- 16 Mayıs 2016
- 536
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Ahsennur12
-
Ay canım benim ❤ maşallah bebeklerin iyiyse :) ne tatlıl yaa ikizzz ❤❤❤kızlar mrb.bende 32hafta bitti ikizler benimki. Hamileliğin ikinci ayında safra kesesi nde taş oluştu. Çok çektim. Dörtkez atak geçirdim. Hep hastanede geçti.
. Doğumdan sonra ameliyat diyorlar. Çok zayıfladm
Bebekler iyi çok şükür. Doğumda yaklaştıkça korkuyorum.
Oo senin bitmiş neredeyse canımBekliyoruz ama gelöşyor
Doğumun nasıl olacak canım hemen mi ameliyat olmalıymışsınkızlar mrb.bende 32hafta bitti ikizler benimki. Hamileliğin ikinci ayında safra kesesi nde taş oluştu. Çok çektim. Dörtkez atak geçirdim. Hep hastanede geçti.
. Doğumdan sonra ameliyat diyorlar. Çok zayıfladm
Bebekler iyi çok şükür. Doğumda yaklaştıkça korkuyorum.
Bende de aynı sıkıntı var canım gündüz yatınca normal gece bir şeyler oluyor resmenSelam kızlar yaaaaa geceleri uyku artık imkansız biliyorum ama pozisyonumu bı turlu bulamıyorum sağa yatsam sağ tarafımı tekmeliyor sola yatsam solu tekmeliyor bıde öyle böyle değil sanki kızıyor bana bayağı göbeğimi hoplatıyor zatn Sırt üstü Yatamıyorum yasak hafiften oturarak uyuyorum sonra da nasıl uyanırsam artık siz nasıl yatıyorsunuz Allah askına
Oooh maşallah annesi :) hayırla gelsin inşallah ❤ pekte hamaratmışsın yaniiBizde oglusumla 35+5 olduk iki gun once doktordaydik 2.750 olmus kilosu masallah ogluma benimm hazirliklar bitti yikandi utulendi cantasi hazir bi tek kendi cantami hazirlicam bu hafta sonu alicaz onuda sukur Allaha herseyimiz tamam onu bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?