Doğuma Hazırlık kızlarrrr hamilelik nasıl gidiyorrrr hazırlıklar bittimiiiiiii

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

karnınız durup dururken serteşiyormu sık sık

• evet

OY: 24 88,9%
  • hayır

OY: 3 11,1%

• Ankete Katılan
    27
Ay hamaratlik yuzunden baya yorulmustum badana temizlik vs ugrastik cok ama sukur bitti masallah cok hareketli korkuyorum suyumu patlatcak diye cok kipirdakk
Ooh ne güzel işte hareketli olması annesi benim bebişte oyle durmuyor vallahi :) artık bir kaç hafta daha dayanırlar inşallah ❤

Slm kizlar bn de 20 yasindayim ve 18 +3 haftalik hamisim yurt disnda yasiyorum bur da cinsiyet 5 ayinda ogreniliyo ben 3 ayligimda turkiyedeydim dr erkekdedi ama guvenemiyorumm doktora burdaki dr randevumda 30 agustos 6 ayligimda ogrencem cinsiyetini turkiyede oldugum icin aksadi burdaki dr randevumm

Oo baya da olmus aslinda fark ediyosundur karninin alt kisimlarinda bi hareketlilik olmuyomu sanki kelebek kanat cirpiyomus gibi bide ara ara karninin bi tarafi gerilip sanci vermiyomu iste o zamn bebek bi tarafa yogunlasiyo gerci kimi bebekler pek hareketli olmuyo o bebislerimizle alakali bn 18 +5 im tm net olmasada hissediyorum bazn canimi acitiyo fln ama cok guzl bi duyguya Rabbim isteyn herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…