günaydııııınnnnn
sonunda tartı kımıldaddı kızlar 500 gramcık ama olsunnnn
dünkü menüm
1 dilim kepek ekmeğine beyaz peynir yeşilçay
ara 1 greyfurt
öglern
1 tabak patlıcan yemeği 1 dilim tam tahıl 1 kase yogurt
ara 1 greyfurt
akşam
1 kepçe tarhana
1 tabak patlıcan 1 dilim tam bugday
1 ısırık gözleme(oglumla kocama yaptım valla başım döndü kendimi tutana kadar ama yemedimmm)
ara 1 elma
günaydın........dunkü menumu yazmıstım ama yatana kadar midem aclıktan cok kazındı yatmadan önce 2 tane kurumus murdum erıgı yedım...gelelim bugune;bugun normal kahvaltı ettım nesguıkımın ıcınde böcek vardı:///midem bulandı attım...
kahvaltım: 2 yumurta,1kk peynır,3 zeytın,1 salatalık,1 lıght ekmek
canım güzel menü tartıda yavaş yavaş ödülünü alıyorsun işte sabretmek lazım vucudumuzdaki direnç anca kırılacak. illaki vereceksin. azimle devam et sadece :82:
çok teşekkür ederim canım desteğin için bu arada derya sen 80-89 kilo birlikte zayıfkıyora neden gelmiyosun orası çok güzel motive çok yüksek ordada bulunsan varsın da benmi görmedim canım
uğraştım uğraştım yapamadım,
hata veriyor başlıktaki liste düzenlemesi
yapamadım bir türlü
yarın yine deneyeceğim
kızlar ya ben bugun kacırdım bıraz:/// misafırlıge gıttık dıyetteyım demek ıstemedım cunku tuhaf oluyo ortamda.hep dıyetteyım derdım bugun utandım artık..pasta almıstık ıkram ettıler...1 dilim meyveli yaspasta yedım hemde saat 21.00 de ya( sonra da 1 mandalına 1 erık yedım
akşam yemegım ise: adana kebap ın sadece etı,salata,çok çok ince 1 dılım ekmek,2 bardak ayran
bugun acayıp acıkmıstım öglen yemegı yıyemedım gezmeye gıdınce dıyet falan kalmıyor ya.diyetteyım demekte olmuyor neyse yarın telafı edecem ..
herkese iyi geceler
vallahi ben devamlı kaçırıyorum, hiç boğazım durmuyor, hiç dikkat etmiyorum, ama tempom inanılmaz fazla, manyak yoğun geçiyor, kusura bakmayın dün eve geldiğimde koltukta sızmışım artık bayılmışım, bugün de öyle oldu, yeni kaldırabildim başımı.
kilom 67.3
vermişim az biraz :))
Gunaydin kizlaaar. Sabah kahvaltim soyleydi: 2 dilim kepekli ekmek, 60 gr peynir, 3 ince dilim sucuk, 4 zeytin, domates salatalik. Artik her sabah aliskanlik oldu bende kalkar kalkmaz yarim saat falan yuruyus yapiyorum cok zinde hissediyo insan kendini. Hem de tum gun metabolizma calismis oluyo. Sonra gun icinde de pilates yapiyorum. Bakalim haftaya kac kilo cikacagim insallah gitmis olur su kilolarin birazi.Gunaydin kizlaaar. Sabah kahvaltim soyleydi: 2 dilim kepekli ekmek, 60 gr peynir, 3 ince dilim sucuk, 4 zeytin, domates salatalik. Artik her sabah aliskanlik oldu bende kalkar kalkmaz yarim saat falan yuruyus yapiyorum cok zinde hissediyo insan kendini. Hem de tum gun metabolizma calismis oluyo. Sonra gun icinde de pilates yapiyorum. Bakalim haftaya kac kilo cikacagim insallah gitmis olur su kilolarin birazi.
Böyle giderse kiloların kısa sürede seni terkerder canım bozma sakın yolundan devam et çok güzel gidiyorusun..
insallah yaa 2012 yazina kadar kurtulmam lazim su kilolardan mutlakaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?