kızlar benimde kahvaltım pazar aile kahvaltısı nedeniyle kızartma dolu oldu..
2küçük biber kızartması ve 2yemek kaşıgı onun domates sosu
1peynirli pogaça (onda peynir var die ekstradan yemedim)
2yemek yaşıgı yogurt +1tatlı kaşıgı çilek reçeli
pogaça yedim die ekmek yemedm
1küçük çay bardagı kdr çay içtim bide
öğlen yemegim:
2küçük biber dolması
yarım pogaça
uff herkes çok kilo aldıgımı çok çirkin oldugumu sölüooama zayıfkende çok zayıfsın çok zayıfsın diolardı (ailem) şimdide çok kilo almışsın shekercix bu göbek ne böle falan diolar puff vermeliyim bunlarıı
kızartma ve poğaça olmamıs bırde öğlende yemıssın zaten bıber dolmasında pirinç var......sana ceza akşama sadece sebze tarzı seyler yıyeceksın tmm mı????
uff biliyormm yememeliydimkızlar babam evdeyken hep kilo aldırıcı şeler yiyoruz yaa o yokken geçiştiriyoruzda şehir dşnda normalde kafamıza göre yiyoruzda akşam da kıymalı bulgurlu köfte gibi sulu bi yemek var . ondan yicem mecbur ama az yicem söz.. bugünlük o cezayı spor yada dansla alsam
biliyorum o yemegı ohh mis gıbı olurtmm yanına salata tarzı seyler de yekı karnın en azından dolsun fazla yeme....bu arada neden kılo çizelgesı yapmıyorsun cnm daha cok motıve olursun.....cezan da 15x3 seklınde mekık cek....
evett güzel oluyoda kilo vermeliyimmsabahta babamla spora gtcektik yürücektik fln uyanamadımm uyandıgımdada küsmüştü ztn gitmedi ekmek fln almaya gittik sadece
kilo çizelgesi nasıl oluyor canım?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burayı oku sende yap kendıne bı tane bızlerın varya asagıda kaç kılo oldugumuzu ve olmak ıstedıgımız yapıyoruz çok eglencelı dene ıstersenn.....
Waist Measurements
bölümüne bişi yazmıomuyuz cnm?
günaydın herkese...
çok üzülerek söylüyorumki hafta sonu kaçırdıklarımın haddi hesabı yoktemizlikti misafirdi derken bütün dengem bozuldu o yüzden kendimi cezalandırdım bu sabah 15 dk yürüdüm çarşambaya kadar cezalıyım yediklerimide azaltıcağım 3 gün boyunca ne güzel kilo veriyordum herşeyi berbat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?