KK ayırma/boşandırma timine sesleniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şimdi iki türlüsünü de görmüş oldunuz. Kriterlerinizi sakin kafayla bir gözden geçirin bence. Güncelleyin hepsini.
Bir ilişkiden beklentiniz nedir?
Saygı, ilgi, sevgi, dostluk vs
Evet bunların hepsini bir arada bulmak zor ama bu, birinden birini gözden çıkarmanızı, size sunulanı kabullenmenizi ya da pes etmenizi gerektirmez. Bir yerde mutsuzsanız orada durmamanız gerekiyordur.
Başka bir yerde mutlu olma şansı vardır her zaman.

Bu adamla ayrılır mısınız bilmiyorum ama net şekilde sınırlarınızı öğrenmesini sağlayın.
Hatta çok bile beklemişsiniz.

Sen sakin ve naifsen ondan yapmamışlardır
Ben cırlıyorum, çırpınıyorum
O da narsistlerin hoşuna gitmiyor
Direnç sevmiyorlar
O yüzden en iyisini yapmışsın
Bir manipülatörle savaşmanın tek yolu savaşmamaktır zaten

baya hassasım ben ya evet asil bi duruşum var çirkinleşmeyi sevmiyorum. ama işte bu sefer de akıllarından çıkmıyorsun. lisedeki narsistim geri yeltenmeye çalıştı falan neden beni iyi hatırlıyor çünkü klasik geri enerji beslemelik kurban arama taktiği

direnç sevmediklerini biliyorum. ama eski sevgilimi mesela direnç yapmasam da istediğini yapmadığım için sinirlendirdim :) ve tepkisiz olarak sanırım ahah. neyse benden uzak olsunlar ay.

sen de rahatlamış hissediceksin. yaşamışsın madem aç gözünü

Ben üzüldüm sözlünüze, nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum onun
Fazla cepte görüyorsunuz adamı herhalde yazık
Tek taraflı ben götüremeyeceğim artık maalesef benim de karakterime ters
İstendiğimi hissetsem olurdu
Ben yine planlar, ederdim
Hissederken yaptım da zaten bunları gocunmadım

ahah kızlar lütfen pozitif şarkı dinleyelim

ben de yalından benden değerli değilsin

şarkısını yolluyorum herkese

Sevilmiyor olabilir misin? Bu kadar ilgisizlik hiç normal değil, normal diye bastırması ayrı bir gariplik.

bence cidden yazın hiç olmadı sosyal platformlarda yazın
ben bi tanesinden intikam aldım çok fena umarım gelip bela olmaz
Mesela ben de Lily Allen - F*ck You gönderiyorum
Bence çok olumlu
Ben de lily allen- not fair yolluyorum fair olmayan kısmı konuyla alakasız da olsa

Sadakat, saygı ve sevgi. Üçü olmazsa olmaz bence.
Bu üçü oldu mu gerisi de gelir.
Ben de bunu düşünüyordum son zamanlarda sırf bırakmamak için bırakmıyorsun ama belki olacak daha iyi şeyleri engelliyorsun diyordum kendime.
Belki öncekilerde olduğu gibi yine, oh iyi ki diyeceğimdir bir süre sonra
Devam edeceğini sanmıyorum ben ayrılmasam da gerçi o zaman kazanmaya, oyalamaya çalışıyordur kendince şimdi tanıyorsam
En iyisi ben iki çift laf edip ne halin varsa gör demem

Oo, çirkeflik level 99
Ben damarıma basılırsa dinlemem naiflik falan
Tamam her şeye sabır sabır ama haksızlık, kullanılma falan bunlara tahammülüm yok
Azcık rahatladım bile aslında karar verdiğim için o son bağı da koparıp heh bitti deyince hepten kalkacak yük
Biliyorum bi boşluk olacak ama çok büyük olmaz bence adam zaten varla yok arası hayatımda
Emre Aydından şu sözü yolluyorum "5 para eder mi varlığın ki yokluğun beni acıtsın"

İki insan ne kadar mükemmel olursa olsun uyum olmazsa aralarında en kötü ilişki yaşanır.

Allah korusunda en tahammül edemediğim insan tipi, cinsiyet farketmez, pasif kişiliklerdir. Bu insanlar sessizce insanın kanını, canını, enerjisini emerler. Enerji vampirleridir.

İlk başta çok hoş gelir. Yönetmek istediğini yapmak. Fakat sonra acısı çıkar. Babamda da pasif kişilik. Elimizde ömrü yenmiş bir annem var. Bütün sorumluluğu aldığı içinde tek suçlu annem oldu insanların hayatında.

Çünkü babamın kararları da sorumlulukları da annem tarafından mecburen alındı. Yapmayın. Çünkü pasif insanlar affınıza sığınarak diyorum binecek vasıta ararlar. Binince de inmezler. Mis gibi altın semeriniz olur ömürlük. Boşanamazsınız bile.

Sevilmiyor olabilir misin? Bu kadar ilgisizlik hiç normal değil, normal diye bastırması ayrı bir gariplik.

Böyle sevgi olmaz olsun zaten
Bu ne böyle gıdım gıdım, gramaj ölçen esnaf gibi
O normal diye bastırıp etrafımdakilerin de normal diye bastırması garip
Ondan geldim buraya konu açtım zaten
Çünkü kimse anormal demiyor ama ben de huzur bulmuyorum içime sinmiyor

ya sana komedi bişi söyliim benim eski mal müzik listesine emre aydın sen beni unutamazsın ı ekleyip dinleyip duruyodu ego patlamasına bak aldjaşdkie hani ayrılması yetmiyor bir de unutamamam lazım egosunu tatmin etmem için

ben çirkeflik yapamıyorum ya. kafamda bitince biri bitiyor. karşılık veresim gelmiyor. bence boşa enerji ve vakit kaybı.

halledersin bu işi sen bence biraz enerjinin geri dolmasına ihtiyacın var adam çok sömürmüş. adamdan biraz uzaklaş. telefonunu kapa mesela ulaşamasın sana ama senin iradenle bu kez onun değil bu sana güç kazandırır. valla bi mesaj yaz yolla adama ya da haberi bile yokken ayrıl arayınca açmazsın zaten 1 haftada bir arıyormuş.

Oo insanlar bana şımarıyorsun bile dedi ben bu adam pasif pasif diye şikayet ettikçe daha ne istiyorsun dediler
Ya annem bile ne güzel işte al yönet diyor
Parazit diyorsunuz yani tam
Doğru bence tanımınız
Ben 3 ayda bu hale geldimse anneniz nasıl çekmiş bilemedim
İnsanın saçı beyazlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…