraz hizli olmus 2. evliligin _[/QUO
defalarca eski eşimi arayıp söylemeyiş düşündüm ama kızımı göstermez diye korktuğum için vazgeçtim
KIZINIZ ZATEN SİZDEYMİŞ BİR ERKEĞİN PEŞİNDEN GİTMEK İÇİN ONU BIRAKMASAYDINIZ GÖSTERİR Mİ GÖSTERMEZ Mİ DİYE DÜŞÜNMEK ZORUNDA KALMAYACAKTINIZ
eşim beni dul ve çocuklu olduğum için asla kusurlu görmüyo zaten ama şu anki çevresi bunu anlıcak kapasitede diil burdan uzaklaştığımızda inşallah herşey düzelicak. Eşim beni rencide edicak hiç bi şey yapmaz kendinden çok düşünür beni ama herşeyin yeri ve zamanı var bişeyler daha çok yeni
teşekkür ederim. resmi nikah bana kalsa hiç kıymıcam ama eşim ve ailem için yapıcam bunu. yıllarca attığım imzayı geri almaya çalıştım kabus gibi bi evlilik yaşadım ve nikahlıydım şimdi ise değer görüyo ve seviliyorum çok şükür mutluyum ama nikahsızım bi imzadan ibaret değil evlilik o da elalem için herşey başkaları için malesef
teşekkür ederim. resmi nikah bana kalsa hiç kıymıcam ama eşim ve ailem için yapıcam bunu. yıllarca attığım imzayı geri almaya çalıştım kabus gibi bi evlilik yaşadım ve nikahlıydım şimdi ise değer görüyo ve seviliyorum çok şükür mutluyum ama nikahsızım bi imzadan ibaret değil evlilik o da elalem için herşey başkaları için malesef
Mesy kasıma kadar beklemekten başka çaren yok gibi
ama 2.kızın için erken olmuş
öyle yada böyle ilk eşin bebeği öğrenecek ve gıcıklığını yapacak
hazır velayet sendeyken kızını yanına al derim
sonrasında boşan ve nikahını kıy
artık o saatten sonra ex eşin yırtınsada bir şey yapamaz
şükür kıymet bilen bir eş ve durumunu yadırgamayan bir aile bulmuşsun
Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?