bnmde kurtulmam lazım canım şöle bi 10 kg gitse hiç fena olmaz ama ben 8 kg yede razıyım :)) çok mu şey istedim sanki ne :)
Yok canım aslında verebılırız her ay 1 kılo bıle versek hazırana kadar 9 kılo olur. Benım yazın dugunum olcak ınsallah o yuzden en az 10 kılo vermem lazım yanı.:26:
seni takip ediyorum bi süredir azmini kaybetmedin hatırladığım kadarı ile bence kolay kolay verirsin :)
arkadaşlar kilo bildiriminde bulunamadım izinliydim.... suan bi degişiklik olmadı .. adet olucam nefret edyrm ya... bomba gbyım püfffff
kilo vermişsin tebriklerbende bu kız hiç uğramıyor diyorum.. zeynepcim senin meslek neydi ? k yoğun bir işin var Allah yardımsın olsun
arkadaşlar kilo bildiriminde bulunamadım izinliydim.... suan bi degişiklik olmadı .. adet olucam nefret edyrm ya... bomba gbyım püfffff
zuhreunlu ve shekercix kilo bildirimi yapmadılar sanırım
tekrar tekrar baktım ama gözümden kaçtıysa eğer tekrar yazar mısınız kilonuzu :44::44::44:
bu arada listeyi yapabildim sonunda)
selam kızlar
bugün benim için yorucu bir gündü
istanbul yağışlıydı ama benim siğorta vs. mutlaka dışarı çıkmam gerekiyorduu.
bu nedenle biraz menüm bugün şaştııı. baya yoruldum ve iliklerime kadar ıslandımmm şemsiye almadan çıkarsam böle olur tabbii
nese menümü yazım
kahvaltı: 1 dilim tam tahıl peynir 1 yeşil çay (8:30)
öğlen 11.45 dışarı çıkacağım için erken yedimm
2 biber dolması 1 dilim tam tahıl
ara çok acıkmıştım ellerim titriyordu 1 adet halk ekmekten altın ekmek aldım ne olduysa ondan sonra oldu ve şeker krizim tuttu sanımm
ara 1 kahve
akşam 1 kase mercimek avuç içi kadar tavuk ve ekmek olmadığı için 2 dilim beyaz ekmek
ara: 1 adet kaymaklı bisküvi
1 incir,yarım ceviz
1 bardak süt
nası kızlar çokmu kötü olmuş nese bugün böle olsun yarın hayırlısı
iyki varsınız iyki size rasladımmm belki de sizlerle herşey çok güzel olacak
zuhreunlu ve shekercix kilo bildirimi yapmadılar sanırım
tekrar tekrar baktım ama gözümden kaçtıysa eğer tekrar yazar mısınız kilonuzu :44::44::44:
bu arada listeyi yapabildim sonunda)
arkadaşlar çarşamba günleri bildirim yapmaya özen gösterelim sonuçta kilo tablolarımız 1 er haftalık 1 hafta içinde ne verdik ne aldık onu görmek amacımız. o yüzden çarşamba bildirim yapılması şart olsun yapılmayan bildirimler listeden çıkaralım bu şekilde herkes farklı günde bildirim yaparsa bir anlamı yok. Kendi iyiliğimiz için biraz disiplinli olmamız lazımbu haftalık böyle olsun ama önümüzdeki haftadan itibaren çarşamba bildirimlerini daha disiplinli yapalım ne dersiniz?
arkadaşlar çarşamba günleri bildirim yapmaya özen gösterelim sonuçta kilo tablolarımız 1 er haftalık 1 hafta içinde ne verdik ne aldık onu görmek amacımız. o yüzden çarşamba bildirim yapılması şart olsun yapılmayan bildirimler listeden çıkaralım bu şekilde herkes farklı günde bildirim yaparsa bir anlamı yok. Kendi iyiliğimiz için biraz disiplinli olmamız lazımbu haftalık böyle olsun ama önümüzdeki haftadan itibaren çarşamba bildirimlerini daha disiplinli yapalım ne dersiniz?
Selam herkese. Bugün sabah kahvaltım,
2 dilim çok tahıllı ekmek
60 gr peynir
4 adet zeytin
domates-salatalık
şekersiz çay
vee tabi sabah kalkar kalkmaz yarım saat yürüyüş.bundan sonra akşam da yarım saat yürüyüş yapıcam karar verdim
günaydın kızlar.....bende farkettım hep aynı kişiler giriyor...benım evımde de mısafır var..yedıklerıme dıkkat etmeye çalısıyorum,ama pek de basarılı olamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?