KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

bugün sabah ufak bi kaçamak yaptım ama canım çok istedi. sabah sabah yenirmi diceniz ama yedim valla

sabah: 2 dl ekmek
2 biber
1 sahanda az zeytin yağıyla yapılmış yumurta
1 küçük kase cips :26:

ara: sabatan ara yapmayacağım cips yüzünden

bugün zaten öğleden sonra temizliğe adıcam kendimi fazla fazla harcıcam kalorileri

öğlen: 1 haşlanmış yumurtalı 1kk peynirli salata
2 dl ekmek

ara: 1 şeftali

akşam : 2 küçük dolma 1 kase cacık

tabiki tatlım katılabiliyorsun sınırımız yok herkese açık grubumuz.. şu kadar kişi diye kasmıyoruz gerek yok birlikten kuvvet doğar şimdiki kilonu ve hedef kilonu bildir zeynep arkadaşım ekler senide...

Teşekkür ederim

Şimdiki kilom 72,9 ve 8 hafta içinde 65 kilo olmak istiyorum inşallah :)

Herkese günaydın ayrıca

evet diyet güzel gidiyo .dün akşam ablam beni kalbimden vurdu tek sevdiğim olan tulumba tatlısından almış normalde şerbetli tatlı sevmem
ben herzamanki gibi canımın istediğini yiyerek diyete devam ölçülü yedim zaten akşam yemeğinde
4 lahana sarması yemiştim saat 8 de ise 2 tulumba hüplettim ama buda benim kanımı düzeyliyo ceza vericekseniz razıyım :)

bu sabah
-125 gr patates kavurması(ekmek niyetine)
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 bardak çay

içtiğim çay ve sütlerin dışında kendimi yeni yeni 1.5 litre su içmeye alıştırdım yavaş yavaş oda artıcak inş :)

2 tanecik tulumba tatlısından bişiycik olmaz herşeyi kısmamalıyız kesinlikle canımız çok çektiyse tadımlık yemeliyiz yoksa diyet cekilmez bir hal alıyor. ayarını bilmek dengelemek önemli olan... cezalık bir durum görmüyorum ben canım afiyet olsun

bence ceza gerekmez güzel bi menü bend kabağı çok severim hafta sonu deniycem tarifini :44:

dene canım tavsiye ederimm
yanlız buna ceza gerekmez dedinizde işte asıl ceza gerektiren bombayı şimdi söylüyorumm
babam akşam hayrabolu tatlısımı adı tam bilmiyorum ama ondan getrdi. böle kurabiye boyutunda şerbetli bi tatlı var. üzerine kaymak koyuyosun tahin ve fındık döküp afiyettle yiyosunn""kalori bombası yanii tahminimcee özellikle bnm için almış gelirken 1 tane yedimm..((ama çok güzeldii pff cezama razıyımm..:92::92:

Son düzenleme:
sabah kahvaltımıda sölim bari de toplu ceza alıyım gerekiyosa ... :97:
2.5 dilim tam kepek ekmegi yedim ama üzerinde peynir domates dereotu biber kaşar yumurta fln böle çırpıp ekmegin üzerine sürüp fırında pişirilıo ya ondan))
1yemek kaşıgı yogurt+1tatlı kaşıgı çilek reçeli
1tanede çay içtim şekersiz
bukadarr

sağol cnm motive oldum tşkkürler :)
ya 1 taneden ne olucak hem arada bu tür şeyler fazla kaçırılmamak şartı ile kan şekerini düzenler

bnm kahvaltı güzeldi..sonra dersaneye gittim şimdi geldim öğle yemeği yerine 3 tane çikolatalı etiform yedim ve 163 kaloriye denk geliyo oda şimdi açım akşam yemeğimi yicem patates kavurucam peynir ve çay :)
belki 1 dilim ekmek te yerim

bende akşam yemegnde 1 kepçe domates çorbası ve 3 dolma yedim(2si domates 1 i patlıcan çok byük deillerdi) , bide 1 kaçık yogurt yedim hiç ekmek yemedim.
buarada kızlar mesela yemekte 3 normal su bardagıyla su içtim. o boyutlar kaç litreye denk geliyo acaba biliyomusunuz kaç sayalım onları,?:44:

200 ml klasik su bardakları 5 bardağı 1 litre ediyo

bide bn akşam yemeğimi değiştirdim
-2 kepçe mercimek çorbası
-6-7 yemek kaşığı patates kavurması
-1 kk peynir
ve şekersiz bir bardak çay

kızlar nöruyonuz bakım ben duzenlı dıyetıne dun başladım çok şükür bozdum sayılmaz....dun kü yedıklerım sabah elma ve yesıl çay akşam 1 adet tavuk but(küçük) yanında 2 kaşık bulgur pılavı ilerleyen saatlerde ise 2 şeftalı yedım....bugun ise;
sabah kahvaltıda: eşimle sadece haftasonları beraber kahvaltı ettıgımız ıcın menü bıraz kalabalık ama herseyden az az yedım.....
1 adet közlenmıs kırmızı bıber
1 yumurta
1kk beyaz peynır-2 adet zeytın-domates -salatalık işte başka bakım hımm işte 4 dılım de sucuk yedım://bi de çay aman Allahım dunyayı yemişim gıbı gelıyor böle yazınca://///
akşam saat 16.45 de yedık: salata yaptım içine dunden kalan bulgur pılavından doktum bıraz ne kadar yedıgımı saymadım ama 5 kasık falandır yanı bı de fırında yaptıgım tavuk vardı patateslerınden 1-2 aldım bu kadar
bir de gun ıcınde bır adet hanı şu mısafırlere tutulan cıkolatalar varya minik(( valla minicik:) ondan bı tane yedım.....bu saatten sonra acıkmam heralde..
gun ıcınde bıtkı caylarına agırlık verıyorum artık......su fazla içemedım :////

hem az yiyorsun hemde günde sadece 2 öğüm hmm güzell ama sağlığına dikkat et

spor yapmadıgımdan acıkmıyorum tatlım bırde gec kahvaltı edınce böyle oluyor:/// ama pazartesı spor hayatım baslıyor yine yeni yeniden:)))

çok güzel bnmde başlıyo açıklarsa
sabah 5.40 ta uyanıyorum formamı giyiyorum saçımı topluyorum dişlerimi fırçalıyorum ve normalde yemem ama artık her sabah 1 dl kepekli ekmek üstüne krem peynir sürüp onu yicem
sabah saat 6.45 otobüsüme biniyorum
7.07 otobüsten iniyorum
7.25 a kadar hızlı tempoda okula yürüyorum

saat 12 .20 okuldan çıkıyorum ve yine sabah gibi bide artı olarak 20 dkk daha yürümem gerekiyo otobüz nedeniyle :)
sonrada dersaneden 16 dkk yürücem :)
bu dediğim yürüyüş yerleri çok eğimli ve ben çok hızlı bi tempoda yürüyorum buda bnm sporum oluyo.

Kızlar iki gündür doğru düzgün giremiyorum çünkü bugün bi sınavım vardı sabah 9.30dan akşam 6.30a kadar O yüzden bugün düzenli ve dengeli bi program uygulayamadım hiç. İnşallah yarından itibaren daha düzgün yapıcam şu sınav da geçti ya Yarın görüşürüz hepinize iyi geceler

sayfa formundan düştü bu ne kızlar 2 günden saldınızmı kendinizi
ben bile sizden bi gün sonra başladım ama 3 gündür düzenli diet yapıyorum düşünün ben
niye düşünün ben dedim çünki
ben günde
-4 büyük paket cips
-2-3 kek
-koca tablet çikolata vb çoooooookkkkkkkkk aburcubur yeme kapasitesine sahibim
ve kızlar şimdi kendimi 1.5 aydır öle bir alıştırdımki ekmek bile yiyemiyorum düşünün yani
sizde kopmayın kaçamaklarınızı telafi edersiniz ama girrinn yalnız bırakmayın burayı

Ben bugün sabah kahvaltısında, 2 dilim ekmekle 2 dilim peynir yedim başka da bi şey istemedi canım :97:

bnm liste bu gün kabarık malum aile kahvaltısı
-15 dal incecik ve yağsı alınmış patates kızartması
-1haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 küp helva
-1 yk patates kavurması
-1 lokma reçelli ekmek
-1 bardak şekersiz çay

450 ile 480 kalori arası bi kahvaltı yaptım

kızlar benimde kahvaltım pazar aile kahvaltısı nedeniyle kızartma dolu oldu..
2küçük biber kızartması ve 2yemek kaşıgı onun domates sosu
1peynirli pogaça (onda peynir var die ekstradan yemedim)
2yemek yaşıgı yogurt +1tatlı kaşıgı çilek reçeli
pogaça yedim die ekmek yemedm
1küçük çay bardagı kdr çay içtim bide

öğlen yemegim:
2küçük biber dolması
yarım pogaça

uff herkes çok kilo aldıgımı çok çirkin oldugumu sölüoo ama zayıfkende çok zayıfsın çok zayıfsın diolardı (ailem) şimdide çok kilo almışsın shekercix bu göbek ne böle falan diolar puff vermeliyim bunlarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…