Bu çok mantıklı
Bence olan şey tam olarak bu olabilir
Ben hiç normal davranan biriyle olmadığım için galiba onu gözümde çok büyüttüm
Aa saldırmıyor bu bana, nasıl sakin sessiz kuzu gibi dedim
Ama zaten olması gereken saldırmaması değil mi
Kriterlerim, kafamdaki değerler çarpık
Daha doğrusu hiç yaşamamışım o yüzden bilmiyorum, sevgi sanıyorum
evet sanırım vicdanlarına dokundum hani bana gaddar olacak bir şey bulamadılar iyi kız bu kötülük yapmayayım dediler genelde. ama bu esas anlattığım eski sevgilim baya bi saçmalıklar yaptı da ben tepki vermedim. başka bi zaman anlatırım. öyle öyle sönümlendi. çok canım yanmadı mı yandı ama kurtulmak için değerdi. karşı atak yapsam bitmeyecekti bu mevzu.
bak ne güzel bilinçlisin bu konuda sevindim ben bilmiyorum mesela nasıl kaçılır sen benden iyi biliyorsundur kendine uygula bildiklerini
Sen sakin ve naifsen ondan yapmamışlardır
Ben cırlıyorum, çırpınıyorum
O da narsistlerin hoşuna gitmiyor
Direnç sevmiyorlar
O yüzden en iyisini yapmışsın
Bir manipülatörle savaşmanın tek yolu savaşmamaktır zaten
bilinçli değil, sadece yaradılış sanırım, uzaktayken çekmiyorum
bana bunu der sözlüm" yanındayken inanıyorum beni çok sevdiğine, araya biraz mesafe girince diyorum ki sadece evlenmek için evlenecek benimle"
oysa çoook seviyorum ama hissettiremiyorum.
görüşelim mi dediğinde sen bilirsin diyorum, şuraya gidelim dese tamam, gitmeyelim dese ona da tamam.
hatta bi kaç defa bitsin dedi, sen bilirsin dedim geri döndü, dedi ki, şu an ayrılsak sanki hayat boyu hiç birlikte değilmişiz gibi umursamayacaksın beni, o kadar zaman geçirmemiş gibi değersizim vs vs.
bence karakter özelliği, çok sevdiğime eminim ama hissettiremiyorum.
ayrılsak çok üzülürdüm şahsen bunu bile hissettiremeyecek olsam da
bence siz de şans verin, belki benim gibidir o da.
ahah kızlar lütfen pozitif şarkı dinleyelim
ben de yalından benden değerli değilsin
şarkısını yolluyorum herkese
Mesela ben de Lily Allen - F*ck You gönderiyorum
Bence çok olumlu
bence cidden yazın hiç olmadı sosyal platformlarda yazınay umarım ben artık emaresini görünce kaçıyorum. arkadaşlarım anlamıyor yakışıklı kariyerli adamları neden reddettiğimi :)))
çünkü kendimi daha çok seviyorum anacım ben bilirim ne kadar çirkinleştim kariyerimin içine ettim bu tipler yüzünden.
yazıcam valla bu aralar yazıyorum bişiler arada başka bi konuda psikodrama. o da aklımda zaten ilgi çekici bi konu ama iyi bi araştırma yapmam lazım önce. bakalım belki bir gün
ben bi tanesinden intikam aldım çok fena umarım gelip bela olmazSen sakin ve naifsen ondan yapmamışlardır
Ben cırlıyorum, çırpınıyorum
O da narsistlerin hoşuna gitmiyor
Direnç sevmiyorlar
O yüzden en iyisini yapmışsın
Bir manipülatörle savaşmanın tek yolu savaşmamaktır zaten
Ben de lily allen- not fair yolluyorum fair olmayan kısmı konuyla alakasız da olsaMesela ben de Lily Allen - F*ck You gönderiyorum
Bence çok olumlu
Şimdi iki türlüsünü de görmüş oldunuz. Kriterlerinizi sakin kafayla bir gözden geçirin bence. Güncelleyin hepsini.
Bir ilişkiden beklentiniz nedir?
Saygı, ilgi, sevgi, dostluk vs
Evet bunların hepsini bir arada bulmak zor ama bu, birinden birini gözden çıkarmanızı, size sunulanı kabullenmenizi ya da pes etmenizi gerektirmez. Bir yerde mutsuzsanız orada durmamanız gerekiyordur.
Başka bir yerde mutlu olma şansı vardır her zaman.
Bu adamla ayrılır mısınız bilmiyorum ama net şekilde sınırlarınızı öğrenmesini sağlayın.
Hatta çok bile beklemişsiniz.
Seni ara ara yorumlarindan biliyorum. Nedir seni tutan ? Ciddi anlamda helak oldugunu ve esinden dolayi hayatinin verimsiz gectigini dusünüyorum.Ben ayırabilsem kendimi ayırırdım en başta anacım..
Helak olmuşum..
baya hassasım ben ya evet asil bi duruşum var çirkinleşmeyi sevmiyorum. ama işte bu sefer de akıllarından çıkmıyorsun. lisedeki narsistim geri yeltenmeye çalıştı falan neden beni iyi hatırlıyor çünkü klasik geri enerji beslemelik kurban arama taktiği
direnç sevmediklerini biliyorum. ama eski sevgilimi mesela direnç yapmasam da istediğini yapmadığım için sinirlendirdim :) ve tepkisiz olarak sanırım ahah. neyse benden uzak olsunlar ay.
sen de rahatlamış hissediceksin. yaşamışsın madem aç gözünü
Seni ara ara yorumlarindan biliyorum. Nedir seni tutan ? Ciddi anlamda helak oldugunu ve esinden dolayi hayatinin verimsiz gectigini dusünüyorum.
Değecegini düsunuyor musun ?
Sevilmiyor olabilir misin? Bu kadar ilgisizlik hiç normal değil, normal diye bastırması ayrı bir gariplik.
Oo, çirkeflik level 99
Ben damarıma basılırsa dinlemem naiflik falan
Tamam her şeye sabır sabır ama haksızlık, kullanılma falan bunlara tahammülüm yok
Azcık rahatladım bile aslında karar verdiğim için o son bağı da koparıp heh bitti deyince hepten kalkacak yük
Biliyorum bi boşluk olacak ama çok büyük olmaz bence adam zaten varla yok arası hayatımda
Emre Aydından şu sözü yolluyorum "5 para eder mi varlığın ki yokluğun beni acıtsın"
İki insan ne kadar mükemmel olursa olsun uyum olmazsa aralarında en kötü ilişki yaşanır.
Allah korusunda en tahammül edemediğim insan tipi, cinsiyet farketmez, pasif kişiliklerdir. Bu insanlar sessizce insanın kanını, canını, enerjisini emerler. Enerji vampirleridir.
İlk başta çok hoş gelir. Yönetmek istediğini yapmak. Fakat sonra acısı çıkar. Babamda da pasif kişilik. Elimizde ömrü yenmiş bir annem var. Bütün sorumluluğu aldığı içinde tek suçlu annem oldu insanların hayatında.
Çünkü babamın kararları da sorumlulukları da annem tarafından mecburen alındı. Yapmayın. Çünkü pasif insanlar affınıza sığınarak diyorum binecek vasıta ararlar. Binince de inmezler. Mis gibi altın semeriniz olur ömürlük. Boşanamazsınız bile.
Ben bi b.kun sahibi olamadım ama olsunben bu sarkiyla kpss kazandim beeemeslek sahibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?