- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
Dış dudakları acip baktiysa elbette zari gormemistir. Ama demekki sorun dudaklardaymis yani belki zaddelenme flan. Ayrica o malum sandalyeye zaten oturtmazlar yasiniz bi hayli kucuk demistiniz. O yasta cocugu orya oturturlarmi. Cogu bakireyi bile zorda kalmadikca oturtmuyorlar. Zaten fiziksel olarak o sandalye size baya buyuk olurdu heralde.Ama o malum sandalyeye oturmadım Sedyenin üstünde ayakta durdurdu Sadece ön kısmı açıp içine baktı Kızlık zarını nasıl o şekilde görebilir ki
Ama o malum sandalyeye oturmadım Sedyenin üstünde ayakta durdurdu Sadece ön kısmı açıp içine baktı Kızlık zarını nasıl o şekilde görebilir ki
İnsan kendisinin anlayabileceği biley de değil diyorlar Bazen çok kafama takılıyor
Öyle bir erkekle ne işin olur senin. Kan gelmedi diye seni doktora götürecek erkekle beraberliğine devam eder misin? Seninle evlenecek insan seni koşulsuz sevmeli. Kan ilk cinsel ilişki sırasında vajina çok dar olurduğunda kadın kendini çok sıkarsa ve yeterince ıslanamazsa gelir. Bende hiç kan man gelmedi. 16 yaşında gibi konuşuyorsun.
--aslında kızlık zarı doğuştan delik. Kızlık zarı bir perde gibi vajina ağzını kapatıyor ve ilk ilişkide yırtılacak, delinecek, patlayacak sanılıyor. Hatta ilk ilişkide kızlık zarından patlama sesi geleceğini düşünen ve bu yüzden ilişkiden korkan danışanlarımız bile oluyor. Oysa kızlık zarının ortasında âdet kanının aktığı bir açıklık bulunuyor yani orası tamamen kapalı değil; her kadın da âdet gördüğüne göre demek ki kızlık zarı toplumun zannettiği gibi bir yapı değil.--
--Cinsel Sağlık Enstitüsü (CİSED) de bu konu hakkında yaptığı son açıklamalarda bekâretin aslında kanla simgelenmesinin yanlış olduğunu ve her şey doğru yapıldığında ilk ilişkide acı, ağrı ve kanama olmadığını açıkladı.--
-- ilk gece kız ve erkek rahat olur, erkek eşini rahatlatır ve gevşetirse, yeterli ön sevişme yapılırsa acı, ağrı ve kanama da olmayabiliyor. Acıyı, ağrıyı ve kanamayı yaratan şey, ilişki sırasında kadının kendini kasması erkeğin de zorlaması oluyor.--
Hepsini tek tek nereden alıntıladığımı yazamadım..
Sen bunlarla kafanı yorma.
yarası olan görünürBak sana bişey ispatlamak zorunda değilim Eski mesajlarına bak bul Ben değilim Seninle de uğraşamam
yarası olan görünür
yarası olan görünür
Daha önceki başlığımda anlatmıştım 8-9 yaşında bi kaza sonucu cinsel organımdan çok kan geldi Ve çok canım yandı Şimdi 25 yaşındayım Açıkçası bu durumdan korkuyorum ve doktora gitmek istiyorum Ama diğer taraftan doktordan da korkuyorum Ya olumsuz Bişey derse ne yaparım bilmiyorum
Merhaba... 27 yaşındayım Küçükken mutfak tezgahının üstüne dolaptan bir şey almak için çıkmıştım Islakmış Ayağım kaydı Öyle kötü düştüm ki ayağımın biri yukarda biri aşağıda kaldı Ve cinsel organım mutfak tezgahının köşesine çarptı Saatlerce acıdan ağladım Çamaşırım da kan olmuştu Şimdi evlenme durumum var Doktora gidip emin olmak istiyorum Ama korkuyorum Küçük bir yerde yaşıyorum Doktor bilmiyorum Bilen varsa bana yardımcı olabilir mi? Ağrı da yaşıyorum Ama Van Iğdır gibi yerleregidebilirim Nolur yardım edin
Öyle bir erkekle ne işin olur senin. Kan gelmedi diye seni doktora götürecek erkekle beraberliğine devam eder misin? Seninle evlenecek insan seni koşulsuz sevmeli. Kan ilk cinsel ilişki sırasında vajina çok dar olurduğunda kadın kendini çok sıkarsa ve yeterince ıslanamazsa gelir. Bende hiç kan man gelmedi. 16 yaşında gibi konuşuyorsun.
--aslında kızlık zarı doğuştan delik. Kızlık zarı bir perde gibi vajina ağzını kapatıyor ve ilk ilişkide yırtılacak, delinecek, patlayacak sanılıyor. Hatta ilk ilişkide kızlık zarından patlama sesi geleceğini düşünen ve bu yüzden ilişkiden korkan danışanlarımız bile oluyor. Oysa kızlık zarının ortasında âdet kanının aktığı bir açıklık bulunuyor yani orası tamamen kapalı değil; her kadın da âdet gördüğüne göre demek ki kızlık zarı toplumun zannettiği gibi bir yapı değil.--
--Cinsel Sağlık Enstitüsü (CİSED) de bu konu hakkında yaptığı son açıklamalarda bekâretin aslında kanla simgelenmesinin yanlış olduğunu ve her şey doğru yapıldığında ilk ilişkide acı, ağrı ve kanama olmadığını açıkladı.--
-- ilk gece kız ve erkek rahat olur, erkek eşini rahatlatır ve gevşetirse, yeterli ön sevişme yapılırsa acı, ağrı ve kanama da olmayabiliyor. Acıyı, ağrıyı ve kanamayı yaratan şey, ilişki sırasında kadının kendini kasması erkeğin de zorlaması oluyor.--
Hepsini tek tek nereden alıntıladığımı yazamadım..
Sen bunlarla kafanı yorma.
O sensın konuyuda sılmeye calısmısdın elesdırıldıyın ıcn sımı takıpcıyım bosuna konu acıp ınsanları meskul etme elesdırıye doymuyon sen belıı
alıntılamakta fayda var, ne kadar bilgilendirici olmus, eline saglık...
bold ile isaretledigim yere de birebir katılıyorum,
benzer kaygıları yasayan o kadar kisi var ki... bu yuzden dusuncelerini tekrar gozden gecirseler kendilerine iyilik ederler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?