OOO sayfalar ne kadar ilerlemiş. Herkesin azimli olması çok güzel. Kendini tanıtanlar olmuş ben de tanıtayım da eksik kalmayım. 29 yaşındayım. Biri altı diğeri 13 aylık iki kızım var. Hastanede çalışıyorum. Bu da benim için dez avantaj sürekli oturarak çalışıyorum. Süt izni kullandığım için 15.30 da bitiyo mesaim eve gelince de pc oturamıyorum. Fırsat buldukça yazarım.
bence herkes kendine küçük bi defterde günlük tutsun o gün ne yiyip içiyosa yazsın çok olumlu sonuç veriyo bide akşam yemeğini 6-7 arası yemeye çalışalım o saatten sonra meyve süt ayran yoğurt gibi yada çay çeşitleri tüketelim
ben çıkıyorum kızlar yarın grüşmek üzere ... evde pc olmadığından akşamları giremem ama sabahları takip edicem siziherkese kaçamaksız ve iyi akşamlar..
kızlar menümde biraz oynadım
-1 ince dlm ekmek
-1 kepçe merçibek çorbası
-yarımsayılabilicek kadar küçücük imambayıldı(babam köyden getirdi doğal küçük ve çok şirinler )
-2 yemek kaşığı yeşil fasulye
belki çok görünüyor ama saat 2 den beri tek lokma atmadım ağzıma bu saatten sonrada atmam zaten bu kadarı çok değildir umarım
Akşam yemeğim:
5-6 yk yeşil fasulye
3 yk yoğurt
1-2 saat sonra da ara öğün niyetine bi şeyler yemeyi düşünüyorum bakalım meyve ya da diyet bisküvi olabilir.
Daha sporumu yapamadım ama yapıcam mutlaka
cnm çok az yemişsin umarım çok acıkmazsın.......1 dilim diyet ekmek yeseydın daha tok tutardı seni....
Canım pek bi şey istemedi canım
8 gibi 4 tane diyet bisküvi yedim ve tarçınlı süt içtim. tarçınlı süt inanılmaz tok tutuyo yalnız çok sevdim ben bu işi tatlı ihtiyacımı da giderdi tamamen
bende akşamları senin gibi yapıcam tarçınlı süte bayılıyorum bi tepsi baklavadan daha değerli bnm için ama akşamları içiceğim için kalorisini merak ediyorum çok mu ki acaba
Yağsız ya da yarım yağlı süt içersek daha az kalorisi olur sanırım. Ben yağsız sütü içemiyorum ama midemi bulandırıyo. Yarım yağlı içiyorumBi de bunun içine tatlandırıcı koysak bi şey olur mu acaba :44:
iyi geceler kızlar
akşam yemeğinde çorba içmeyi umud etmiştim ama bizim görümce yapmamış pilav ve et salata vardı
3 kaşık pilav avuç içimden küçük et biraz pataes fırında 1 dilim kepek ekmeği ve bol salata yedim.
çikolata falan koydu çaya yemedim.
iyimidir ne dersiniz.
uffff daha ütü var çamaşırda yıkanıyo asılacak hayat çok ağır yaww
iyi geceler sizlereeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?