Kizlr hamileym esim yok bebegm icin bi kac parca kiyafet

Ozaman yasak olan herşeyi herkes yapsın :)) ben yazmasam başkası yazacak ben olağan seyi yapınca suçmu oluyor ? Çok yardımcı olmak istiyorsan özelden ol elinden alan yok ya :)
Muneye desene seni maasli ajanı yapsın.pek bi meraklisin belliki.gercek hayatta mezarim uzak olsun sizden

Şikâyet et butonu ile gizlice bildirim yapabilirsiniz. Burada açıkça yazmaya ve etiket yapmaya gerek yok. Kaldı ki ?Mune kibleri daha iyi değerlendiriyor etiket gözden kaçabiliyor.
Ben o şekilde şikayet etmek nasıl oluyor bilmiyorum hızlı bişekilde görüldüğünü bilsem öyle yapardım etiket yapmaktada bi mahsur görmedim çünkü her üye bu şekilde etiket yapabiliyor burdaki amaç yardım edilmesin değil aksine konu ile direkt yönetim ilgilensin yapılacak bir durum var ise onlar daha iyi değerlendirir amaç oydu yani yoksa Banane ki kim ne yardım yapıyor yapmıyor yapanda yapmayanda kendine

Ya ben de bunu anlamıyorum. Olabilir, başkasından girmiş olabilir, başka bir yerin internetin bağlanmış olabilir. Akıllı telefonu olmayan yok gibi bir şey. Ki benim çok eski bir telefonum vardı akıllı falan değildi ama eskiden internete girebiliyordum. Bebek doğacak ve muazzam masrafı var. Kendimden biliyorum. Öyle telefon satmakla alınacak şeyler değil. Belli ki ailesinin evinde ve ailesi de yardım etmiyor demekki.
Şimdi otobüste bile wifi var.
Çok haklısınız.Şu fakirler ölse de kurtulsa. Herkesin gözü ellerindeki akıllı telefonda. Anasını satayım 1500 ay taksitle almış zaten.
Başka ne gibi bir lüksleri var garibanların. Bari ona sahip olsunlar.
Hem sık sık telefon değiştiririm ben. Hep de eskisini ihtiyacı olana veririm. Verdiğim insanlar sırf telefonu yüzünden parası var olarak algılanıyor demek ki.
İnternet paketi de 60-100 liralık sınırsız paketler değildir herhalde.

Çok haklısınız.Şu fakirler ölse de kurtulsa. Herkesin gözü ellerindeki akıllı telefonda. Anasını satayım 1500 ay taksitle almış zaten.
Hem sık sık telefon değiştiririm ben. Hep de eskisini ihtiyacı olana veririm. Verdiğim insanlar sırf telefonu yüzünden parası var olarak algılanıyor demek ki.
Aynen katılıyorum. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Ne guzel söylemişsiniz..agzina sağlık.

Ya uyenin uzerine neden gidiliyor hadi gidildi hatayi kabul edip
Kesmek varken uzatmak niye yanlis bise yapmamis yahu yonetimi etiketlemis etiketlesin
Sanal ortam burasi suistimale cok acik baska iyiniyetli bir uye suistimal edilebilir o yonetimi etiketler arastirirlar bir sekilde gercekse ona yardim edilir mune bile bildigi annelere Msj atar belki ortada bir bebek varsa kim duyarsiz kalir ama duyar kasicam diye buralarida gereksiz gerilim hattina cevirmeyin yahu
Burada cocuguma mama alicak param yok diye konu acip ozelden yazanlardan elektrik su ftr diye para isteyenler gecti dini sayfada cok bilgiliymis gibi davranip gel gel ozele gelmdiye suistimalciler gecti ulke 2 gun once 510 milyon dolandirildi birini ihtiyatli yallasiyor diye bu derece yermek algi yaratmak nedir
Katılıyorum.
Millet yürürken donumuzu paçamızdan alacak neredeyse.
Herkes 3-5 parça kıyafet hatta daha fazla yardımda bulunur ancak sorgulamadan, koşulsuz şartsız güvenmek de artık olmamalı. Böylesi daha sağlıklı ve güvenli olur hatta daha derli toplu bir yardım olur.
Ben de zamanında okulum için buradan yardım almıştım, gelen şeylere inanamadım hala eski konum ve çocukların fotosu durur. Ancak ben ilgili konuya Kazene kpnuyu bildirip fikir alaraktan açmıştım. Kazen de konuya yazdığı için sanırım daha çok yardım gelmişti.

Ben o şekilde şikayet etmek nasıl oluyor bilmiyorum hızlı bişekilde görüldüğünü bilsem öyle yapardım etiket yapmaktada bi mahsur görmedim çünkü her üye bu şekilde etiket yapabiliyor burdaki amaç yardım edilmesin değil aksine konu ile direkt yönetim ilgilensin yapılacak bir durum var ise onlar daha iyi değerlendirir amaç oydu yani yoksa Banane ki kim ne yardım yapıyor yapmıyor yapanda yapmayanda kendine
Cok ustune geldiler ama hic takilma bence gozardi et geç. Hepimizin etrafinda bir suru bebeginin kuculen kiyafeti olan ve veren konu komsu akraba "var". Burada açilan konularin coguna fake fake yazarlar, buna inanasi geldi herkesin bosver ;)

Konu sahibi yanlis anlamayin ama derdinizi bile tam anlamiyla anlatmaktan acizsiniz. Gunumuz dunyasinda insanlarin iyi niyetleri cok cabuk suistimal edilebiliyor. Siz yazip kendinizi anlatmazsaniz size kim nasil guvenipte yardimda bulunsun? Ben guvenmem. Belki gercekten de ihtiyaciniz var ama nerden bilecek insanlar? Konunuz muhtemelen birazdan kapatilacak ama gercek anlamda ihtiyaciniz varsa bazi arkadaslar yazmislar. Belediye ya da kaymakamliklara basvurabilirmissiniz. Olmadi belki Mune sizinle iletisime gecer. Allah yardimciniz olsun.

Hanımlar,
bu sitede bireysel yardımlar yasaktır.
Konu sahibesini tenzih ederim, lütfen üzerine alınmasın, bireysel yardımlar neden yasaktır açıklamam gerekiyor ki üyeler bu tip topikleri bildiren kişilere boş yere laf söylemesin, ayrıca kurallar yasak diyorsa yasaktır.

Bu sitede üyeler ne zaman birine üzülse yardım etmeye çalışsa defalarca suistimal edildiler.

Sizlerin 2 parça kıyafet ne olacak dediğiniz o eşyalar burada toplanıp 2. el satış sitelerinde satıldı, 2 kuruş para canım ne olacak dediğiniz paralar hiç ihtiyacı olmayan, evinin kredi borçlarını ödemek için toplayan kişilere gitti.

Siz bilmezsiniz de, ben pek iyi bilirim, yeri geldi bu sitede olmayan ürünü birkaç kişiye satıp binlerce lira toplayıp sırra kadem basanlar oldu, kaç dava açıldı, kaç olay oldu.

Rica ediyorum bu sitede birşey yasaksa o yasağa uyulsun, bazı yasaklar kanunlarla paralelse, bazıları yaşanan tecrübelere dayalı olarak konulmuş yasaklardır.

Son düzenleme:
Yillar once hamile esinden ayrilan birine bu forumda gunlerce destek olduk yardim yaptik bebek kiyafetsiz kalmisti guya.
Sonra onlari baska sitede sattigini yakaladik esiyle de ayrilmiyomus ztn sonbahar li bsy di nicki cok eski uyeler hatirlar.
O uyeden sonra yardim istemek yasaklandi
Mune Mune konuyla ilgilenirmisin ne oldugu belli degil
Mahallemde küçük bebekleri olan bir aile var, zor durumda mama, kıyafet yardımı yapar mısınız deyip arada kanunen suç olmasına rağmen para yardımı toplayan üyeyi de bilirsiniz, o paralar meğerse toplayan hanımefendinin kredi borcuna gitmiş, söylediği sadece özür dilerim oldu, ondan sonra da zaten bizde ipler koptu.

Gerçek ihtiyaç sahipleri, bulundukları ilçenin belediyesine ve kaymakamlıkların sosyal yardımlaşmasına müracaat ederse Doğum parası bile alabiliyorlar.

Site de bireysel yardım yasak, bu taş kalplilikten değil, üyeleri koruma isteğindendir.

Back
X