KK ayırma/boşandırma timine sesleniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kaç yaşındasınız?

ay umarım ben artık emaresini görünce kaçıyorum. arkadaşlarım anlamıyor yakışıklı kariyerli adamları neden reddettiğimi :)))

çünkü kendimi daha çok seviyorum anacım ben bilirim ne kadar çirkinleştim kariyerimin içine ettim bu tipler yüzünden.

yazıcam valla bu aralar yazıyorum bişiler arada başka bi konuda psikodrama. o da aklımda zaten ilgi çekici bi konu ama iyi bi araştırma yapmam lazım önce. bakalım belki bir gün

Senin manipülatörler insaflıymış bırakmış kendi eliyle
Kaçmayı denesen fiziksel olmasa da psikolojik şiddet, yıkım büyük oluyor
Dimi aslında kalıp savaşmasından iyidir
Böyle oyalayıp oyalayıp kendine bağlı tutmasından iyidir
Neden sürekli benim enerjimi emen birine katlanayım ki bu senaryoyu yaşamışım defalarca

otoban diye okuyunca aklıma mirkelamin yollar şarkısı geldi alakasizca

Valla konunun tek eksiği bu cümleydi şimdi tamamlanmış hissettim, ay gülüyorum
Doğru aslında yapışsa daha mı iyiydi yani
Ya da ben bunu aylarca devam ettirsem daha da çöksem

En son 15 yaşında böyle birine deli olmuştum
Arada hoşlandığım ettiğim oldu ama bu kadar çok beğendiğim olmamıştı

pek 25 yaşında gibi yazmıyosunuz haberiniz olsun hani böyle 30 larda gibi yazım tarzınız düşünceleriniz vs

bence bir şans verin konuşmayı ertelese de, ben de aynı karakterdeyim, sözlümün yanındayken dünyanın en seven insanı, uzaktayken sanki o yok gibi uzağım arayıp soramıyorum, kendisi hep arar. ama çok sevdiğime de eminim. görüşmek için fırsat yaratmam, benimle görüşmek için bişeyler yaparsa bi etkinlik ayarlarsa görüşürüz, hani uzaktayken sıcak olamıyorum ben de.
belki o da öyledir.

evet sanırım vicdanlarına dokundum hani bana gaddar olacak bir şey bulamadılar iyi kız bu kötülük yapmayayım dediler genelde. ama bu esas anlattığım eski sevgilim baya bi saçmalıklar yaptı da ben tepki vermedim. başka bi zaman anlatırım. öyle öyle sönümlendi. çok canım yanmadı mı yandı ama kurtulmak için değerdi. karşı atak yapsam bitmeyecekti bu mevzu.

bak ne güzel bilinçlisin bu konuda sevindim ben bilmiyorum mesela nasıl kaçılır sen benden iyi biliyorsundur kendine uygula bildiklerini

İçim kurumuş ondandır bu umutsuzluğum
Neden ama böyle yapıyorsunuz?

Bu tim beni de bulsun olmaz diyin yapmazsın diyin üzülme önemli olan senin duyguların diyin ilgisizlikten solacaksınız diyin hadi kızkardeşlik kazanacak

Bak mesela ayrılırken mirkelamdan yollar şarkısını armağan edebilir sadece şarkı başlığı baya manidar

demi ama

Yollar
Bu yollardaki geçen çizgiler
Gidilen yeri bize gösterir
Şu alnımda duran çizgiler
Akılsız başa ceza kestirir

Yine bindim arabama öyle hızlı gidiyorum ki
Geride kalır aynada hızla geçer tüm gerçekler
"Ne ayrılık mı dedin" diye bir şarkı cd çalarda
Anlatır senin şu aşk zigzaglarını bana

Yollar, yollar
Beklediğim
Yollar, yollar
İçimden geçer
Yollar, yollar
Terk ettiğim
Yollar yollar
Asfalt kader

Velvette

Seni bana sayıylamı verdiler goçum diceksin. Kapıyı çarpıp çıkıcaksın. Kapı önemli

Bu tim beni de bulsun olmaz diyin yapmazsın diyin üzülme önemli olan senin duyguların diyin ilgisizlikten solacaksınız diyin hadi kızkardeşlik kazanacak

Geldiler buradalar
Sayıca fazla değiller ama halen umudumu yitirmedim bence dahası da gelir
Birkaç tanesini senin konuya ithal etmeye çalış
Ben de katılıcam şu time
Kendime misyon edinip kadınları narsistlerden kurtarıcam

İçim kurumuş ondandır bu umutsuzluğum
Neden ama böyle yapıyorsunuz?

bilinçli değil, sadece yaradılış sanırım, uzaktayken çekmiyorum
bana bunu der sözlüm" yanındayken inanıyorum beni çok sevdiğine, araya biraz mesafe girince diyorum ki sadece evlenmek için evlenecek benimle"
oysa çoook seviyorum ama hissettiremiyorum.
görüşelim mi dediğinde sen bilirsin diyorum, şuraya gidelim dese tamam, gitmeyelim dese ona da tamam.
hatta bi kaç defa bitsin dedi, sen bilirsin dedim geri döndü, dedi ki, şu an ayrılsak sanki hayat boyu hiç birlikte değilmişiz gibi umursamayacaksın beni, o kadar zaman geçirmemiş gibi değersizim vs vs.

bence karakter özelliği, çok sevdiğime eminim ama hissettiremiyorum.
ayrılsak çok üzülürdüm şahsen bunu bile hissettiremeyecek olsam da
bence siz de şans verin, belki benim gibidir o da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…