- Konu Sahibi nisanimmmm
-
Peki hangi model senceeRemington diyorum ben.
almadan önce çok araştırmıştım.Oldukça güzel bir düzleştirici.
Peki duzlestiricde Remington s6500 iyimidirmaşa kesinlikle babyliss remington aldığıma pişmanım
S9600arkadaşlar benim saçım uzun yani uzun derken belimden biraz aşşağıda ince telli kuru kumral renginde ve kıvırcık bn remington düzleştirici alıcam bana hangisini önerirsiniz lütfen cvplar mısınız
arkadaşlar ben de bayadır araştırıyorum düzleştirici olarak Braun Satin Hair 7 SensoCare Saç Şekillendirici ST780 karar kıldım. Oturduğum yerdeki birçok mağaza da ve internette fiyat araştırması yaptım en uygun olarak hepsiburada.com da buldum. Hatta şimdi siparişini veriyorum. Yorumlar çok olumlu, hatta arkadaşım da bundan kullanıyormuş o da çok memnun olduğunu söyledi. Ben bide epilasyon aleti almak istiyorum. Onu da çok araştırdım ve yine Braun alıcam. Braun Silk-Epil 5 / 5185 'Young Beauty' Epilatör kırk cımbızlı ve hakkında yorumlar da güzel. Fiyatı da oldukça uygun geldi. Başka öneride bulunacak olan var mı?
BRAUN SENSOCARE yi denemişsindir nasıl memnun musun? ben de almakistiyorum denedim ama fazla ii gelmedi ya da ben yapamadım. philips de diyorler babyliss de diyorlar ii diye kafam karıstı
philips,braun,babyliss denemediğim. kalmadı. öylece duruyorlar. en son aldığım ve 200 verdiim philips düzleştiriciyi ki 2 ay oluyor alalı,arkadaşımın annesine verdim.
ve remington diyorum başka şey demiyorum. 2ci remingtonunmu aldım. yok böyle bir şey. hem düzleştiriyor hemde kıvırıyor.
bu konuda remingtonu üstüne tanımam.
merhaba :) bu yazdığımı almadım malaesef. remington incili olanını aldım. çoooooooook memnunum
Bende kararsiz kaldim ya incili mi yoksa keratinli olan mi diye ne zmndr kullanıyorsun acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?