KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızartma ve poğaça olmamıs bırde öğlende yemıssın zaten bıber dolmasında pirinç var...... sana ceza akşama sadece sebze tarzı seyler yıyeceksın tmm mı????

sabah kahvaltım: közlenmiş kırmızı biber,1 kk peynır ,2 adet zeytın,1 yumurta,domates,salatalık,çay
bıraz önce de 1 muz yedım.....
akşama valla yemekle ugrasamıcam patlıcan tavam var kociş onu yesın bende bakarım basımın çaresıne ......

kızartma ve poğaça olmamıs bırde öğlende yemıssın zaten bıber dolmasında pirinç var...... sana ceza akşama sadece sebze tarzı seyler yıyeceksın tmm mı????

uff biliyormm yememeliydim kızlar babam evdeyken hep kilo aldırıcı şeler yiyoruz yaa o yokken geçiştiriyoruzda şehir dşnda normalde kafamıza göre yiyoruzda akşam da kıymalı bulgurlu köfte gibi sulu bi yemek var . ondan yicem mecbur ama az yicem söz.. bugünlük o cezayı spor yada dansla alsam

biliyorum o yemegı ohh mis gıbı olur tmm yanına salata tarzı seyler de yekı karnın en azından dolsun fazla yeme....bu arada neden kılo çizelgesı yapmıyorsun cnm daha cok motıve olursun.....cezan da 15x3 seklınde mekık cek....

evett güzel oluyoda kilo vermeliyimm sabahta babamla spora gtcektik yürücektik fln uyanamadımm uyandıgımdada küsmüştü ztn gitmedi ekmek fln almaya gittik sadece
kilo çizelgesi nasıl oluyor canım?

evett güzel oluyoda kilo vermeliyimm sabahta babamla spora gtcektik yürücektik fln uyanamadımm uyandıgımdada küsmüştü ztn gitmedi ekmek fln almaya gittik sadece
kilo çizelgesi nasıl oluyor canım?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html burayı oku sende yap kendıne bı tane bızlerın varya asagıda kaç kılo oldugumuzu ve olmak ıstedıgımız yapıyoruz çok eglencelı dene ıstersenn.....

canım şu çıktı http dahl img yi almadan yapıorm olmuo nerden nreye kdr alcagmı sölermsn sen

Son düzenleme:
uufffhh kafayı ycemm sinr oldmm formata uygun deil dio bende httpyi ve 77leri almadım baştaki www ve en sondaki .png dahil kopyaladım yani [img yi fln kopyalamadm ama o www ile png arasnda byerde yne [img var ondan mı acaba sinr oldmmm

Selam herkese..
Öğle yemeğim,
1 kepçe çorba
1 dilim ekmekle 1 adet yumurta sarısı yedim beyazını yiyemiyorum da..
3 adet de diyet bisküvi yedim

Akşama sebzeli mantar sote gibi bi şey yapmayı düşünüyorum.

sabah 10.00
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 küp helva
-1 yk patates kavurması
-1 şekersiz çay
- 15 dal incecik patates kızarması(yağsı alındı ekmek yerine yedim sayılır ama yinedee çok kötüyüm )

saat 14.00
-1 küçük sade krep üzerine çok az reçel
-1.5 kepçe mercimek çorbası
-1 bardak şekersiz çay

saat 18.10
- 2 küçük kerep arasına yine birazcık reçel
-2 kepçe yayla çorbası
-1 bardak şekersiz çay

su içesim yok bugün sadece 1 litre içtim

bide yatmadan önce tarçınlı sür içicem cezama razıyım

akşam yemeginde
tahta kaşıkla 2 tane bulgurlu kıymalı sulu köfte yemegi
bide salata yedim kızlar . yarım dilimden de braz az ekmek yedim

günaydın çıtır hatunlar hafta sonu giremedim ama okudum yazdıklarınızı maşaallah herkes son gaz devam ne güzel bende hafta sonu bozmadım diyetimi midem de rahatsızdı zaten çok fazla bişey yiyemedim. bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz 15 ekimde nişanlımın kardeşinin nişanı var hemen vermem lazım bu kiloları

günaydın herkese...

çok üzülerek söylüyorumki hafta sonu kaçırdıklarımın haddi hesabı yok temizlikti misafirdi derken bütün dengem bozuldu o yüzden kendimi cezalandırdım bu sabah 15 dk yürüdüm çarşambaya kadar cezalıyım yediklerimide azaltıcağım 3 gün boyunca ne güzel kilo veriyordum herşeyi berbat ettim

herşeyi berbat etmedin cnm bozma moralini çarşambaya kadar halledersin hiç merak etme canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…