KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

kızlar bi site buldum güzel şeyler var bi inceleyin isterseniz diyetebasliyorum . c o m
orda gördüğüm hoşuma giden 2 tarifi paylaşıyım hemen sizle
Metabolizmayı Hızlandıran İçecek
Gün içerisinde 3 defa yemeklerden sonra alındığından yağ yakımına yardımcı olan bu tarif ; Beslenme ve Diyet Uzmanı Selahattin Dönmez tarafından hazırlanmıştır.

İçeriği:
2 orta boy elma
1 limon
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 dal rulo tarçın

Hazırlanışı,
1. Elma ve limonu 4'e bölün.
2. 3 lt. su içerisine tüm malzemeleri ekleyin ve aroması çıkana kadar kaynatın.
3. En fazla 3 gün kuru zeminde ve karanlık bir ortamda bekletilebilir.

Çok önemli uyarı: Tansiyon düşüklüğü ve reflü rahatsızlığı olanların kullanmaması öneriliyor.

Yoğurtlu Kabak Salatası(bunun baharatsızını arada bende yapıyorum çok lezzetli bi meze oluyo.. bence biraz ceviz de eklenirse daha bi güzel olur :))

Malzemeler,
* 6 adet orta boy kabak
* 5 çorba kaşığı zeytinyağı
* 10-15 çorba kaşığı yoğurt
* 4 diş sarımsak
* tuz
* karabiber
* pul biber

Hazırlanışı,
1. Kabakları yıkayıp soyduktan sonra isteğinize göre küçük küpler halinde doğrayın veya rendeleyin.
2. Büyükçe bir teflon tavaya ya da tencereye zeytinyağı ve hazırladığınız kabakları koyun ve pişirmeye başlayın.
3. Kabaklar suyunu bırakıp çekene kadar pişirin ve ocaktan almadan önce 2 çay kaşığı tuz ile 1’er çay kaşığı pul biber ve karabiberi ilave edin.
4. 3-4 dakika sonra ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
5. Bu arada sarımsakları ezin ve yoğurtla karıştırın.
6. Soğumuş kabakları sarımsaklı yoğurdun üzerine yayın ve buzdolabına kaldırın.
7. Soğuk servis yapın.

Son düzenleme:
Selam kızlar.
Sabah yediklerim:
2 dilim ekmek
60 gr peynir
4 adet zeytin
Domates
ve türk kahvesi içtim son olarak daa :86:

ayyy canım çok fena türk kahvesi çekti ooooffff :18:

hoşgeldin aramıza tatlım bu hafta başka kaçamak yapmak yok yoksa acımayız yersin cezzayı

metabolizmayı hızlandıran içeceği sevdim malzemeleri alıp denicem mutlaka paylaşımın teşekkürler canım

bugün arkadaşımla kuaföre gittim ve daha hiç bişi yemedim kahvaltımdan sonra şimdi öğle menümü yicem
-2 kepçe yayla çorbası
-bnm yeşilsiz salata tarzı tabağım (içimde yarım haşlanmış patates-1kibrit kutusu peynir-2 parmak kadar haşlanmış tavuk var)

ve saat altı son yemek şansım olduğunda

18.00 da
-4-5 tane lahana sarması yicem ve gün bitti

akşam saat 10 gibide
-tarçınlı süt
ve sonrada sporum ee nasıl

gzelmiş cnm afiyet olsun

buarada bnmde evde yogurt kalmadgndan kabak aksama kaldı.. şimdi bende 2 kepçe yayla çorbasyla 1 dilim tambuday ekmegi yicem :)

saol cnmm buarada öğlen yemegime yarım domates+biraz dereotu ve 2küçük küp peynirde ekledim (canım çektii )

akşam yemegimi 6 engec 7 de yicem canım daha fazla geciktrmicem

iyi yapmışsın bn cnmın çektiğini yiyorum belli ölçüde ve 1300 kcalı geçmiyo düşün :)

Şu tarçınlı süt müthiç bişey ,ştahı kapatııyor. tarçın şekeri dengeliyor diye duymuştum ondan heralde sıcak içince benim iştah hepten kapanıyor nedense

Şu tarçınlı süt müthiç bişey ,ştahı kapatııyor. tarçın şekeri dengeliyor diye duymuştum ondan heralde sıcak içince benim iştah hepten kapanıyor nedense

toz tarçınmı kullanıyorsunuz bide ne kadar koyuyorsunuz acaba tarcını?
1 bardak süte 1 dal çubuk tarcın koysamda olurmu acaba ? tozmu lazım illa :44:

**kızlar buarada simdi tarcının faydalarını araştırıyodum da iştahı açar yazıyo hepp anlamadım =l

Son düzenleme:
cnm yaa bende merak ediorum mesela bugün bütün gün yiyip içtiklerimden toplam kaç kalori aldıgımı.. nasıl hesaplıyablirim ?:44:
kalori sepetine gir orda ne yazarsan çıkıyo yemek aburcubur ne ararsan

valla bnm tok tutuyo sütle kullandığımdan dolayı ben 1 bardak sütle 1 dal tarçını kaynatıyorum çok güzel oluyo

kalori sepetine gir orda ne yazarsan çıkıyo yemek aburcubur ne ararsan

valla bnm tok tutuyo sütle kullandığımdan dolayı ben 1 bardak sütle 1 dal tarçını kaynatıyorum çok güzel oluyo

tmm tatlm saoll
akşam yemegim için bugün tarifini verdğim yogurtlu kabagı yaptım zeytin yagıyla kavurdum birzcık.. dereotuda kattım yogurduna ekstradan ,deneyin tavsiye ederim çok lezzetli:) kaloriside az :)
-8kaşık yogurtlu kabaktan yedim +1 dilim tam kepekli köy ekmegi
-bide kaçamak mı sayılıo bilmiyorum ama annem peynir domatesli bi tost yapmıştı uff çokk leziz görünüyodu dayanamadım ucundan kopardım azcıkk(3parmak büyüklğünde) :96:
son olarak da 1 tatlı kaşıgı çilek reçeli..

menüm nasıl ceza gerekiyormu kızlarr :96:

Herkese iyi akşamlar :)

Bilmiyorum geç mi kaldım ama yeni buldum sizi.. Ve okudum sayfaların çoğunu en rahatlıkla sizinle zayıflamaya devam edebilirim sanırım.. Bu saatten sonra size katılma gibi bir şansım var mıdır?

arkadaşlar il dışındaydım mesajı geç okudum.ben de katılmak istiyorum listeye eklerseniz sevinirim.
kilom 69.1 boyum 155 cm .hedef kilom 58 ..1 ay içinde önce 65 diye hedefliyorum.çok sık kaçamak yapabiliyorum beni frenlyecek bir sistem gerekli .belki sizinle birlikte daha kolay olur.kendimi size karşı sorumlu hissederim.

yarın yine il dışındayım.pazartesi sabah tekrar kaldığım yerden devam.okullar açılıyor eminim yemek düzenim daha iyi olacak.hepinize başarılar.

tabiki tatlım katılabiliyorsun sınırımız yok herkese açık grubumuz.. şu kadar kişi diye kasmıyoruz gerek yok birlikten kuvvet doğar şimdiki kilonu ve hedef kilonu bildir zeynep arkadaşım ekler senide...

Son düzenleme:

bence ceza gerekmez güzel bi menü bend kabağı çok severim hafta sonu deniycem tarifini :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…