KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

ama yıne de kacıyor mesela ben dun akşamdan sonra acayıp fındık badem yedım ve yamdana önce de 2 erik-1 mandalına nefes alamıyodum artık az yemeye alıstıgım ıcın hemen şişiyorum....bu arada ben regl oldum kılo bıldıırmınden 2 gun sonra:) dun pek kahvaltı edemedım öle gecıstırdım ne yedın dersenız valla öle bı kac çatal domates salatalık peynır...öglen hıc acıkmadım ark ın zoruyla(mısafir devreye gırdı:) brownılı dondurma yedım ...hepsınıde bıtıremedım....akşam yogurtlu kabak.yemeklerı sadece 1 yemek kasıgı zeytınyag ıle yapıyorum...bugun ise;
kahvaltı: peynır,2 adet zeytın,1 dılım ekmek,1 yumurta,közlenmıs bıber,domates,salatalık
1 saat sonra 1 bardak vişne suyu-2-3 fındık suan ınanılmaz şiş durumdayım cok susuyorum son 2 gundur su içmekten iice şişiyorum akşama napcam bılmıyorum ama bu yedıklerımı telafı etmek ıcın sadece salata ıle geçiştircem...bı de ayran:)

Öğle yemeğim,
1 kepçe çorba
4 yk falan kıymalı kabak yemeği üzerine yoğurt ile
light cola

bi de arada 2 tane susamlı çubuk yemiştim aslında yememem lazımdı ama yedim :26:

Evet malesef misafir olduğunda kaçamaklar da oluyor. Ama gene de dikkat etmeye çalış canım sonuçta kilo verdin geri almayasın. Akşamı hafif geçiştirmen iyi olur

Akşam yemeğim,
1dilim fındıklı ekmek ve 5 yk pırasa

Biraz önce de 3 adet biküvi yedim bitki çayı yanında

Günaydın herkesee. Sabah kahvaltımı yazıyım hemen,
2 dilim çok tahıllı ekmek
60 gr peynir
4 zeytin
domates salatalık
şekersiz nescafe
bi de bisküvi yedim gene bikaç tane neyse spor yapar eritirim onları da

bnmde çok cnm çekiyo ama yemicem bi bozarsam pir bozuyorum.

Ben de yemiycektim ama dediğin gibi bi tane yiyince devamı geliyo o yüzden hiç bulaşmamak lazım ama bazen de gerçekten dayanamıyorum canım çok çekiyo

günaydın arkadaşlar... gecen yorgunluk halsızlık, çok uyuma şikayeti ile doktora gttim, demir eksikliği cıktı, bu sabah ac karna demır hapı yuttum, yanına da çinko hapı verdı... çay, süt, peynir ise bu ilaçlardan sonra alma dedi birkaç saat... anladgnz kahvaltı yok, 1 dılım kepekli ekmek yedim...su içtim. demir hapları zaten çok iştah açıyor, bakalım napıcam... artık daha cok dikkat etmem lazım .....

hemen pes etmek var mı ???

.

yok tabı de...ama baksana kımse gelmıyor dogrudürüst....bu arada ben karatayın kıtabını aldım.şimdi onu okuyorum.zaten daha önce dınledıgımde de mantıklı gelmişti....kıtap bıtsın onu uygulacagım.

karatay diyeti suan masamda sonuclarından memnun kalanlar da var ama... basıt hem de...bende ona gore gdyrm bı ara.. ama çok bozulduğu durumlar da oluyor...

karatay diyeti suan masamda sonuclarından memnun kalanlar da var ama... basıt hem de...bende ona gore gdyrm bı ara.. ama çok bozulduğu durumlar da oluyor...

yasaklar listesı var kıtap da nerdeyse hersey yasak:))) tabı butun dıyetlerde öle...dıyetın mantıgını şimdiden anladım...kadın glisemın ındeksı dusuk gıdalar tuketın dıyor...ekmek ve sekerden ıse tamamen uzak duracaksın...meyveler de fruktoz oldugu ııcn aslında en zararlı sekermıs..o yuzden meyvelerın suyunu sıkmadan yanı lifli olarak gunde 1-2 kere tuketeceksın.kavun,karpuz,incir,dut hariç.....patates ,pirinç,makarna yasak...aklıma gelenler:)

EVET...Mesela ben pilavı çok severdım, şuan kesmiş durumdayım...pilavı kessen baya inceliyorsun bi arkdsm denemişti ::)

çok uzun zaman sonra bende dun yedım 2-3 kaşık....

aslında kilo vermek cok zor ama kiloyu korumak cok kolaydır...bi versek.... herkese bakıyorum incecik..nası özenıyrm ozaman sevklenıyorum ve yemıyorum evde kalınca n olur bunu da yesem dyrm hep :84:

Slm kızlar,

cornellacım haklısın canım kimse doğu düzgün gelmiyor. ben okadar yazmama rğmen değişmedi yine aynı kişiler gelip gidiyor. gelmeyen gelmez gelenlerle sayfa devam eder canım boşver..

ARKADAŞLAR HEPİNİZE TÜNAYDINLARRRR

hafta sonu annem ve kızkardeşim bizdeydi kayınpederşm falanda onun yanına geldi ev hınca hınc doluydu paso yemek ve bulaşık ile ugraşıp sizlerin yanına gelemedim canlarımmm

diyet konusuna gelince kendimi çok kasamadım ama koyvermedimde düzenyemek yiyamediğim için cumartesi pazar menümü yazmıyorummmm

bugün kahvaltıda müsli ve light süt şimdide yeşil çay

kızlar bende mümkün olduğunca girmeye çalışıyorum ama malum iş yerinde çalışma biraz yoğun evdede çalışan kadının hazin haftasonunu yaşıyorum çocuk ütü çamaşır ev koca derken zor giriyorum valla ama hafta içi elimden geldigince sizlerleyim kızlarrrr

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…