KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

ben çıkıyorum kızlar yarın grüşmek üzere ... evde pc olmadığından akşamları giremem ama sabahları takip edicem sizi herkese kaçamaksız ve iyi akşamlar..

Allah güzel ömürler versin canım kızlarına fırsat buldukça mutlaka bekliyoruz seni buralara

malesef benimde akşam yemeğini 6-7 arası yemek gibi bi imkanım yok saat 6 buçuk ama ben hala ofisteyim eve gitmem 8 oluyo o saatten sonra yiyebiliyorum ancak ama akşam yemeğinden kaçamak ara yapmamaya çalışıyorum

kızlar menümde biraz oynadım
-1 ince dlm ekmek
-1 kepçe merçibek çorbası
-yarımsayılabilicek kadar küçücük imambayıldı(babam köyden getirdi doğal küçük ve çok şirinler )
-2 yemek kaşığı yeşil fasulye

belki çok görünüyor ama saat 2 den beri tek lokma atmadım ağzıma bu saatten sonrada atmam zaten bu kadarı çok değildir umarım

Akşam yemeğim:
5-6 yk yeşil fasulye
3 yk yoğurt

1-2 saat sonra da ara öğün niyetine bi şeyler yemeyi düşünüyorum bakalım meyve ya da diyet bisküvi olabilir.

Daha sporumu yapamadım ama yapıcam mutlaka

çok degıl cnm....ama mercımek çorbası zaten ekmek yerıne gectıgı için tahıl çorbaları içtıgımız zaman ekmek yememeye özen gösterelim....afıyet olsun:)

cnm çok az yemişsin umarım çok acıkmazsın.......1 dilim diyet ekmek yeseydın daha tok tutardı seni....

bende şimdi spordan geldim kızlaarr :)) yaklaşık 40dk hızlı tempolu yürüdüm 10 dk da egzersiz gibi bişiler yaptım
aksam yemegimide 6ya dogru yedim. hemen menümü açıklıyorumm
-az bulgurlu bol yeşillikli 1 tabak kısır
-1 bardak ayran
-yarım dilim tam bugday ekmegi
yemekten sonrada 1 madem suyu içtim sonrada yürüyüşe çıktım iştee
buarada madem herkes kendni tanıtmış bende tanıtıyım hemenn
20yaşındayım üniversiteye gidiyorum. 1,72 boyum var. heehh bide artık kocaman bir göbişim ve basenlerim varr

Iyi aksamlar kizlar evdeki pc de sorun var o yuzden telefondan giriyorum biraz zor oluyo aksam menumu yazip cikmak zorundayim aksam 2 yemek kasigi barbunya 1 dilim ekmek ve bol salata yarim saat hizli tempo yuruyus yarin gorusuruz kizlar kendnizi salmak ve kacamak yapmak yok yarin eger isim uzamazsa ogleden sonra sizlerleyim ins muck muck

akşam menüm bir küçük kase şehriye çorbası, yoğurt ve 1 dilim ekmek. Spor niyetine küçük kızımın arkasından koşturup durdum bu saate kadar.

cnm çok az yemişsin umarım çok acıkmazsın.......1 dilim diyet ekmek yeseydın daha tok tutardı seni....

Canım pek bi şey istemedi canım
8 gibi 4 tane diyet bisküvi yedim ve tarçınlı süt içtim. tarçınlı süt inanılmaz tok tutuyo yalnız çok sevdim ben bu işi tatlı ihtiyacımı da giderdi tamamen

evet bugün misafirdi falan geçiştirdim ama yarın minik ajandamı ayarlıyorum .belli fazlalıklarda spor cezaları veriyorum bide defterin başına kurallar koyucam bazı belli hazırladıktan sonra sizinle paylaşıcam bakalım ne kadar işe yarıcak en azından yediklerim önümde olucak ve gözümü doyurucam :)

Canım pek bi şey istemedi canım
8 gibi 4 tane diyet bisküvi yedim ve tarçınlı süt içtim. tarçınlı süt inanılmaz tok tutuyo yalnız çok sevdim ben bu işi tatlı ihtiyacımı da giderdi tamamen

bende akşamları senin gibi yapıcam tarçınlı süte bayılıyorum bi tepsi baklavadan daha değerli bnm için ama akşamları içiceğim için kalorisini merak ediyorum çok mu ki acaba

bende akşamları senin gibi yapıcam tarçınlı süte bayılıyorum bi tepsi baklavadan daha değerli bnm için ama akşamları içiceğim için kalorisini merak ediyorum çok mu ki acaba

Yağsız ya da yarım yağlı süt içersek daha az kalorisi olur sanırım. Ben yağsız sütü içemiyorum ama midemi bulandırıyo. Yarım yağlı içiyorum Bi de bunun içine tatlandırıcı koysak bi şey olur mu acaba :44:

iyi geceler kızlar

akşam yemeğinde çorba içmeyi umud etmiştim ama bizim görümce yapmamış pilav ve et salata vardı

3 kaşık pilav avuç içimden küçük et biraz pataes fırında 1 dilim kepek ekmeği ve bol salata yedim.

çikolata falan koydu çaya yemedim.

iyimidir ne dersiniz.

uffff daha ütü var çamaşırda yıkanıyo asılacak hayat çok ağır yaww

iyi geceler sizlereeeee

haklısın ben eczaneden sıvı tatlandırıcı alıcam çok açıktığımda yoğurda bi damla damlatıp yicem :) .tatlandırıcının sağlık açısından nasıl olduğunu bende pek bilmiyorum ama çok kullanmadığımız taktirde sorun olmaz heralde :)

gayet güzel bence arkadaşım ayrıca çayın yanındaki çikolatayı yememen büyük bi başarı hemde daha ilk günden tebrikler

gunaydın kızlar.henuz kahvaltı etmedım cunku evde kahvaltı edecek bişey bulamıyorum.yumurta ve salatalık kalmamış...napsam acaba nesfıt vardı bayatlammaışsa ondan yerım artık.....

beni de alın listeye. hedef kilom 60, şimdiki kilom 74.1..benim uzun bi yolum var umarım grup olarak istikrar sağlayabiliriz. ben bebekten dolayı topiğe çok katılamayabilirim ama kilo bilgisi vericem mutlaka. hadi bakalım. birlikten kuvvet doğar, herkese bol sabır ve irade diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…