Saç Şekillendiriciler kızlarr en iyi sac düzlestirici ve masa hangisi yardım eder misiniz

bu yorumu yaptığım zamanlarda almıştım bir sene olmuş işte. valla çok güzel şekil de veriyor düzleştiriyor da. inşallah gönlüne göre alırsın yaa. valla kararsız olmak da çok kötü.

Ay pardon tarihe bakmamisim : ) 2 gündür 3 4 model arasindayim braun s3 ve s2 yi Eledim sanırım. 9500 ve remington keratinli olani düşünüyorum bi arkadasta ilk sayfalarda 9600 e iyi demis poff bi an once karar vermem lazm duzlestirici m artik saçlarımi olduğundan daha fazla kırıyor

valla ben de çok kez kararımdan falan dönmüştüm. en sonunda aldım bunu :)

Merhaba yalanckarnca,
Henüz almadıysan tavsiyem remington s9500 olacaktır. Ben neredeyse 3 sene kullandım, geçenlerde bir arızası oldu serviste gideremediler ve ücretsiz olarak bir üst model olan remington s9600 verdiler yerine. (s9500 ve s9600ün garantisi 5sene, tabii faturayı ve belgeleri saklamanız gerek)
İkisi de çok güzel saçı düzleştiriyor, parlak yapıyor. Ama s9500 daha hafif ve daha ince. Kablosu ve kendisi ince olduğu için hem daha hafif, kolum yorulmuyordu, hem daha güzel dalga yapıyordu.
s9600 ağır biraz zorlanıyorum açıkçası. Buklelerim de daha salaş oluyor
Yine de, ikisinin de kalitelerine diyecek bir şey yok

Cok teşekkür ederim canim s9500 u alidm internetten garantisi 5 yil diye aldm fakat 2 yil yazyr kağıtta. Garanti belgesi değişik gibi geldi bana.orjinal degil mi anlamadım ama cok begendim kullanıyorum memnunum suan : )

Cok teşekkür ederim canim s9500 u alidm internetten garantisi 5 yil diye aldm fakat 2 yil yazyr kağıtta. Garanti belgesi değişik gibi geldi bana.orjinal degil mi anlamadım ama cok begendim kullanıyorum memnunum suan : )

Evet yanında Türkçe yazan garanti belgesi 2 yıl diyor. Remington s9500'ün kutusundan çıkan orjinal kitapçıkta "5 years" yazıyor baktın mı bilmiyorum yuvarlak içinde.
Serviste bununla ilgili sıkıntı yaşadım. 2 sene garantisi diyerek benimle tartıştılar. En son ben "üretici bile 5 sene garanti vermiş, satıcı istediği yere imza atsın beni ilgilendirmez" diye şirretleşince İstanbul merkeze gönderdiler, onlar da gerekeni yaparak yeni makine göndermiş zaten canlarım.
Evet canım inan ki s9600'den kullanışlı s9500. Güzel günlerde kullan

Şirretligine sağlık : ) bazen gerçekten gerekiyor aynen yazıyor zateñ bir yerde 5 bir yerde 2 olunca tereddut ettim. Teşekkürler canim ins sorun yaşamam : )

Hatunlar, Remington'un S8590 Keratin Therapy saç düzleştiricisini tavsiye etmiyorum. Düzleştirme açısından çok çok iyi ancak toplamda herhalde 5 kere kullanmış olmamıza rağmen dış-yan kaplamada çatlamalar oluştu. Benimle aynı dönem alan arkadaşlarımda da aynı biçimde kaplamada çatlaklar var. Eğer bu modeli kullanan varsa kontrol edin ve eğer çatlama varsa garantiye gönderin.

arkadaşımda remington s1051 vardı denedim çok beğendim onu alcaktım sonra s9500 incili aldım ama memnun kalmadım s1051 saçımı koparmıyodur ve kayıyodu ve pasparlak yapıyodu anında düzleşiyodu s9500 ü iade edip s1051 alıyorum şu an.

Ben yıllardır Arzum kullanıyorum çokta memnunum. Özellikle ilk kullandığım zamanlarda saçlarım hiç düz kalmayan bir yapıya sahipti Arzum sayesinde düz kalmaya başladı. Aynı şekilde maşası da güzel ama bende Philips'in maşası var o da güzel.

Biraz araştirdım dün.benim saçima gore olan 24-25 mm olan.daha kalını olmaz.saçim az çünkü. Incesi de var ama yeni teknoloji bir ürün istiyorum. Braun satin hair ile remingtonun bir modelini beğendim.aslında konik maşa almak istiyordum.ama hem almak istediğim piyasada kalmamış hem de kullanımı zor.gerçi o modeli bulsam yine de gözümü karartırdım alırdım. Birisi 100 tl civarı,diğeri 120 tl civarı.birkaç avm ye bakayım.hiç bakmadım,sadece internetten.

Remington marka bu konuda işinin ehlidir. Bende Pearl modeli var. Oldukça memnunum, inci özüyle parlaklık veriyor saçlarıma. Pearl en son çıkan bir modeli değil çıkalı epey oluyor ama sen araştırarak ne tür kriterlerin varsa isteğine uygun olanı bulabilirsin. Marka olarak önerim Remington'dur.
Düzenleme notu: Ürünlerinin 3-5 yıl arası değişmekle birlikte uzun yıllar garantisi var. Benim aldığım model 130 ₺ idi, hepsiburadan.com'dan sipariş etmiştim geçen sene. Fiyat kriterinizi bilemiyorum arada kalan 11 sayfayı okumadım ancak Remington için 100 ₺ yi gözden çıkarmalısınız. Karşılığında memnun kalacağınızı umuyorum. Size kolay gelsin. Bahsettiğim model Remington Pearl düzleştiricidir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…