Kizlr hamileym esim yok bebegm icin bi kac parca kiyafet

Yasak olabilir ama belki arkadaş zor durumda hemen yetiştir zaten.
Ozaman yasak olan herşeyi herkes yapsın :)) ben yazmasam başkası yazacak ben olağan seyi yapınca suçmu oluyor ? Çok yardımcı olmak istiyorsan özelden ol elinden alan yok ya :)

Ozaman yasak olan herşeyi herkes yapsın :)) ben yazmasam başkası yazacak ben olağan seyi yapınca suçmu oluyor ? Çok yardımcı olmak istiyorsan özelden ol elinden alan yok ya :)
Aman ha yetistirmeden durma bu durumda olan bir çok arkadaşım vardı ne kadar zor birşey olduğunu biliyorum. Belki çocuklarının kıyafetlerini paylaşmak isteyenler olabilir . Elimden alınan birde birswy yok .ukalalik yapmayalım .

Kardeşim iyi hoş da kıyafet dersin para yardımı yapmak isteyeni de kabul etmeyeceğini, benim iyi niyetimi suistimal edip etmeyeceğini nereden bilebilirim? İyi niyetli olup olmadığınız alnınızda yazmıyor sonuçta, bunun için duyar kasmaya gerek yok anonim bir üye kendisi. Belediye, kaymakamlık, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın yardımlarına başvurdun mu?

Aman ha yetistirmeden durma bu durumda olan bir çok arkadaşım vardı ne kadar zor birşey olduğunu biliyorum. Belki çocuklarının kıyafetlerini paylaşmak isteyenler olabilir . Elimden alınan birde birswy yok .ukalalik yapmayalım .
O hataya ilk sen düştün malesef :)) polemik yaratmaya çalışmayalım canım konunla ilgilen :) yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum

Tabi ki yetiştirilecek, böyle yardım isteği mi olur? Hiç bir bilgi yok.
Belki kargo göndereceksiniz adınız, adresiniz, numaranız alınacak. Bunlar iyi niyetli diye peşinize düşülecek.
Yardım yapılacaksa da uygun forumda, yöneticilerin bilgisi ve onayı dahilinde olmalı bence.

Tabi ki yetiştirilecek, böyle yardım isteği mi olur? Hiç bir bilgi yok.
Belki kargo göndereceksiniz adınız, adresiniz, numaranız alınacak. Bunlar iyi niyetli diye peşinize düşülecek.
Yardım yapılacaksa da uygun forumda, yöneticilerin bilgisi ve onayı dahilinde olmalı bence.

Kesinlikle katılıyorum.

Yasak olabilir ama belki arkadaş zor durumda hemen yetiştir zaten.
Yasak olmasinin sebebi bu kisinin dolandirici olmasi ihtimali
Ben bu tarz bir sitede boyle konu acan birine gidip yepyeni kiyafetler aldim iki cocuguna da , alirken dolandirici olabilecegini biliyordum ama nedense yardim.etmek istedim cok acindirmisti kendini , bend3 hamileydim cok etkilenmistim
O halimle hic usenmeden agustos sicaginda kargoya da gittim verdim
Neyse sonuc itibariyle dolandiriciymis , haram olsun , kendi karnimdaki bebegimden kisip o kiyafetleri almistim
O gunden beri de tanidik olmayana yardim etmiyorum
Bu yuzden bende kibledim konuyu

Back
X