tabiki tatlım katılabiliyorsun sınırımız yok herkese açık grubumuz..şu kadar kişi diye kasmıyoruz gerek yok birlikten kuvvet doğar şimdiki kilonu ve hedef kilonu bildir zeynep arkadaşım ekler senide...
evet diyet güzel gidiyo .dün akşam ablam beni kalbimden vurdu tek sevdiğim olan tulumba tatlısından almış normalde şerbetli tatlı sevmem
ben herzamanki gibi canımın istediğini yiyerek diyete devam ölçülü yedim zaten akşam yemeğinde
4 lahana sarması yemiştim saat 8 de ise 2 tulumba hüplettim ama buda benim kanımı düzeyliyo ceza vericekseniz razıyım :)
bu sabah
-125 gr patates kavurması(ekmek niyetine)
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 bardak çay
içtiğim çay ve sütlerin dışında kendimi yeni yeni 1.5 litre su içmeye alıştırdım yavaş yavaş oda artıcak inş :)
bence ceza gerekmezgüzel bi menü bend kabağı çok severim hafta sonu deniycem tarifini :44:
sağol cnm motive oldum tşkkürler :)2 tanecik tulumba tatlısından bişiycik olmaz herşeyi kısmamalıyız kesinlikle canımız çok çektiyse tadımlık yemeliyiz yoksa diyet cekilmez bir hal alıyor. ayarını bilmek dengelemek önemli olan... cezalık bir durum görmüyorum ben canım afiyet olsun
ya 1 taneden ne olucak hem arada bu tür şeyler fazla kaçırılmamak şartı ile kan şekerini düzenlerdene canım tavsiye ederimm
yanlız buna ceza gerekmez dedinizde işte asıl ceza gerektiren bombayı şimdi söylüyorumm
babam akşam hayrabolu tatlısımı adı tam bilmiyorum ama ondan getrdi. böle kurabiye boyutunda şerbetli bi tatlı var. üzerine kaymak koyuyosun tahin ve fındık döküp afiyettle yiyosunn""kalori bombası yanii tahminimceeözellikle bnm için almış gelirken 1 tane yedimm..((ama çok güzeldii pff cezama razıyımm..:92::92:
bende akşam yemegnde 1 kepçe domates çorbası ve 3 dolma yedim(2si domates 1 i patlıcan çok byük deillerdi) , bide 1 kaçık yogurt yedim hiç ekmek yemedim.
buarada kızlar mesela yemekte 3 normal su bardagıyla su içtim. o boyutlar kaç litreye denk geliyo acaba biliyomusunuz kaç sayalım onları,?:44:
kızlar nöruyonuz bakım ben duzenlı dıyetıne dun başladım çok şükür bozdum sayılmaz....dun kü yedıklerım sabah elma ve yesıl çay akşam 1 adet tavuk but(küçük) yanında 2 kaşık bulgur pılavı ilerleyen saatlerde ise 2 şeftalı yedım....bugun ise;
sabah kahvaltıda: eşimle sadece haftasonları beraber kahvaltı ettıgımız ıcın menü bıraz kalabalık ama herseyden az az yedım.....
1 adet közlenmıs kırmızı bıber
1 yumurta
1kk beyaz peynır-2 adet zeytın-domates -salatalık işte başka bakım hımm işte 4 dılım de sucuk yedım://bi de çay aman Allahım dunyayı yemişim gıbı gelıyor böle yazınca://///
akşam saat 16.45 de yedık: salata yaptım içine dunden kalan bulgur pılavından doktum bıraz ne kadar yedıgımı saymadım ama 5 kasık falandır yanı bı de fırında yaptıgım tavuk vardı patateslerınden 1-2 aldım bu kadar
bir de gun ıcınde bır adet hanı şu mısafırlere tutulan cıkolatalar varya minik(( valla minicik:) ondan bı tane yedım.....bu saatten sonra acıkmam heralde..
gun ıcınde bıtkı caylarına agırlık verıyorum artık......su fazla içemedım :////
hem az yiyorsun hemde günde sadece 2 öğüm hmm güzell ama sağlığına dikkat et
spor yapmadıgımdan acıkmıyorum tatlım bırde gec kahvaltı edınce böyle oluyor:/// ama pazartesı spor hayatım baslıyor yine yeni yeniden:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?