kız akşam akşam boyozu nerden buldunama bitane yemişsin bişey olmaz herhalde
slm kızlar :) bugün çok yoğun sabahtan giremedimdaha mesajlarada bakamadım önce menümü yazayım
sabah: 3 dl kızarmış ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
3 biber
ara: 3 erik
öğlen: 1 tabak yağsız börülce haşlaması 1 domates
3 çk yoğurt 2 dl ekmek
ara: 5-6 adet üzüm
ara: 1 bardakl tarçınlı süt
akşam : 3 ızgara köfte +salata+2 dl ekmek
teee bugünkü menümde bellidir. menü belli olunca işim daha kolay oluyor. önceden hazırlıyorum yiyeceklerimi köfte evde hazır ızgara yapacağım sadece
dün akşamda hiç kaçamak yapmadım. bu sabah tartı beni çok sevindirdi 5 gündür tartılmamıştım çok şaşırdım ki arada kaçamaklarımda olduona rağmen ama çarşambaya kadar açıklamayacağım süprizzz
öpüyorum herkesi
cornellaya katılıyorum cnm baya protein yüklü olmuşbi dahaki sefere tavuğunu öğlene saklarsın artık abartılı değil menün cezaya hiç gerek yok bence
kafama göre takılıyorum ben cnm diyet listelerine falan uyamıyorum ben çünkü bide vücudunu tanıdıktan sonra kafana göre yapmak daha mantıklı geliyo bana
mrb deryacım menün çok güzel ama bence akşamki 2 dilimi 1 dilim yap daha iyi olur :) ama çarşambaya daha çok var ya meraklandırmayaydırn iyiydi bizi
tatlım ben ekmeği kilo vermem yavaşlayınca yavaş yavaş azaltıyorum şimdi yeni başladım ya birden kesersem sonra kesecek birşeyim kalmıyo. şuan çok kasmadan dengeli yapıyorum ilk kilolar kolay gidiyo zaten.. 15 gün sonra spora başlayınca menülerim değişebilir.
kahvaltı da tavikkk mi yedın:) hımm afıyet olsun cnm..ama ben senın yerınde olsam tavugumu öglene saklardım......çünkü yumurta da proteın o da protein bılıyosun:)))peynır de proteın hımm sen proteın yuklu bır kahvaltı etmişsin..dukan dıyetıne benzıyor bıraz:)
tebrik ederim ayrıca menün çok güzel ve sağlıklı .sana çok sağlıklı zayıflamalar diliyorum :)slm kızlar :) bugün çok yoğun sabahtan giremedimdaha mesajlarada bakamadım önce menümü yazayım
sabah: 3 dl kızarmış ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
3 biber
ara: 3 erik
öğlen: 1 tabak yağsız börülce haşlaması 1 domates
3 çk yoğurt 2 dl ekmek
ara: 5-6 adet üzüm
ara: 1 bardakl tarçınlı süt
akşam : 3 ızgara köfte +salata+2 dl ekmek
teee bugünkü menümde bellidir. menü belli olunca işim daha kolay oluyor. önceden hazırlıyorum yiyeceklerimi köfte evde hazır ızgara yapacağım sadece
dün akşamda hiç kaçamak yapmadım. bu sabah tartı beni çok sevindirdi 5 gündür tartılmamıştım çok şaşırdım ki arada kaçamaklarımda olduona rağmen ama çarşambaya kadar açıklamayacağım süprizzz
öpüyorum herkesi
sağol cnm aslında yemezdim zaten çok az yedim :)protein diyeti gibi olmuşsabah sabah tavuk nasıl yedin kız ... afiyet olsun çok değil yediklerin ekmek yememişsin nerdeyse çünkü... protein ağırlıklı olmuş
bu spor konusunu anlamıyorum ya eskıden 1.5 ayda 8 kılo vermıstım ama delı gıbı spor yapıyordum...ve nerdeyse aç gezıyordum cunku yemegı düşünecek vaktım olmuyordu.şimdi boşum evdeyım eskısı gibi olamıyorum.....bende yavaş yavaş fırsatım oldukca yurumeyı dusunuyorum sonrada gunluk 30 ıle baslıcam mekık cekmeye......
kız akşam akşam boyozu nerden buldunama bitane yemişsin bişey olmaz herhalde
tatlım ben ekmeği kilo vermem yavaşlayınca yavaş yavaş azaltıyorum şimdi yeni başladım ya birden kesersem sonra kesecek birşeyim kalmıyo. şuan çok kasmadan dengeli yapıyorum ilk kilolar kolay gidiyo zaten.. 15 gün sonra spora başlayınca menülerim değişebilir.
bayanlar kendi aramızda şöyle spor hareketleri belirlesek herkes her akşam yatmadan önce yapsa çok güzel olur hem eğlencelide olur .kural gibi mesela :)
tebrik ederim ayrıca menün çok güzel ve sağlıklı .sana çok sağlıklı zayıflamalar diliyorum :)
sağol cnm aslında yemezdim zaten çok az yedim :)
annem yapınca bide ısrar edince :) yedim gitti :)
derya boyoz ne ya:)
yok canım menü gayet iyi bence
saolun kızlarr daha da düzeltcem inşallah zamanlaasebze yemişsin sonuçta, ne kadar da yararlı, ekmek yemişsin ama hiç olmazsa tam buğday, çok çok yararlı,
sen kendini vücudunu en iyi bilensin, bana menün uygun geldi ama seni rahatsız ettiği belli, azcık daha düşür istersen
kızlar ben bi kaç spor hareleti yazıyım uyarsa sizde yaparsınız çok kısa sürenizi alır ve sıkılmazsınız.ben koşu bandına çıkmaya eriniyorum o yüzden bu hareketleri yapıyorum ayrıca bide akşam üstü dans ediyorum 15-20 dkka çok güzel oluyo yada arkadaşımla dışarı çıkıyorum oda çok güzel spor oluyor şimdi yazıyım hareketleri :)
-50 mekik(anlatmama gerek yok nasıl yapıldığını)
-50 bacak hareketi (yorucu ama canının nasıl isterse o hareketi yapın)
-25 sağ bacak (sol tarafından yan yatıp sağ bacağını kaldırıyosun)
-25 sol bacak(daha deminki hareketin tam tersi)
-50 bel çevirme (kadınların sporu :)
-50 tanede canınızın istediği karışık hareketler yapın (ortaya karışık olsun istedim herkesin bildiği bazı hareketler vardır)
ve telefon yada aypotunuzdan olmadı televizyon veya bilgisayarınızdan 3 tane hareketli şarkı açın ve kendinizi müziğe bırakın yanii
-dans ( emin olun bunlar bana yürümekten daha faydalı geliyo hemde eğlenceli .ama sizi bilemem )
bide gece yatınca 5-10 dkk mide karın ve kasıl bölgelerinizi yani göbüşcüğümüzü ovalım hem rahatlıyosun hemde bağırsaklara iyi geliyo yorulmuş bünyeyi dinlendiriyo :) bende bu kadar ben sadece birraz yardımda bulunmk istedim :78::78::78::78:
Sabah
domates, salata, roka, peynir,zeytin, 2 dilim tam buğday ekmek, şekersiz çay (tabi bunlar abartılmamak kaydıyla yendi)
Ara
1 adet eti form bisküvi
Öğlen
patates, salata, 1 bardak diyet kola ( aslında kolayı içmemem gerekti ama bugün dayanamadım)
Ara
Tekrar 1 adet etiform bisküvi
Aksam
Salata yemeyi düşünüyorum.
Bu arada sabahtan bu yana 2 litre suyumu da içmis bulunmaktaym. Daha 1 litre var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?