- Konu Sahibi nisanimmmm
-
yok tatlım zaten vazgeçtim onu almaktan. çooook kararsız biri olduğum için biraz daha araştırayım fikir edineyim dedim. remington s9500 siparişi verdim dün. inşallah iyi çıkar :44:
çok doğru karar vermişsin canım braun kaliteli bir marka olarak bilinmesine rağmen maalesef ben memnun kalmadım bende de babyliss var reminıngton ve babyliss ikisi de harika bence
kargoya verilmiş ama muhtemelen pazartesi günü elime ulaşır. şimdiden heyecanlanıyorumkullandıktan sonra olumlu olumsuz yorum atıcam zaten kararsız arkadaşlar için :)
güle güle kullankargodan gelen paketin içinde ne olduğunu bilse de insan yine de çok heyecan duyuyor değil mi ben de başkasından hediye almış gibi sevinirim :)
aynen canım :)))) epilatörüm de bugün geldi. kendime 14 şubat kıyağı yaptımayrıca teşekkür ederim daya iyileri senin olsun :)
:)) süper olmuş canım insanın en sadık sevgilisi kendisi mi ne tabi bi de ailesi :) ben de bugün kendime dışarda yemek ısmarlayacam :)))) tekrar güle güle kullan canım
oooo afiyet olsun şimdiden canım :) bugün de kutlu olsun o zaman
ben internetten s9500 aldım. gittigidiyorda bir satıcıdan.
elinde s9500 kalmadığı için fiyat farkı almadan s9600 göndermiş.
baştan tereddüt ettim istemediğim bir ürün gönderdiler diye
hatta aradım iade etmek için fırça da atacaktım.
satıcı gayet konuya hakim birisi çıktı ve gerçekten bana güven verdi.
sonra kullanınca ve araştırınca iyi ki s9600 gelmiş şu an çok memnunum.
saçlarım 3 gün düz kalıyor çok kaygan bir düzleştirici daha önce rowenta kullanıyordum resmen saçlarımı yoluyordu.
aldığım ürünün ilan linkini aşağıda veriyorum, internetten ucuz remington
almak isteyenler bu satıcıyı tercih edebilir.garanti belgesi onaylı geldi 5yıl.
http://...............................00-sac-duzlestirici-235-drc-en-ucuz-101568255
arkadaslar yarın alıcam hangisi iyidir kulananlar yorum atsın lüfen
Keratin Therapy Pro Düzleştirici
S8590 bu nasıl yeni cıkmıs
Keratin Therapy Pro Düzleştirici
S8590 bu var
birde son cıkan kırmızı rekli olan
S9600
Silk Düzleştirici
karar veremiyorum
9500 mü 9600 mü peki
kızlarr tabiki s9600 15-20 lira için en son modelini alın pişman olmazsınııııız...
?düzlestirici: ben remington kullaniyorum..paraya kiyabilirsen GHD de süper.
Bence 25 veya 28 numara Saç Maşası denemelisin. Yalnız ısı ayarı olsun, düz derecesiz maşalar saça zarar verebilir.Ben saç maşası almak şstiyorum ama karar veremedim saçlarım ince telli hangisi daha iyi acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence en iyi Saç Düzleştirici aynı zamanda Brezilya fönünde de kullanılan Mecanix Marka 877 model Profesyonel Saç Düzleştirici. Isı ayar kontrollü ve 180 - 230 dereceye kadar çıkan dijital göstergeli bir ürün. Bence bunu arayıp bulun. Türkiyede Kuaför toptancıları satıyor ancak heryere yada her kuaföre vermiyorlar. izmirde Seba Ticarette var diye biliyorum. internetten iletişimini arayıp sorun varsa bence hiç kaçırmayın. 6 senedir hiç bir problem yaşatmadı. Kırmızı şık bir kutusu güzel görünümlü. Profesyonellerin Tercihi ama evde vazgeçilmezlerin arasına hemen giriyor.sac düzlestirici ve masa almak istiyorum ama böyle seylerde deneyim önemli.kötü bir sey almak istemiyorum.iyi ve kaliteli olsun istiyorum kullananlardan yorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?