- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Ya zaten varsa da bir şey ancak arkadaş olabilir bana iyice tanıyana kadar kimseyi bodoslama dahil etmem hayatıma teşekkür ederim.Böyle çocuktan vuran insanlar işte hep kavga ederken de, boşanırken de çocuktan vuruyorlar. Bence çok dikkat etmelisiniz ama hislerinizi baltalamak istemem. Herşey gönlünüze göre olsun.
Bilmem mi ablam daAraştırma benim işim biliyon koca prof.un cebini bile buldum bir gecede hoş ne işimize yaradı yakonu kendim olunca mala bağlarım ben
Senin ana tema hakkında ki öngörün ne peki ? Bayılıyorum senin analizlerine aslındaAstoria lazım bize şu an... iş harici hep cocukla beraberim bırakacak kimsem yok
Harfi harfine kesinlikle katılıyorum. Adamın bu tavrını oldukça itici ve tehlikeli buldum.Benim hiç gitmedi. Böyle tanımadığım, sırf bir "mekanda" gördüğüm kişi gelip durmadan oğlumla ilgilense ve öpse (!) çok rahatsız olurum ve uyarırım, zaten bir daha da gitmem.
Oğlunuz üzerinden size "yürüyorsa", hiç bir olgunluğa erişememiş demektir.
"Kanka sen gel otur burda kral gibi bende tüm gün SİZİ izleyeyim" i şimdi okudum. Laçka. Çocuk üzerinden şu söylenir mi? Bir de kanka manka nedir ya.. kaç yaşında bu adam?
Bakın bir evlilik yapmışsınız. Size adam gibi "hanım efendi ben sizi her zaman görüyorum, eğer sizde isterseniz birbirimizi tanıyabilir miyiz" diyemeyen, böyle luzumsuzluklar yapan zerre olgunluğa erişmemiş birine ihtiyacınız var mı?
Boşandığımı bir 6 ay önce öğrenmişti belki daha öncesinde de biliyordu ben farkında değildim ama tüm mahalle biliyor bence geçen dondurmacı da fark ettim bunu da tanımadığım bir komsum helal olsun kızım sana tek başına aslanlar gibi bakıyorsun bu çocuğa umarım hayırlı evlat olur da o da sana bakar dedi ...kalakaldımBiri beni mi çağırdı, ehehe. Ben öyle pedofili gibi falan bir şey düşünmedim Allah muhafaza. Zaten öyle bir şey olsa merak etmeyin, sizin yanınızdayken ilgi göstermez. Pedofiller çocuğu yalnız yakalamayı sever. Bence bu adam sizden hoşlaşıyor yüksek ihtimalle, oğlunuzla ilgilenme sebebi de bir bakıma sizi tavlamak için belli ki. Ama şu ihtimal beni düşündürdü. Boşandığınızı biliyor mu yani evli ve çocuklu olduğunu düşündüğü bir kadına asılma ihtimali hoş değil.
Boşandığını bir 6 ay önce öğrenmişti belki daha öncesinde de biliyordu ben farkında değildim ama tüm mahalle biliyor bence geçen dondurmacı da fark ettim bunu da tanımadığım bir komsum helal olsun kızım sana tek başına aslanlar gibi bakıyorsun bu çocuğa umarım hayırlı evlat olur da o da sana bakar dedi ...kalakaldım
Güzel heyecanlar bunlar, her kadın beğenilmekten keyif alır. Özellikle sizin eski eşinizle epey tatsız anılarınız olduğunu biliyorum, o yüzden bu güzel beğenilme heyecanına "Ayy sapık bence" falan gibi tatsız yorumlar yapıp ne adamın günahını almak ne de keyfinize limon sıkmak istiyorum. Ancak her ihtimali de göz önüne alarak, yeniden üzülmemeniz için adımlarınızı temkinli atmanızı tavsiye ederim. Yani bir de anne olunca mecburen, tek kişilik düşünemiyorsunuz iki kişilik düşünmek zorundasınız. O yüzden baktınız farklı bir yöne kayıyor ilişki, kafanıza takılan her şeyi sorun, gerekirse çevreye sorun. Esnafmış zaten, nasıl bir yapıda olduğunu aşağı yukarı bilirler. Zaten esnaf kötüyse, terbiyesizse mahallede barındırılmaz.
Yaklaşık bir senedir sürekli iletişim halindeler 3-5 aydır kanka muhabbetleri var ve oğlumun insanlarla olan ilişkilerine sakıncalı bir durum görmedikçe müdahale etmiyorum burada ki tüm komşularda birbirlerinin çocuklarını seviyorlar ki adam onu zorla kucağına alıp öpmüyor benim ki kanka naber diye koşarak kucağına zıplıyor ki bunu yaptığı bir tek kişi daha var o da dayısı
O eskidendi be Astoria. Nerde mahalleye sokmayacaklar. Şimdi ne kadar ahlaksız, o kadar iyi. (Adama demiyorum, genel olarak konuşuyorum)
Ya şimdi dikkatimi çekmesinin nedeni o gün söylediği bazı sözlerdi aslında oğlumla konuşuyordu ama ...
Mesela şu cümle ne demektir
- Kanka yarın sen gel burada bütün gün otur Kral gibi , ben de sizi izleyeyim bütün gün....
Ya zaten şu an bir şey dese de öncelikle arkadaş oluruz kimseyi doğrudan hayatıma sokamam sokmam...Güzel heyecanlar bunlar, her kadın beğenilmekten keyif alır. Özellikle sizin eski eşinizle epey tatsız anılarınız olduğunu biliyorum, o yüzden bu güzel beğenilme heyecanına "Ayy sapık bence" falan gibi tatsız yorumlar yapıp ne adamın günahını almak ne de keyfinize limon sıkmak istiyorum. Ancak her ihtimali de göz önüne alarak, yeniden üzülmemeniz için adımlarınızı temkinli atmanızı tavsiye ederim. Yani bir de anne olunca mecburen, tek kişilik düşünemiyorsunuz iki kişilik düşünmek zorundasınız. O yüzden baktınız farklı bir yöne kayıyor ilişki, kafanıza takılan her şeyi sorun, gerekirse çevreye sorun. Esnafmış zaten, nasıl bir yapıda olduğunu aşağı yukarı bilirler. Zaten esnaf kötüyse, terbiyesizse mahallede barındırılmaz.
Ne diyon kuzum sen gözünü oyarım onun hiç acımamKonuya yapılan yorumlarada mantıksız demek yeni moda galiba
Konu sahibi ilgili bir anne ve neredeyse 1 yıldır tek başına yaşıyor.
Sanırım adamın kötü niyetle çocuğuna yaklaştığını hissetseydi tamamen iletişimini keserdi diye düşünüyorum
Ya zaten şu an bir şey dese de öncelikle arkadaş oluruz kimseyi doğrudan hayatıma sokamam sokmam...
Diğer konuya gelince oğlum 4,5 yasında ancak kendini çok güzel ve doğru ifade edebilen bir çocuk herkesle konuşur ama kimseye opturmez kendini hatta bazi insanlarin sacina dahi dokunmasina izin vermez. En son 2 ay kadar evvel babaaanne ile telde konustu dedesi istedi onunla konuşmayacağım dedi. Teli kapatınca sordum ne oldu neden istemiyorsun diye dede kötü şeyler söylüyor ayıp kelimeler kullanıyor beni utandırıp kızdırıyor konuşmam onla dedi... zaten gözüm hep üzerinde ama oğlum bir tek dayısını gördüğünde bu şekil gidip kucağına atlıyor bir de son dönemde bu beyin müdahil olmuyorum simdilik birey olduğunu hissetmesinden yanayım her zaman
Burada ona yakınlık gösteren sevmeye çalışan dostum kankam diyen çok var ama hic birini çok yaklaştırmıyor kendine biri bir şey alayım sana dese anneme sormam gerek diyor ve ben hayir deyince annem olmaz dedi diyor ve zaten bir an yalnız bırakmıyorum ama dediklerini dikkate alacağımAnladım ama 4,5 yaş henüz belli mantıkta karar verebileceği, karşı tarafın art niyetli olup olmadığını anlayabileceği bir yaş değil. Yaşına göre olgun davranışlar sergiliyor olabilir ama 4,5 yaş ona gülümseyip, iyi davranan, "kankaaa, brooo" diye yakınlık gösteren birine sempati de duyabileceği bir yaş. Ben bu kişi art niyetlidir demiyorum ama yarın aynı bu bey gibi yaklaşan art niyetli birine karşı da sempati duyup duymayacağından emin olamazsınız. O nedenle bırakın niyet ayırt etmektense genel olarak belli bir mesafeyi korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?