KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

afiyet olsun cnm......menün gayet güzel ....

tatlım ben ekmeği kilo vermem yavaşlayınca yavaş yavaş azaltıyorum şimdi yeni başladım ya birden kesersem sonra kesecek birşeyim kalmıyo. şuan çok kasmadan dengeli yapıyorum ilk kilolar kolay gidiyo zaten.. 15 gün sonra spora başlayınca menülerim değişebilir.

bu spor konusunu anlamıyorum ya eskıden 1.5 ayda 8 kılo vermıstım ama delı gıbı spor yapıyordum...ve nerdeyse aç gezıyordum cunku yemegı düşünecek vaktım olmuyordu.şimdi boşum evdeyım eskısı gibi olamıyorum.....bende yavaş yavaş fırsatım oldukca yurumeyı dusunuyorum sonrada gunluk 30 ıle baslıcam mekık cekmeye......

sanırsam evet pek dikkat etmemiştim.protein yüklü şeylere bayılıyorum :)
bide ben sabah kahvaltımı daha doyurucu yapınca öğle ve akşam az yeme ihtiyacı duyuyorum.çok rahat oluyo.
dün akşam içtiğim tarçınlı süt sayesinde tok yattım veee kilo vermeye devam :)) çok mutluyum sizler ve tavsiyeleriniz beni mutlu ediyo kızlar :)

tebrik ederim ayrıca menün çok güzel ve sağlıklı .sana çok sağlıklı zayıflamalar diliyorum :)

protein diyeti gibi olmuş sabah sabah tavuk nasıl yedin kız ... afiyet olsun çok değil yediklerin ekmek yememişsin nerdeyse çünkü... protein ağırlıklı olmuş
sağol cnm aslında yemezdim zaten çok az yedim :)
annem yapınca bide ısrar edince :) yedim gitti :)

bayanlar kendi aramızda şöyle spor hareketleri belirlesek herkes her akşam yatmadan önce yapsa çok güzel olur hem eğlencelide olur .kural gibi mesela :)

evde olunca insan hiç yapamıyor ya ben 6 ay işsiz kaldım o dönem spor yaparım diyorum ama hiç bişey yapamadım verdiğim kiloları da geri aldım. evde diyet ve spor daha zor oluyo ben çalışırken daha rahat kilo veriyorum çünkü sıkılcak vaktim olmuyo şimdi spora başlayınca iş çıkışları akşamları gideceğim ama evde olsam gidemezdim heralde yine. çünkü eskidende çalışırken sürekli spora giderdik eşimle...

kız akşam akşam boyozu nerden buldun ama bitane yemişsin bişey olmaz herhalde

ya sorma deryacım nişanlım pastanede çalışıyo onun yanına gitmiştim görünce dayanamadım

tamamdır o zaman canım sorun yok

bayanlar kendi aramızda şöyle spor hareketleri belirlesek herkes her akşam yatmadan önce yapsa çok güzel olur hem eğlencelide olur .kural gibi mesela :)

evet çok güzel olabilir bana uyar herkes kabul ederse neden olmasın

bu arada cornella cım boyoz izmire özgü poğaça tarzı ama ondan çok çok farklı bol yağlı ama çok lezzetli bişey

teşekkürler canım.. sağlıklı olmak zorunda zayıflayıp anne olmayı düşünüyorum ne kadar sağlıklı o kadar iyi zaten diyetimi kafama göre değil ege üni.hastanesi uzman diyetisyeninin listesine göre yapıyorum :)

derya boyoz ne ya:)

izmire özel bir hamur işi küçük küçük yuvarlak börekçikler ama börek gibi de değil çok lezzetli ağzına attığın zaman çıtır çıtır eden yağlı olmasına rağmen içini baymayan, hele bide yeni sıcak fırından çıkmışsa yedikçe yiyesin gelen bişey tatlım. izmire gelirsen tatmanı tavsiye ederim..

ay canım çektiiiiiii zuhreunlu işin çok zor pastaneye uğrama bidaha bence hatta yanından bile geçme

Son düzenleme:
kızlar ben bi kaç spor hareleti yazıyım uyarsa sizde yaparsınız çok kısa sürenizi alır ve sıkılmazsınız.ben koşu bandına çıkmaya eriniyorum o yüzden bu hareketleri yapıyorum ayrıca bide akşam üstü dans ediyorum 15-20 dkka çok güzel oluyo yada arkadaşımla dışarı çıkıyorum oda çok güzel spor oluyor şimdi yazıyım hareketleri :)

-50 mekik (anlatmama gerek yok nasıl yapıldığını)
-50 bacak hareketi (yorucu ama canının nasıl isterse o hareketi yapın)
-25 sağ bacak (sol tarafından yan yatıp sağ bacağını kaldırıyosun)
-25 sol bacak(daha deminki hareketin tam tersi)
-50 bel çevirme (kadınların sporu :)
-50 tanede canınızın istediği karışık hareketler yapın (ortaya karışık olsun istedim herkesin bildiği bazı hareketler vardır )
ve telefon yada aypotunuzdan olmadı televizyon veya bilgisayarınızdan 3 tane hareketli şarkı açın ve kendinizi müziğe bırakın yanii
-dans ( emin olun bunlar bana yürümekten daha faydalı geliyo hemde eğlenceli .ama sizi bilemem )
bide gece yatınca 5-10 dkk mide karın ve kasıl bölgelerinizi yani göbüşcüğümüzü ovalım hem rahatlıyosun hemde bağırsaklara iyi geliyo yorulmuş bünyeyi dinlendiriyo :) bende bu kadar ben sadece birraz yardımda bulunmk istedim :78::78::78::78:

Ben de iş yerinde oturduğum yerden karnımı bir süre içime çekip bırakıyorum, masadan gözükmeyecek şekilde bacaklarımı dizden bükerek indirip kaldırıyorum. Hareketsiz kalmamış oluyorum böylece.

bende bu akşam iş çıkışı en az 3 saat evde temizlik yapıcam ve yarında mutfağımı temizleyeceğim bütün günümü alır buda spordan sayıllırmı

yok canım menü gayet iyi bence

saolun kızlarr daha da düzeltcem inşallah zamanlaa

evet canım dans etmek gerçekten inanılmaz zayıflatıyo. bi dönem hergün 1 saat falan açıyodum müziği kopuyodum evdee ama öleböle kopmak deil kan ter içinde kalıyodum, bide hep çook yorgunda olsam merdivenden çıkıyodum ki biz 7. kattayızz :95:ama o dönem en zayıf dönemimdii çırpı gibiydim

Selam kızlar.
Sabah yediklerim:
2 dilim ekmek
60 gr peynir
4 adet zeytin
Domates
ve türk kahvesi içtim son olarak daa :86:

buarada kahvaltımı açıklıyorum
1.5 dilim tam bugday ekmegi
1 bardak yarım şekerli çay
yarım domates
1-2 tutam maydanoz+dereotu
bikaç küp peynir
1tatlı kaşıgı çilek reçeli
1küçük yagsız haşlanmış patates ; çok çok az tuz döktüm. nane pulbiber kekik serptim azıcık üstüne afiyetle yedimm bayada yemişim yinee kızlar eskiden 3-4katını yerdim bunların ama sizinkileri görnce bu yediklerim bile fazlayms gbi geliyoo :/

şimdide elimde o.5L lik pet şişem durup durup du içmeye çalışıyorum... birazdan da yeşilçay içicem..
kızlar buarada ben yeşilçayı bardaga koyduktan sonra içine 1dal tarçın koyuyorum biraz bekletip çıkarıyorum. o nasıl sizce onu da duymustum biyerden?
süt yerine ona koysam da olmazmı

Son düzenleme:
Sabah
domates, salata, roka, peynir,zeytin, 2 dilim tam buğday ekmek, şekersiz çay (tabi bunlar abartılmamak kaydıyla yendi)

Ara
1 adet eti form bisküvi

Öğlen
patates, salata, 1 bardak diyet kola ( aslında kolayı içmemem gerekti ama bugün dayanamadım)

Ara
Tekrar 1 adet etiform bisküvi

Aksam
Salata yemeyi düşünüyorum.

Bu arada sabahtan bu yana 2 litre suyumu da içmis bulunmaktaym. Daha 1 litre var.

kolayla haftalık kaçamak hakkını doldurdun anlaşılann
ama onun dışında çok güzel tatlımm hoşgeldin aramızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…