Doğuma Hazırlık kızlarrrr hamilelik nasıl gidiyorrrr hazırlıklar bittimiiiiiii

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

karnınız durup dururken serteşiyormu sık sık

• evet

OY: 24 88,9%
  • hayır

OY: 3 11,1%

• Ankete Katılan
    27
kızlar mrb.bende 32hafta bitti ikizler benimki. Hamileliğin ikinci ayında safra kesesi nde taş oluştu. Çok çektim. Dörtkez atak geçirdim. Hep hastanede geçti.
. Doğumdan sonra ameliyat diyorlar. Çok zayıfladm
Bebekler iyi çok şükür. Doğumda yaklaştıkça korkuyorum.

Ay canım benim ❤ maşallah bebeklerin iyiyse :) ne tatlıl yaa ikizzz ❤❤❤

Doğumun nasıl olacak canım hemen mi ameliyat olmalıymışsın

Selam kızlar yaaaaa geceleri uyku artık imkansız biliyorum ama pozisyonumu bı turlu bulamıyorum sağa yatsam sağ tarafımı tekmeliyor sola yatsam solu tekmeliyor bıde öyle böyle değil sanki kızıyor bana bayağı göbeğimi hoplatıyor zatn Sırt üstü Yatamıyorum yasak hafiften oturarak uyuyorum sonra da nasıl uyanırsam artık siz nasıl yatıyorsunuz Allah askına

Bende de aynı sıkıntı var canım gündüz yatınca normal gece bir şeyler oluyor resmen ben ayaklarımın arasına yastık koyunca rahatlıyorum biraz...Aslına bakarsan her yanım yastık:) başınım altına da iki tane,birde sağıma veya soluna koyuyorum destek olsun diye:)

Ben hem sezeryandan hemde safra ameliyatından korkuyorum. Bende aynı sağdan sola dönemiyorum. Heran olucak diye bekliyorum.ikizlerde erken olurmuş ya.kimileri safra doğumdan sonra geçiyo. Kimilerine geçmiyor diyo.cokkk yoruldum ben kızlar yaa.

Kızlar bi kaç gündür çok yorgun hissediyroum kendimi sanki 80 yaşında gibiyim Çok yorgun...

Bende 34+5 im Allahin izniyle az kaldi herseyi hazir bi tek besik icine yatak alicaz o kdar bide anne yani besigi yikadim utuledim oglusumun esyalarini badana boya temizlik oyy ne yoruldum anlatamam bide suyum azmis biraz her hafta kontroldeyizz sagsaglim kavusalimm hepimiz insallah

Bizde oglusumla 35+5 olduk iki gun once doktordaydik 2.750 olmus kilosu masallah ogluma benimm hazirliklar bitti yikandi utulendi cantasi hazir bi tek kendi cantami hazirlicam bu hafta sonu alicaz onuda sukur Allaha herseyimiz tamam onu bekliyoruz

Bizde oglusumla 35+5 olduk iki gun once doktordaydik 2.750 olmus kilosu masallah ogluma benimm hazirliklar bitti yikandi utulendi cantasi hazir bi tek kendi cantami hazirlicam bu hafta sonu alicaz onuda sukur Allaha herseyimiz tamam onu bekliyoruz
Oooh maşallah annesi :) hayırla gelsin inşallah ❤ pekte hamaratmışsın yanii

Ay hamaratlik yuzunden baya yorulmustum badana temizlik vs ugrastik cok ama sukur bitti masallah cok hareketli korkuyorum suyumu patlatcak diye cok kipirdakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…