- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
Beni ayırın nolur
Daha önce de ayırmıştınız
Allahım iyi ki bitmiş diyorum yani o ilişki
Şimdi de ayırın
Çok mutsuzum
Kendi bağımı kendim kesmem gerekiyor şu noktada
Keseceğim de zaten ama cıvınıyorum
Ben 10 sene sonra ilk defa birine aşık oldum
Her şey çok iyi çok güzeldi başta
Sonra birden itilmeye başladım
O itti beni
Son aylardır da hep ben bir şeyleri planlıyorum, konuşmaya, düzeltmeye çalışıyorum
Adam oturuyor, susuyor
Bu kadar ilgisizlik, pasiflik beni yordu
Ya bi insanın hobisi bi hayali olmaz mı yok diyor benim
30 yıllık evli çift miyiz biz 1 aydır oturuyoruz kös kös ya 30 yıllık evliler bile çay bahçesine, parka çıkıyor ne bileyim
Bir kez de demiyor şurada şu etkinlik var, bu film var gel bakalım yok o öyle otursun anca
Ne yardan ne serden geçiyor
Mesleği gereği meşgul dedim üstelemedim
Ama insan 1 hafta olsun merak etmez mi ya, nasılsın, nerdesin, napıyorsun demez mi
Bu nasıl normal gibi savunulabilir
O geri döndüğünde ülkeye görüşcek, konuşcak, ilgi görecek gittiğinde unutulacak mıyım
Bu nasıl bir ilgi alakadır
Yani yan yanayken öpüp koklayıp sarıp sarmalardı ben bunu fake atabileceğini düşünmedim
En son sıkıştırdım konuya hislerden girdim
Konuşmaya hazır değilim bu konuyu daha çok zamana ihtiyacım var dedi
İyi hadi 1 hafta 10 gün verdim
Döndüğünde yine aynı laf
Bu kez ben histerikleştim artık
Bu sefer de ben abartıyor oldum
Sen 2 ay beni it it, ben karar almaktan hoşlanmıyorum sen al de, çıldırt
Sonra niye çıldırdın de
Haftaya konuşuruz dedi (bu hafta)
Şimdi diyor ki döndüğümde konuşmamız iyi bir fikir değil
Ben de ne yapalım o zaman dedim cevap bekliyorum yarın dönecek ülkeye o ara bi ara cevap gelir
Benim düşüncemce ya yine erteleyecek ya da görüşmeyelim diyecek
Görüşmeyelim derse zaten yapılacak belli
Ama ertelerse napıcam, zaman kazanmaya çalışıyor ve ben çok sıkıldım, daraldım
Ya etrafımdaki bir insan evladı da kötü demedi, ne iyi adam, sana değer veriyor seviyor vb
Siz ayırın beni
Vallahi kurtulmak istiyorum
Ama bi yandan altından bir şey çıkar mı diye düşünüyorum
Söyleyecek iki çift sözüm var mesaja cevap gelince, söylediği şeye göre ama değer mi söylemeye onu da bilmiyorum
İçimde kaldı söyleyeceklerim
Doğru karar mı veriyorum
Acele etmiyorum dimi
Daha 10 yıl mı beklemem lazım bir daha aşık olmak için
Bir daha bulur muyum yani böyle beğendiğim, heyecan duyduğum birini
kaç yaşındasınız?
evet o fark etme kısmı ayrı bir yıkıcı başta inanmak istemiyor insan ama böyle insanların da olabileceğini nerden bilebiliriz ki
evet ben de duymuştum gerçekten korkunç. Ben bile şu ana kadar iki tanesinin manipülasyonuna uğradım ve onlarla ilişkimi kestikten sonra anladım ne olduklarını. Normal erkek sayısı daha az sanırım
Cidden kitap yazsanız adam en azından bir işe yaramış olurdu
Üçümüz de normal birini buluruz artık umarımİnsan ister istemez düzenli bir hayat istiyor
10 yıl aradan sonra aşık olmak derken?
valla öyle gerçekten. kimseye karşı yelkenleri tam indirmemek lazım ben onu öğrendim büyümek dedikleri buymuş temkinli olmak.
canım çok üzüldüm haline. ben fiziksel şiddet görmedim çünkü bırakan ben olmadım terkedildim bi bakıma sayılır o yüzden sanırım.
geçen konu açtıydım nişanlanmış diye sonra düşündüm iyi bişi olduğuna karar verdim çünkü hayatıma geri döndüğümde yapışmasından bana korkuyordum.
sen de eğer bu adam öyle bişi yapabilir şüphen varsa bak tecrübeliymişsin ezik rolü yaparak kaç derim yavaştan. bırak ilgisi bitsin sana bunu bi savaş olarak görme.önemli olan senin ruh ve beden sağlığın
Neden bulamayasın? Hint kumaşı falan mı?
Erkek çok ama senden bir tane daha yok unutma !
2 ayda maşallah psikolojini ellialtı yapmış.
Ben olsam bu kadar karmaşaya kacamaklara dayanamaz bir an önce otoban yollarını gösterirdim daha hızlı gitsin diye.
Net bir cevap bile alamamışsın en nefret ettiğim süreç. Bekle bekle neyi bekleyeceksin?
Hayat beklemek için çok kısa. Koy dötüne gönder köyüne..
e niye devam ediyorsunuz ki? bu kadar değersiz misiniz siz cidden? kabul ettikleri değil reddettikleri insanın hayatına yol verirmiş şekercim adam yurda dönmeden yol ver gitsin. kafan rahat olsun. bi de adettendir "kimseye kolay kolay demem ama sana diyorum BOŞAN BU HERİFTEN"
Bak mesela ayrılırken mirkelamdan yollar şarkısını armağan edebilir sadece şarkı başlığı baya manidarotoban diye okuyunca aklıma mirkelamin yollar şarkısı geldi alakasizca
En son 15 yaşında böyle birine deli olmuştum
Arada hoşlandığım ettiğim oldu ama bu kadar çok beğendiğim olmamıştı
Senin manipülatörler insaflıymış bırakmış kendi eliyle
Kaçmayı denesen fiziksel olmasa da psikolojik şiddet, yıkım büyük oluyor
Dimi aslında kalıp savaşmasından iyidir
Böyle oyalayıp oyalayıp kendine bağlı tutmasından iyidir
Neden sürekli benim enerjimi emen birine katlanayım ki bu senaryoyu yaşamışım defalarca
pek 25 yaşında gibi yazmıyosunuz haberiniz olsun hani böyle 30 larda gibi yazım tarzınız düşünceleriniz vs
bence bir şans verin konuşmayı ertelese de, ben de aynı karakterdeyim, sözlümün yanındayken dünyanın en seven insanı, uzaktayken sanki o yok gibi uzağım arayıp soramıyorum, kendisi hep arar. ama çok sevdiğime de eminim. görüşmek için fırsat yaratmam, benimle görüşmek için bişeyler yaparsa bi etkinlik ayarlarsa görüşürüz, hani uzaktayken sıcak olamıyorum ben de.
belki o da öyledir.
Bak mesela ayrılırken mirkelamdan yollar şarkısını armağan edebilir sadece şarkı başlığı baya manidar
demi ama
Yollar
Bu yollardaki geçen çizgiler
Gidilen yeri bize gösterir
Şu alnımda duran çizgiler
Akılsız başa ceza kestirir
Yine bindim arabama öyle hızlı gidiyorum ki
Geride kalır aynada hızla geçer tüm gerçekler
"Ne ayrılık mı dedin" diye bir şarkı cd çalarda
Anlatır senin şu aşk zigzaglarını bana
Yollar, yollar
Beklediğim
Yollar, yollar
İçimden geçer
Yollar, yollar
Terk ettiğim
Yollar yollar
Asfalt kader
Velvette
Seni bana sayıylamı verdiler goçum diceksin. Kapıyı çarpıp çıkıcaksın. Kapı önemli
Bu tim beni de bulsunolmaz diyin yapmazsın diyin üzülme önemli olan senin duyguların diyin ilgisizlikten solacaksınız diyin hadi kızkardeşlik kazanacak
İçim kurumuş ondandır bu umutsuzluğum
Neden ama böyle yapıyorsunuz?
Fırlat kız nolcak. Havaya havaya fırlat.Tabak mesela tabak fırlatabilir miyim
Allahım eski sevgilisi yapmış ben niye yapamadım ya bi fırlatsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?