Doğuma Hazırlık kızlarrrr hamilelik nasıl gidiyorrrr hazırlıklar bittimiiiiiii

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

karnınız durup dururken serteşiyormu sık sık

• evet

OY: 24 88,9%
  • hayır

OY: 3 11,1%

• Ankete Katılan
    27
Bu hafta bitince tam 3 ay bitmiş oluor doktora temmuzun ilk haftası gidicem karnım büyümedi yani ayva göbeği gibi zaten 9 kilo verdim 47 kiloyum şuan buaralar eskisi gibi kusmuyorum ama günde en az bi kere ilaç içmesem migdem altüst Allah yardimcimi olsun

İyi çok şükür bak az kalmış Üçüncü aydan sonra bir şeycik kalmaz Allahın izniyle Benim bulantım olmadığı halde hiç çıkmamıştı gobişim daha erken sanki çıkması için:)

Durmasa çocuğumu sağlıkla kucağıma almama az kaldı diye teselli ederim kendimi şuan 6 ayim var düşunun ailemin yanına geldim eşim uzakta kaldı binada aklım onda ailem bakabilir en azından die zorlu süreç son aylarda dersini sk dişini bi iki ay sonra çocuğun kucağında sağlıklı olacaksın

İlk ayla hep öyle maalef canım benim alışmaya çalışıyor vücut bebeğe inan son aylarda daha da çekilmezdi bulantılar

İyi çok şükür bak az kalmış Üçüncü aydan sonra bir şeycik kalmaz Allahın izniyle Benim bulantım olmadığı halde hiç çıkmamıştı gobişim daha erken sanki çıkması için:)

Sağ ol canım temmuz ayi bnim için iyi olacak gibi desteğin için Allah binlerce kez razı olsun senden

Cümlemizden canım benim :) bir an önce rahatlarsın inşallah ❤ eşine de kavuşursun sağlığına da Oyle güzel heyecanlar bekliyor ki seni Allahın izniyle

Ben de fazlasıyla alingan ve duygusal bişey oldum ya

Bence onların yüzünden :) Ama şaşırıyorum yani kendimi hiç olmayacak şeye sinirleniyorum ağlıyorum saçma sapan şeyleri kafama takıyorum

Çok şükür çoğu bitti azı kaldı canım :) ama sanli sanki zaman 32den sonra durdu hiççç geçmiyor

Azaldı canım ama günde bir bulantı hapı içiyorum yine sen hiç kullandın mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…