- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi Ahsennur12
-
İyi çok şükür bak az kalmış Üçüncü aydan sonra bir şeycik kalmaz Allahın izniyle Benim bulantım olmadığı halde hiç çıkmamıştı gobişim daha erken sanki çıkması için:)Bu hafta bitince tam 3 ay bitmiş oluor doktora temmuzun ilk haftası gidicem karnım büyümedi yani ayva göbeği gibi zaten 9 kilo verdim 47 kiloyum şuan buaralar eskisi gibi kusmuyorum ama günde en az bi kere ilaç içmesem migdem altüst Allah yardimcimi olsun
Cümlemizden canım benim :) bir an önce rahatlarsın inşallah ❤ eşine de kavuşursun sağlığına daİyi çok şükür bak az kalmış Üçüncü aydan sonra bir şeycik kalmaz Allahın izniyle Benim bulantım olmadığı halde hiç çıkmamıştı gobişim daha erken sanki çıkması için:)
Sağ ol canım temmuz ayi bnim için iyi olacak gibi desteğin için Allah binlerce kez razı olsun senden
hiç sorma yaaBenimde canım hep uyumak istiyor heepp
Ben de fazlasıyla alingan ve duygusal bişey oldum yaayy kızlar hiç sormayın heleki ben takıntılı oldum kafam alt üst duygularım birbirne girmiş sanırım biraz eşime kan kustururyorum ağlıyoum sinirleniyorum kendimi tanıyamıyorum çok alıngan olmaya başladımmm
Nasıl bulantıların azaldı mı biraz canımOoooo sen yolu bitirmek üzerrin ne mutlu sana ben daha 12
Yok kuzum hiç kullanmadım ben çok şükür...bulantım olmadı da diyebilirim...daha da azalacak inşallahAzaldı canım ama günde bir bulantı hapı içiyorum yinesen hiç kullandın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?