- Konu Sahibi Melekkk766
-
Tamda seni be rahatsız edıyor hemen soyluyorsun yasak sa yasak gorulur zaten plaket mı verıyorlar senın gıbılereOzaman yasak olan herşeyi herkes yapsın :)) ben yazmasam başkası yazacak ben olağan seyi yapınca suçmu oluyor ? Çok yardımcı olmak istiyorsan özelden ol elinden alan yok ya :)
Biraz.bilgi verse.keske ben dogun yapali 1 ay.oldu benimde.kizim var simdiden.kuculen esyalari var. Cocuk esirgemeye vermeyi dusunuyordum.Kizmis sanirim
Diğer konusunda yazmış kızmış bebeğiBiraz.bilgi verse.keske ben dogun yapali 1 ay.oldu benimde.kizim var simdiden.kuculen esyalari var. Cocuk esirgemeye vermeyi dusunuyordum.
Aynen 1 ayda nasil bu kadar buyudu aklim almiyor 50 cm dogmustu olmus 58 cm :)Diğer konusunda yazmış kızmış bebeği
Benimde 5 aylık oğlum var etrafımda verecek kimse yok diye bende çocuk esirgemeye verdim
Keşke imece usülü daha yaygın olsa
Özellikle çocuk eşyaları kullanılmadan çöp oluyor
Yillar once hamile esinden ayrilan birine bu forumda gunlerce destek olduk yardim yaptik bebek kiyafetsiz kalmisti guya.
Sonra onlari baska sitede sattigini yakaladik esiyle de ayrilmiyomus ztn sonbahar li bsy di nicki cok eski uyeler hatirlar.
O uyeden sonra yardim istemek yasaklandi
Mune konuyla ilgilenirmisin ne oldugu belli degil
Peki sana nasıl bi rahatsızlık veriyor ? Senin gibilerede çelenk yaptırıyorlarTamda seni be rahatsız edıyor hemen soyluyorsun yasak sa yasak gorulur zaten plaket mı verıyorlar senın gıbılere
Minnaklar çok hızlı büyüyorlarAynen 1 ayda nasil bu kadar buyudu aklim almiyor 50 cm dogmustu olmus 58 cm :)
Mune degildeKazen ilgilense daha iyi sanirim. O boyle durumlarda uye.ile.iletisime.geciyor. konu sahibi gercekten ihtiyac sahibi ise ben yardimci olmak isterim.
Ya ben de bunu anlamıyorum. Olabilir, başkasından girmiş olabilir, başka bir yerin internetin bağlanmış olabilir. Akıllı telefonu olmayan yok gibi bir şey. Ki benim çok eski bir telefonum vardı akıllı falan değildi ama eskiden internete girebiliyordum. Bebek doğacak ve muazzam masrafı var. Kendimden biliyorum. Öyle telefon satmakla alınacak şeyler değil. Belli ki ailesinin evinde ve ailesi de yardım etmiyor demekki.İnternete girecek para var, bilgisayar ya da akıllı telefon var ama bebeğe iki parça kıyafet alınacak para yok mu?
Ben de iyiniyetli bulmadım.
Ya ben de bunu anlamıyorum. Olabilir, başkasından girmiş olabilir, başka bir yerin internetin bağlanmış olabilir. Akıllı telefonu olmayan yok gibi bir şey. Ki benim çok eski bir telefonum vardı akıllı falan değildi ama eskiden internete girebiliyordum. Bebek doğacak ve muazzam masrafı var. Kendimden biliyorum. Öyle telefon satmakla alınacak şeyler değil. Belli ki ailesinin evinde ve ailesi de yardım etmiyor demekki.
Şimdi otobüste bile wifi var.
Tabiki olabilir. Ona da bir şey demiyorum. Ama işte bilemiyoruz maalesef. Konulara cevap yazmamasından sürekli internet bulamadığı anlamı çıkartıyorum ben.O da olabilir tabi ki ama dolandırıcı da olabilir. Neticede olasılıklar olasılıklar... Ben dolandırıcı olma ihitmalini daha yakın görüyorum, sen öyle görmeyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?