keşke benimde olsa da beklemek yerine hemen arabayı alıp kurtulurduk
arabasızlıktan...
limoncu yanlış anlama bacım siz ne yiyip ne içiyorsunuz nasıl geçiniyorsunuz yani kredi var evde 170 tlli dsmat bilmemne var nasıl yetiyor ve sen bu arada 24 binlik takı yapmışsın bravo sanaama daha önce 2 kere verdim zaten bu sekıld ehic birikim yapamayız cünkü ben bileizk veririrm esim aabayı yükseltmez ister ben bilezik yaparım yine yükseltmek ister bu böyle gider
İşte benim kafamda biri en son 30 a tamamlamıştım ev aldık hepsi gitti ama ahdım vardı alyansımı bile satacağım diye neyseki gerek kalmadıvalla öyle güzel ısıtıyoki dügünde takıyorum 2 kol oooo missss icimin yagları eriyo ben seviyoru takıp gezmeyi özel günleri onlardan 2 tanesi bile eksik olma düsüncesi uykumu kacırıyo
sükür beni biliyosn istedigimi yerin evimede alırım iste bazen gereksiz seylerden kısa kısa yaptım biseyler esimi anladım o borc ödeme bagımlısı norma sekılde parayı cok harcıyo bende onu sürekli kredi cektirip altın yaptırdım yada kendine 3 bin cekerken 2 binde kendime cektirdi falan yaptım biseyler biraz daha acıgım var insallah arsayı alıcamlimoncu yanlış anlama bacım siz ne yiyip ne içiyorsunuz nasıl geçiniyorsunuz yani kredi var evde 170 tlli dsmat bilmemne var nasıl yetiyor ve sen bu arada 24 binlik takı yapmışsın bravo sana
bacım sen yaparsın ama evdeki o kalan 3 tv yti sat ne insanlar varsükür beni biliyosn istedigimi yerin evimede alırım iste bazen gereksiz seylerden kısa kısa yaptım biseyler esimi anladım o borc ödeme bagımlısı norma sekılde parayı cok harcıyo bende onu sürekli kredi cektirip altın yaptırdım yada kendine 3 bin cekerken 2 binde kendime cektirdi falan yaptım biseyler biraz daha acıgım var insallah arsayı alıcam
esimin kafası yanlız 1800 lük maaslı biri 15 binlik araba alır 20 binlik alır en fazla ama bizimki sürekli kredi cekiyim modeli yükseltim jetta bakar bmw bakar ama onların vergisini ödemez mesela 14 binlik bi arabanın sadece vergisi yıllı 1200 6 ayda bi bi ansa 600 veremez esim cünkü o ay 500 kredi kartı olur arabayı cektigi icin 750 de maas olur kalanda bizim ikramiyeler var arada iste onlardan kısıyorum hep ben biseyler yapmak icin4000tllik tv alirken neden 10000 tllik araba dusunuyosunuz ki orayi anlamadim. Madem esinizin parasiok geliyo car cur ediyo adam gibi bi araba alip borca girsin parayi bosa harcamamos olir en azindan
tabiri caizze onları ac kalarak ödedim hepsinde hakkım var o ay bisey almamısımdır da 300 taksit ödemisimdirbacım sen yaparsın ama evdeki o kalan 3 tv yti sat ne insanlar var
hiç bişeyi olmayan allah gözünü doyursun de yazık günah çok kızdım bencede vverme
yavaş yavaş yükseltsin oda mantık bu alırsın biraz yüksege satarsıntabiri caizze onları ac kalarak ödedim hepsinde hakkım var o ay bisey almamısımdır da 300 taksit ödemisimdir
esim ilk zaanlar cok zor gecindik simdi bunu arada unutuyo sükür diyorum ama o hep bi tık üste bakıyo diyorum hep kendi üstüne bakma altına bak cok sükür dolabımız dolu istedigimi yiyoruz cok sükür faturalarımız ödüyoruz ac degiliz acık degiliz al bi 10 binlik araba gez ille bulunur yani temizi acele yok ilk arabamız 5 binlikti 8 sene önce valla cokta güzel gezmistik yani hep yükske takıntısı niye anlamıyorum
esimi
esimin kafası yanlız 1800 lük maaslı biri 15 binlik araba alır 20 binlik alır en fazla ama bizimki sürekli kredi cekiyim modeli yükseltim jetta bakar bmw bakar ama onların vergisini ödemez mesela 14 binlik bi arabanın sadece vergisi yıllı 1200 6 ayda bi bi ansa 600 veremez esim cünkü o ay 500 kredi kartı olur arabayı cektigi icin 750 de maas olur kalanda bizim ikramiyeler var arada iste onlardan kısıyorum hep ben biseyler yapmak icin
esimi
esimin kafası yanlız 1800 lük maaslı biri 15 binlik araba alır 20 binlik alır en fazla ama bizimki sürekli kredi cekiyim modeli yükseltim jetta bakar bmw bakar ama onların vergisini ödemez mesela 14 binlik bi arabanın sadece vergisi yıllı 1200 6 ayda bi bi ansa 600 veremez esim cünkü o ay 500 kredi kartı olur arabayı cektigi icin 750 de maas olur kalanda bizim ikramiyeler var arada iste onlardan kısıyorum hep ben biseyler yapmak icin
Ahh düğün altınlarımı çekmeceye attım çalındı gitti keşke olsa da versem. Şu mal kıymeti bilen insanlar iyi oluyor. Konu sahibiyle niye bu kadar dalga geçilmiş onu da anlamadım
Evet tanınan bir üye:) ben de biliyorum hatta ama bence onun tarzı o rol yapmıyor sanki. Bence hayatının bi yerinde baya zorluk çekmiş onun için para çok değerli onun için. Sonuçta derdi de bu dalga geçilmesini anladım hatta bazıları komikti ama çok üstüne gidenler olmuş o abartı niye onu anlamadım="petunya_love, post: 43641012, member: 497486"]
genelde tanınan bir üye olduğu belli, çoğu şaka yollu takılmış, eski konularından ve tarzından kaynaklı sanırım.
başka rumuz olsa burda bu kadar lafa kavga kıyamet çıkarırdı
Git calis para kazan desek totonu kaldirmazsin ama hm adamin parasini yiyosun hem de adami begenmiyosun lemmmoooonnncu git pazarda limon satta calismak para kazanmak neymis ogrengüle güle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?