Ggünaydın kızlar ben dün akşam kaçamak yaptım dün eşimin doğum günüydü gündüz çok iyi götürdüm diyetimi ama akşama biraz kaçırdım ne yediğime gelince alkol almadım ama pizza tavuk patates tırtıkladım azar azar çünkü pizzacıdaydık. çok yemedim aslında ama sonuçta kalorili şeyler ama pişman olamıyorum çünkü başka seçeneğim yoktune ceza verilcekse razıyım
gayet güzel bence arkadaşım ayrıca çayın yanındaki çikolatayı yememen büyük bi başarı hemde daha ilk günden tebrikler
Günaydın herkese. Bugün işler baya yoğun ancak girebildim nete.Kahvaltıda 2 dilim ekmek, bir küçük parça peynir, 4 tane zeytin yedim. Henüz 3 bardak su içtim. Suyu artırmalıyım biraz daha. Ara öğün yapıcam şimdi.
saol canım ama sabah düne göre 300 gram almıştım sudur heralde dedim bişe yemedim oysa:2:
sabah 8 de kalktım
-1 bardak çay
-1 adet peynirli poğaça(elde yapma ve küçük)
sonra ev işi ve balıklarımla ilgilendim bizimkiler yeni kalktı onlarada kahvaltı hazırladım ve tekrar
saat 11 sularında yedim
-yarım adet peynirli poğaça
-3 küçük küp peynir ( hani kahvaltılık doğrarız ya
-1 adet haşlanmış tuzsuz yumurta
-1 küp helva
-1 bardak çay
yaneee biraz abartılı biliyorum ama şimdi alışverişe çıkıcam biraz yürücem :)
sonra öğlen için
-1 kase yoğurt yemeyi planlıyorum
akşamda
-8 yemek kaşığı yeşil fasulye
-1 dilim ekmek
ve saat altıda akşam yemeğimi yemiş olucam
saat 9 da
-1 bardak tarçınlı süt içicem
arkadaşlar biliyorum abartılı ama yemeğimi yavaş yavaş kısıyorum yoksa aniden dengem bozuluyo
bende akşam çorba içecektim misafirliğe gitmiştik çorba yapmamış görümce bende avuç içikadar tavuk 3 kaşık pilav yedim.
ama sabah tartıya çıktım dün göre 300 gram almışım bana hep böle oluyo yaaa bu sudur dimi valla gece açlıktan yatmadım sabh gilo vermişim umudu ile tartıya çıktım sonuç hüsran su içmedim dün hiç acaba ondan vücıt sumu tuttu işte böle olunca hemen şevkim kaçıyo
burada olmasam mesela bu sabah sinirden tıka basa yemiştim.
kahvaltıda yarım şefteli 3 parmak kalınlığında beyaz ekmek ve peynir yedim
şimdi yeşil çay içiyorum bugün su içip akşam yürüycem.
yürümezsem ben kendi adıma ceza itiyorum kızlar sizden
deryacım sen bu arada çok az yediysen sorun yok bence
arkadaşlar bişe sorucam
öglen yemeginde kuru fasulye var. 4 kaşık kuru 1 kase yoğurt iyi menümü yanına 1 dilim kepek koysammı koymasam mı
arkadaşım kahvaltı olmamış canım yaa
sabh iştahı nasıl açarsan gün öle gidiyo inşallah zorlanmasın dikkat et derim
Merhaba arkadaşlar..
Ben bugün sabah kahvaltımda şunları yedim:
Kepek ekmeğim kalmamıştı ben de formun hani mısır patlağı gibi yuvarlak bi şeyi varondan 4 tane yedim
60 gr peynir ve domates yedim bolca. Yanında da adaçayı içtim. Canım pek bi şey istemiyo zaten sabah kalktığımda.
evet kızlar annemle pazara gittim sonra 13 kg dometesi aldım ve eve geldim şu an terden su göl içindeyim birazdanda annemin önüne gidicem vee 10 kg de fasulye getiricem sabah sporum tam oldu :) yoruldummmm53:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?