KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

Günaydın kızlar,

dünü çok güzel kapattım 1 saat kardiyo ağırlıklı spor yaptım. akşam eve gelince yatmadan 1 sb süt içtim öyle yattım. sabahta çok zinde uyandım kahvaltı hazırladım eşimle birlikte yaptık o da diyete ve spora başladı benimle kahvaltımı yazayım çok sağlam yaptım ;bugün yiyeceklerimi yazıyorum

sabah: 1 haşlanmış yumurta
2 dl kızarmış ekmek üzerine krem peynir sürdüm
3 zeytin
3 dl salam
şekersiz çay

ara: yapmayacağım çok tokum

öğlen: 8 çk yeşil mercimek yemeği
koca tabak salata yağsız
2 çk yoğurt
1 dl ekmek

ara: 2 erik

akşam: taze fasulye 5 çk 1 dl ekmek 3çk yoğurt
1 koca tabak salata

ve bu akşamda sporda olacağım sonraki spor günüm pazartesi...

günaydııııınnnnn

sonunda tartı kımıldaddı kızlar 500 gramcık ama olsunnnn

dünkü menüm

1 dilim kepek ekmeğine beyaz peynir yeşilçay
ara 1 greyfurt
öglern
1 tabak patlıcan yemeği 1 dilim tam tahıl 1 kase yogurt

ara 1 greyfurt

akşam

1 kepçe tarhana
1 tabak patlıcan 1 dilim tam bugday
1 ısırık gözleme(oglumla kocama yaptım valla başım döndü kendimi tutana kadar ama yemedimmm)

ara 1 elma

günaydın........dunkü menumu yazmıstım ama yatana kadar midem aclıktan cok kazındı yatmadan önce 2 tane kurumus murdum erıgı yedım...gelelim bugune;bugun normal kahvaltı ettım nesguıkımın ıcınde böcek vardı:///midem bulandı attım...
kahvaltım: 2 yumurta,1kk peynır,3 zeytın,1 salatalık,1 lıght ekmek

canım güzel menü tartıda yavaş yavaş ödülünü alıyorsun işte sabretmek lazım vucudumuzdaki direnç anca kırılacak. illaki vereceksin. azimle devam et sadece :82:

canım bence hergün böyle kahvaltı etmelisin farkı 1 hafta sonra göreceksin bence çok güzel kahvaltı

canım güzel menü tartıda yavaş yavaş ödülünü alıyorsun işte sabretmek lazım vucudumuzdaki direnç anca kırılacak. illaki vereceksin. azimle devam et sadece :82:

çok teşekkür ederim canım desteğin için bu arada derya sen 80-89 kilo birlikte zayıfkıyora neden gelmiyosun orası çok güzel motive çok yüksek ordada bulunsan varsın da benmi görmedim canım

çok teşekkür ederim canım desteğin için bu arada derya sen 80-89 kilo birlikte zayıfkıyora neden gelmiyosun orası çok güzel motive çok yüksek ordada bulunsan varsın da benmi görmedim canım

yokum canım gelmedim daha önce ama 70-79 grubuna girmeme az kaldı ya direk 7 li rakamlara girircem

kızlar ya ben bugun kacırdım bıraz:/// misafırlıge gıttık dıyetteyım demek ıstemedım cunku tuhaf oluyo ortamda.hep dıyetteyım derdım bugun utandım artık..pasta almıstık ıkram ettıler...1 dilim meyveli yaspasta yedım hemde saat 21.00 de ya( sonra da 1 mandalına 1 erık yedım
akşam yemegım ise: adana kebap ın sadece etı,salata,çok çok ince 1 dılım ekmek,2 bardak ayran

bugun acayıp acıkmıstım öglen yemegı yıyemedım gezmeye gıdınce dıyet falan kalmıyor ya.diyetteyım demekte olmuyor neyse yarın telafı edecem ..

herkese iyi geceler

vallahi ben devamlı kaçırıyorum, hiç boğazım durmuyor, hiç dikkat etmiyorum, ama tempom inanılmaz fazla, manyak yoğun geçiyor, kusura bakmayın dün eve geldiğimde koltukta sızmışım artık bayılmışım, bugün de öyle oldu, yeni kaldırabildim başımı.

kilom 67.3
vermişim az biraz :))

uğraştım uğraştım yapamadım,
hata veriyor başlıktaki liste düzenlemesi
yapamadım bir türlü
yarın yine deneyeceğim

uğraştım uğraştım yapamadım,
hata veriyor başlıktaki liste düzenlemesi
yapamadım bir türlü
yarın yine deneyeceğim

neden acep hara veriyo bende merak ediyodum bu hafta sonuçlarını

2 gündür spor yapmanın mükafatını aldım 78,5 kiloyum çarşamba günü 80,3 kiloydum kilo almışdım aldığımdanda fazlası gitti :)

of çok doğru dışarda olunca diyet miyet kalmıyor en güzeli hiç biryere gitmemek galiba yoksa 1 hafta yaptıklarımız 1 günde bozuluyor. :26:

kilo vermişsin tebrikler bende bu kız hiç uğramıyor diyorum.. zeynepcim senin meslek neydi ? k yoğun bir işin var Allah yardımsın olsun

Gunaydin kizlaaar. Sabah kahvaltim soyleydi: 2 dilim kepekli ekmek, 60 gr peynir, 3 ince dilim sucuk, 4 zeytin, domates salatalik. Artik her sabah aliskanlik oldu bende kalkar kalkmaz yarim saat falan yuruyus yapiyorum cok zinde hissediyo insan kendini. Hem de tum gun metabolizma calismis oluyo. Sonra gun icinde de pilates yapiyorum. Bakalim haftaya kac kilo cikacagim insallah gitmis olur su kilolarin birazi.

Son düzenleme:
kızlar çok boş kalıyor sayfamız katılımı arttırmak için buna bir çözüm bulmamız lazım. sayfa ilk günlerdeki gibi ilerlemiyor kimse paylaşım yapmıyor. yada yapanlarda kimse olmadığından pek bişey yazmadan çıkıp gidiyor. canlandıralım sayfamızı biraz fazla paylaşım yapalım.

Böyle giderse kiloların kısa sürede seni terkerder canım bozma sakın yolundan devam et çok güzel gidiyorusun..

bugünki menüm

sabah: 2dl ekmek üzerine krem peynir ve salça
4 zeytin 1 domates 2 biber

ara: 1 tane tahta etiform (1 paket değil sadece 1 tane)

öğlen: 2 sulu köftenin köftesi çok az yemeğin patatesi 1 çk kadar
2çk pilav 1 dl ekmek 1 tabak yağsız salata

akşam: 80 gr kadar ızgara tavuk
1 dl ekmek ve salata
ve 2çk yoğurt

bugün evden gelirken işterine sebzemi getirmeyi unutum o yüzden 2 öğünde protein ağırlıklı oldu akşama mecburum tavuk yemeye buzluktan çıkardım çünkü sebzesiz gün geçirmek istemezdim ama bugünlük böyle olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…