kk hanımları siz olsanız napardınız

söyleki ilk senemizde 5 bin sonra 12 bin verdim artık vermek istemiyroum ama ev alıcak maasımız olsa ben teklif ederdim kendi eviiz olsun diye
gerçekten merak ettim eşin o paraları kendi zevki için mi harcadı yedi içtimi acaba
Allah eşine sabır versin yavrum ne dim başka

Tamam 10 bin çeksin sana versin sende elindekileri koy sana bir araba alın. Bu daha iyi sanki. Öteki türlü sen biraz zorlanarak biriktirdiģin için sana zor gelecek.

Limoncu sen bu adamı boşamak mı istiyorsun, hatta çocuk yapıp boşanmak, bununla ilgili konu vardı ondan diyorum, yani bu yüzden mi bu garanti çabası, bende tüm altınlarımı verdim, ev peşinatı yaptık, aslında vermek değil bu neticede ev ikimizin, şimdi araba alınırsa o da ikinizin olacak, nedir seni düşündüren

Gun parasindan biriktirmis ee gun paralarini kim odedi ? Senin benim hesabi yapacagina nasil daha iyi faydali olur diye dusun ? Cok korkuyorum kardesim evlenirde senin gibi gelinimiz olur diye ya

Ben senin konularına bütün olarak baktığımda müthiş bir gelecek kaygısı görüyorum, yani öyle çoğumuzun sandığı gibi gamsız bir kadın olduğunu düşünmüyorum

Eşin saf çocuk gibi bir tip huylarını da begenmiyosun kafanın bir köşesinde boşanmak var, bence

Kaçarak evlendin boşansan baba evinde nasıl olur emin değilsin, kendi kendine yetebilme peşindesin, evlilik içinde ne kadar para toplasam kar diye bakıyorsun,çocuğu erkek için değil kendim için yaparım şeklindeki düşüncen bile belki de baba evinde kabul görmek için

Neticede müthiş stresli bir hayat bana göre

araba gercekten lazımsa alın bence.
mesela bızım burda bı arkadasın da dugunden altınları vardı,bebeklerıde olacaktı hamıle kadın hastaneye gıt gel dogumdan sonra bebısın kontrolllerı falan vb.dıye aldılar.
zaruri bı durum yoksa söyleyeyim araba hep artı masraf çıkartıyor.sanayisi benzini derken bir sürü para..

Ya ben bu para muhabbetlerine çok kızıyorum tamam bi kadının biraz parasının olması güzel bişey ama kardeşim bu adam arabayı alınca sen binmicenmi seninde olmucakmı bu araba adam sana bana para verde kumar oynuyım demiyo tamamlayalım araba alalım diyo kendini garantiye almakta ne biliyim pek hoş gelmedi gözüme bitebilecek bi evlilik gözüylemi bakıyosun anlamadım bence ver parayı kocan o senin hayatını yatağını herşeyini paylaştığın adam,dış kapının dış mandalı değil

Kaygılarını anlıyorum ki sonuna kadar haklisinda ama o araba artık lux değil ihtiyaç seninde işine yarayacak seninde malin olacak.

yorumlara geellll ...

Apla ver altınları yahu ver adamın ayağını kes yerden bu zamanda adamlar ayağını yerden kesen kadınlara aşık oluyor

Ben vermiştim çünkü eşim ne zaman ki parası olsa bana hemen gel sana şu takıyı şu bileziği alıyım der.Onun bni asla mağdur etmeyeceğini bildiğimden çeyreklerimi vermiştim.İyi ki de vermişim çünkü ikizlerle bir yerlere asla gidemezdim şimdi altın dursa nolurdu ki kullanamadıktan sonra derim.İyi bir yatırım olacaksa ver derim

Bizim evdede böyle risklere giren benim. 10 binlik arabamiz var ben bekarken almistim, esim araba kullanmıyor zaten ehliyeti de yok. Ben altinlari satip hatta ustune kredi çekip 2015 model araba almak istiyorum esim ev peşinati yapariz daha mantikli diyor. E hakli ama benim de gonlumden gecen bu. Bi daha mi genc olacagiz. Arabayi kullanan bilir her yere gidiyor ama nasıl gidiyor 5 binlik araba arkadasim...

4 binle kim neyi garantileyebilir
Bi de siz eşsiniz, bankadan 14 çekse daha fazla faiz ödeyecek
Borç ver bari adama, gerçi sende faiz istersin gibime geldi kocandan ama olsun en azından borç gecikirse hacize başvurmazsın

Limoncu ben seni anlamakta zorluk çekiyorum.. 3 günlük dünya, yarın çıkabileceğimizin hiçbir zaman garantisi yok..
Eşini de kırma.. 4 bin çok büyük bir para değil ki.. Bugünü yaşayın. Alın arabanızı, gezin tozun.. Eşinden önce ölsen, gitsen; senin güçlüklerle biriktirdiğin altınları, eşin bir güzel yer.. iyi ki bırakmış da demez.. keşke daha fazla bıraksaydı da, daha fazla yeseydim der..
Tamam yarınını da düşün, ama bu günlerini kaçırma.. Mutlu olmaya bak...

Eğer o 4 bin garantim olsun diyosan kocana vererek daha büyük kar edebilirsin. Yarın öbür gün bosanirsan 7 bin olarak sana geri döner. Boşanma hukukunu biliyosundur, evlilikten sonra edinilen mülk bosanirken yarı yarıya ortak bölüsturulur... Bi düşün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…