Saç Şekillendiriciler kızlarr en iyi sac düzlestirici ve masa hangisi yardım eder misiniz

Ya sizce kizlar s6500 nasildir ben sacimin dümmdüz olmasini istiyorum. kolay duzlesmez saclarim ve cabuk bozulur bu konuda s6500 iyimidir

İlk saç düzleştiricimi 2005 yılında 7 liraya almıştım, küçük bir marketten, bir sepetin içine yığmışlardı bunları. Sinbo markaydı. O zamanlar herkes 60-70 liraya bilinen pahalı markalar kullanıyordu ve bana takılıyorlardı bu ne böyle ısınıyor mu bu diye. Ama ben inanılmaz memnundum. o kadar güzel düzleştiriyordu ki saçlarımı anlatamam. ve çok da uzun süre, 4 sene boyunca her sabah kullandım ben onu. bozulmasının sebebi de ranzadan düşürdüm, demirlerini tutan aksamı kırılınca kullanılamaz hale geldi. hatta hala atmadım bende anısı çok çekmecemde saklıyorum. Şu alttaki fotoda beyaz olanındandı.

kırıldığında yıl olmuştu 2009. yeni düzleştirici almam gerekiyordu. arkadaş bak benimki en iyi marka son model bir kullan çok güzel dedi, yaptım ben bunla, ama hiç tat vermedi, beğenmedim. bambaşka çok övülen bilinen bir markanın yine son modelini başka arkadaşta denedim, yine beğenmedim. hangi övülen, 200 liralar verilen, en pahalısını aldım denilen nice modeller markalar hiç hiç hiç tat vermedi, istediğim gibi yapamadı...

sonra baktım yurt odamda yoğurt bitmiş, gidip yoğurt hatta gitmişken de iki elma alayım dedim. o da ne !!! benim o minik markette yine bir sepete Sinbo marka saç düzleştiricileri atılmış, tepeleme duruyor, 15 tl. hemen yoğurdu elmayı unutup Sinbo'yu kaptığım gibi yurduma geri döndüm. yıkadım kuruttum saçımı, aynanın önünde başladım düzleştirmeye. Ve Efsane Geri Döndü O gün ne kadar çok sevindim anlatamam. ister inanın ister inanmayın, ben hala o düzleştiriciyi kullanıyorum. başına bir şey gelir diye çok korkuyorum. kırılır diye yükseğe koymuyorum.
yıl oldu 2014... 5 senedir benimle birlikte, canım düzleştiricim
şu fotodaki

Maşallah biz her sene bir düzleştirici eskitiyoruz. İlk düzleştiricim braun du, bi o 2-3 yıl gitti ama o da iyi düzleştirmiyordu sanki, çok çabuk bozuluyordu saçlarımız, sonra remington' dan 2 model kullandık bir ben memnun kalmadım herhalde ki senesi dolmadan, taksidi bitmeden bozuldular. Üstelik her alışımda da bir üst modellerini seçtim. En sonuncusunun yüzeyi mavi renkteydi, arada kullanırken kendi kendine kapanma yapıyordu zaten ve bir gün tamamen kapandı ve açılmadı bir daha.

Nişanlımın ablası ve yeğenleri 6 senedir babyliss kullanıyor hepsinin de saçları kalın telli ve kıvırcık. Onlar 6 senedir aynı düzleştiriciyi kullanırlarken biz kız kardeşimle3- 4 tane değiştirdik. Biri philipsti yanlış hatırlamıyorsam şimdi babyliss buharlı modelinden aldım, şimdilik memnunuz bu da senesi dolmadan bozulmaz inşallah.

merhaba kızlar. bu kulübü çok seviyorum. Aslında uzun zaman önce katıldım ancak yeni yazabiliyorum. Buralarda yeni sayılırm ve hemen bir soru sormak istiyorum. Saç düzleştirici saçı daha çabuk yıprattığı için braun satin hair 5 airstyler aldım. fakat saçımın uçlarını asla düz yapamıyorum. kıvrık oluyor. bir tekniği mi var yoksa bu tarz şekillendiriciler saç düzleştirmede başarılı değiller mi?

baybliss st100 kullanıyor bir arkadasım ve harıka bir ürün. dümdüz yapıyor ve hic bozulmadan iki gün rahat kullanılıyor saclar.

Remington kesinliklee S9500 Pearl'i kullanıyorum ben çok kırık olmuyo saçlarımda 3 ayda bir 1 cm kesiyorum zaten haftada 1 kullanıyorum gayet güzel oluyor saçlarım

arkadaşlar benim saçım uzun yani uzun derken belimden biraz aşşağıda ince telli kuru kumral renginde ve kıvırcık bn remington düzleştirici alıcam bana hangisini önerirsiniz lütfen cvplar mısınız

Düzleştirici de arkadaşım Philips kullanıyor çok memnun. Remington'un maşasını kullanıyorum 4 yıldır ve nerdeyse tüm markaları denememe rağmen maşada en iyisi Remington saç tipi önemli değil hepsini şekillendiriyor öneririm.

Bende remington s 9600 var. Burada yazan tavsiyeler üzerine aldım. Daha önce markasını bile duymamıştım ama çok memnun kaldım, çok hızlı düzleştiriyor ayrıca çok rahat bir şekilde saçlarıma iri bukleler yapabiliyorum. Saç uçlarını kıvırıyorum, tavsiye ederim... :)

Hem saç düzlestiricim hem maşam Remington. Çok memnunum. Gerçi maşayı çok sık kullanmıyorum ama kullandığımda iyi sonuç veriyor. Yaklaşık 5 yıl önce almıştım modellerini hatırlayamiyorum suan ama hiç pişman olmadım.

BRAUN SENSOCARE yi denemişsindir nasıl memnun musun? ben de almakistiyorum denedim ama fazla ii gelmedi ya da ben yapamadım. philips de diyorler babyliss de diyorlar ii diye kafam karıstı

BRAUN SENSOCARE yi denemişsindir nasıl memnun musun? ben de almakistiyorum denedim ama fazla ii gelmedi ya da ben yapamadım. philips de diyorler babyliss de diyorlar ii diye kafam karıstı

merhaba :) bu yazdığımı almadım malaesef. remington incili olanını aldım. çoooooooook memnunum

Remington un hangi modeli acaba ??

Bende kararsiz kaldim ya incili mi yoksa keratinli olan mi diye ne zmndr kullanıyorsun acaba?

bu yorumu yaptığım zamanlarda almıştım bir sene olmuş işte. valla çok güzel şekil de veriyor düzleştiriyor da. inşallah gönlüne göre alırsın yaa. valla kararsız olmak da çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…