KK Arkadaşları Hep Beraber Zayıflama Deneyimleri

Ggünaydın kızlar ben dün akşam kaçamak yaptım dün eşimin doğum günüydü gündüz çok iyi götürdüm diyetimi ama akşama biraz kaçırdım ne yediğime gelince alkol almadım ama pizza tavuk patates tırtıkladım azar azar çünkü pizzacıdaydık. çok yemedim aslında ama sonuçta kalorili şeyler ama pişman olamıyorum çünkü başka seçeneğim yoktu ne ceza verilcekse razıyım

listeyi doldurmuşsunuz sonradan gördüm. ben kendi günlüğümden devam edeyim en iyisi. herkese kolay gelsin.

bende akşam çorba içecektim misafirliğe gitmiştik çorba yapmamış görümce bende avuç içikadar tavuk 3 kaşık pilav yedim.

ama sabah tartıya çıktım dün göre 300 gram almışım bana hep böle oluyo yaaa bu sudur dimi valla gece açlıktan yatmadım sabh gilo vermişim umudu ile tartıya çıktım sonuç hüsran su içmedim dün hiç acaba ondan vücıt sumu tuttu işte böle olunca hemen şevkim kaçıyo

burada olmasam mesela bu sabah sinirden tıka basa yemiştim.

kahvaltıda yarım şefteli 3 parmak kalınlığında beyaz ekmek ve peynir yedim

şimdi yeşil çay içiyorum bugün su içip akşam yürüycem.

yürümezsem ben kendi adıma ceza itiyorum kızlar sizden

deryacım sen bu arada çok az yediysen sorun yok bence

Günaydın herkese. Bugün işler baya yoğun ancak girebildim nete.Kahvaltıda 2 dilim ekmek, bir küçük parça peynir, 4 tane zeytin yedim. Henüz 3 bardak su içtim. Suyu artırmalıyım biraz daha. Ara öğün yapıcam şimdi.

çok güzelöiş canım bu sate göre su çok iyi bende koşup içim bariii

arkadaşlar bişe sorucam

öglen yemeginde kuru fasulye var. 4 kaşık kuru 1 kase yoğurt iyi menümü yanına 1 dilim kepek koysammı koymasam mı

sabah 8 de kalktım
-1 bardak çay
-1 adet peynirli poğaça(elde yapma ve küçük)
sonra ev işi ve balıklarımla ilgilendim bizimkiler yeni kalktı onlarada kahvaltı hazırladım ve tekrar
saat 11 sularında yedim
-yarım adet peynirli poğaça
-3 küçük küp peynir ( hani kahvaltılık doğrarız ya
-1 adet haşlanmış tuzsuz yumurta
-1 küp helva
-1 bardak çay
yaneee biraz abartılı biliyorum ama şimdi alışverişe çıkıcam biraz yürücem :)
sonra öğlen için
-1 kase yoğurt yemeyi planlıyorum
akşamda
-8 yemek kaşığı yeşil fasulye
-1 dilim ekmek
ve saat altıda akşam yemeğimi yemiş olucam
saat 9 da
-1 bardak tarçınlı süt içicem

arkadaşlar biliyorum abartılı ama yemeğimi yavaş yavaş kısıyorum yoksa aniden dengem bozuluyo

ve akşam yemeğimden sonra 20 ile 30 dkk arasında koşu bandıma çıkıcam ve biraz koşucm sonra 1 duşşşş :) ohh
ve sonra yine tempo olucak 3 ablam ve 2 abim işten gelicek bide evde annecim var
onlara yemek hazırlıcam sofraydı bulaşıktı çaydı derken saat 7 ile 10.30 arası küçük tempolarım olucak

arkadaşım kahvaltı olmamış canım yaa

sabh iştahı nasıl açarsan gün öle gidiyo inşallah zorlanmasın dikkat et derim

Canım sende akşam çok fazşa yememişsin aslında gayet güzel yemişsin bence hergün tatılma vucudun su dengesi değişiyo günlük çok az su tükettiğün günlerde bu başına gelir. kesinlikle 2,5 lt su tüket yaz şimdi bide sudan zarar gelmez canım pet şişe al yanında taşı içesin gelecek yudum yudum iç hep gün içinde bende çok yemedim ama yağlı sonuçta yememem gerekliydi. bunlar hep kilo vermeyi yavaşlatan şeyler neyse bugün telafi edeceğim söz verdim kendime.

Son düzenleme:
arkadaşlar bişe sorucam

öglen yemeginde kuru fasulye var. 4 kaşık kuru 1 kase yoğurt iyi menümü yanına 1 dilim kepek koysammı koymasam mı

bence ekmeğini yemelisin hatta 2 dl bile yiyebilirsin canım sadece kuru fasulye yiyeceksen ama pilav vs tüketirsen ekmeğini tüketmemeni tavsiye ederim.

bugünkü menümü de yazayım çünkü menümün dışına çıkmayacağım

sabah: 2 dl kızarmış ekmek
2kk peynir
3 zeytin
2 çiğ biber

ara:3 kırmızı erik

öğlen: 5 çk kabak yemeği
3çk yoğurt
2 dl ekmek

ara: 1 bardak tarçınlı süt

ara: bir kaç tane üzüm

akşam: ızgara tavuk göğsü 100 gr kadar
salata +2 dl ekmek

gece ara öğün yapmıyorum ben geç yediğim için gün içinde yiyeceklerim bu kadar dışına çıkmayacağım zaten oldukça doyurucu bi menü oldu..

Merhaba arkadaşlar..
Ben bugün sabah kahvaltımda şunları yedim:
Kepek ekmeğim kalmamıştı ben de formun hani mısır patlağı gibi yuvarlak bi şeyi var ondan 4 tane yedim
60 gr peynir ve domates yedim bolca. Yanında da adaçayı içtim. Canım pek bi şey istemiyo zaten sabah kalktığımda.

arkadaşım kahvaltı olmamış canım yaa

sabh iştahı nasıl açarsan gün öle gidiyo inşallah zorlanmasın dikkat et derim

evet haklısın ama ben kahvaltımı ne kadar iyi yersem daha sonra acıkmıyorum aslında 2 . menü yani saat 11 de yeddiklerim bnm için öğlen yemeği ara olarakta yoğurt olacak ya ama haklısın .sağol uyarıların için :) zaten okullar açılınca kahvaltım 1 dilim kepekli ekmek üstüne light krem peynir gibi bişey sürücem o olucak sadece :)

evet kızlar annemle pazara gittim sonra 13 kg dometesi aldım ve eve geldim şu an terden su göl içindeyim birazdanda annemin önüne gidicem vee 10 kg de fasulye getiricem sabah sporum tam oldu :) yoruldummmm53:

ekmek yerine alternatifin çok iyi yapmışın canım tebrik ederim kahvaltı iyi günün diğer öğünlerindede güzel menüler bekliyoruz..

evet kızlar annemle pazara gittim sonra 13 kg dometesi aldım ve eve geldim şu an terden su göl içindeyim birazdanda annemin önüne gidicem vee 10 kg de fasulye getiricem sabah sporum tam oldu :) yoruldummmm53:

güzel spor olmuş gerçekten ağırlık kaldırmak çok kalori harcatıyo. çok terlediysen bol bol su iç bugün...

kızlar bişey sorucam .. mmm günlük 1200 kalori nasıl bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi gramı gramına hesapladım yaklaşık 1200 kalori çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…