canım seni anlıyorum evde misafir varken facia oluyor. benimde bu hata sonu ev dolu olacak bu akşamdan itibaren bozmamaya çalışacağım yaptığım sporlar boşa gitmesin tek tesellim o onla kendimi motive ediyom o kadar uğraşıyon mahvetme diyorum kendime..
süpersin canım kahvalto harika zaten birde yürüyüş seni alkışlamak istiyorum
ama yıne de kacıyor mesela ben dun akşamdan sonra acayıp fındık badem yedım ve yamdana önce de 2 erik-1 mandalına nefes alamıyodum artık az yemeye alıstıgım ıcın hemen şişiyorum....bu arada ben regl oldum kılo bıldıırmınden 2 gun sonra:) dun pek kahvaltı edemedım öle gecıstırdım ne yedın dersenız valla öle bı kac çatal domates salatalık peynır...öglen hıc acıkmadım ark ın zoruyla(mısafir devreye gırdı:) brownılı dondurma yedım ...hepsınıde bıtıremedım....akşam yogurtlu kabak.yemeklerı sadece 1 yemek kasıgı zeytınyag ıle yapıyorum...bugun ise;
kahvaltı: peynır,2 adet zeytın,1 dılım ekmek,1 yumurta,közlenmıs bıber,domates,salatalık
1 saat sonra 1 bardak vişne suyu-2-3 fındık suan ınanılmaz şiş durumdayım cok susuyorum son 2 gundur su içmekten iice şişiyorum akşama napcam bılmıyorum ama bu yedıklerımı telafı etmek ıcın sadece salata ıle geçiştircem...bı de ayran:)
bnmde çok cnm çekiyo ama yemicem bi bozarsam pir bozuyorum.Akşam yemeğim,
1dilim fındıklı ekmek ve 5 yk pırasa
Biraz önce de 3 adet biküvi yedim bitki çayı yanında
bnmde çok cnm çekiyo ama yemicem bi bozarsam pir bozuyorum.
hemen pes etmek var mı ???
.
karatay diyeti suan masamda sonuclarından memnun kalanlar da var ama... basıt hem de...bende ona gore gdyrm bı ara.. ama çok bozulduğu durumlar da oluyor...
yasaklar listesı var kıtap da nerdeyse hersey yasak:))) tabı butun dıyetlerde öle...dıyetın mantıgını şimdiden anladım...kadın glisemın ındeksı dusuk gıdalar tuketın dıyor...ekmek ve sekerden ıse tamamen uzak duracaksın...meyveler de fruktoz oldugu ııcn aslında en zararlı sekermıs..o yuzden meyvelerın suyunu sıkmadan yanı lifli olarak gunde 1-2 kere tuketeceksın.kavun,karpuz,incir,dut hariç.....patates ,pirinç,makarna yasak...aklıma gelenler:)
EVET...Mesela ben pilavı çok severdım, şuan kesmiş durumdayım...pilavı kessen baya inceliyorsun bi arkdsm denemişti ::)
çok uzun zaman sonra bende dun yedım 2-3 kaşık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?