- 9 Mart 2018
- 7
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Melekkk766
Yrdiimi yapck kimse varmi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaymakamliga git yada belediyeye basvurYrdiimi yapck kimse varmi acaba
Yasak olabilir ama belki arkadaş zor durumda hemen yetiştir zaten.Bireysel yardım yasak diye biliyorum?Mune bi bakarmısın
Kaç yasındasınYrdiimi yapck kimse varmi acaba
Ozaman yasak olan herşeyi herkes yapsın :)) ben yazmasam başkası yazacak ben olağan seyi yapınca suçmu oluyor ? Çok yardımcı olmak istiyorsan özelden ol elinden alan yok ya :)Yasak olabilir ama belki arkadaş zor durumda hemen yetiştir zaten.
Aman ha yetistirmeden durma bu durumda olan bir çok arkadaşım vardı ne kadar zor birşey olduğunu biliyorum. Belki çocuklarının kıyafetlerini paylaşmak isteyenler olabilir . Elimden alınan birde birswy yok .ukalalik yapmayalım .Ozaman yasak olan herşeyi herkes yapsın :)) ben yazmasam başkası yazacak ben olağan seyi yapınca suçmu oluyor ? Çok yardımcı olmak istiyorsan özelden ol elinden alan yok ya :)
Esinizden bosandiniz mi?Aileniz var mi?Kiyafet sorun degilde durumunuzu acikca yazsaniz.Yrdiimi yapck kimse varmi acaba
O hataya ilk sen düştün malesef :)) polemik yaratmaya çalışmayalım canım konunla ilgilen :) yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorumAman ha yetistirmeden durma bu durumda olan bir çok arkadaşım vardı ne kadar zor birşey olduğunu biliyorum. Belki çocuklarının kıyafetlerini paylaşmak isteyenler olabilir . Elimden alınan birde birswy yok .ukalalik yapmayalım .
Polemik yaratmaya çalışmıyorum yalnızca empati yapmadığınız için kızdım .İyi günlerO hataya ilk sen düştün malesef :)) polemik yaratmaya çalışmayalım canım konunla ilgilen :) yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum
Polemik yaratmaya çalışmıyorum yalnızca empati yapmadığınız için kızdım .İyi günler
Tabi ki yetiştirilecek, böyle yardım isteği mi olur? Hiç bir bilgi yok.
Belki kargo göndereceksiniz adınız, adresiniz, numaranız alınacak. Bunlar iyi niyetli diye peşinize düşülecek.
Yardım yapılacaksa da uygun forumda, yöneticilerin bilgisi ve onayı dahilinde olmalı bence.
Yasak olmasinin sebebi bu kisinin dolandirici olmasi ihtimaliYasak olabilir ama belki arkadaş zor durumda hemen yetiştir zaten.