KK nın Cin Fikirleri Hatunları Sizce ?

Böyle çocuktan vuran insanlar işte hep kavga ederken de, boşanırken de çocuktan vuruyorlar. Bence çok dikkat etmelisiniz ama hislerinizi baltalamak istemem. Herşey gönlünüze göre olsun.
Ya zaten varsa da bir şey ancak arkadaş olabilir bana iyice tanıyana kadar kimseyi bodoslama dahil etmem hayatıma teşekkür ederim.

Usenmeden tum sayfaları okudum. Dedim acaba sıkıntı bende mi? Çünkü adamin cocuk üzerinden yaklasmaya calismasi hic hos degil. Cocugunu yalniz buyuten bir annenin zaafinin cocuguna baba ilgisi şefkati gosterilmesi oldugunun farkinda ve bu yonde oynuyor. Bu onun ciddi iliski aradigini veya sizden ciddi manada etkilendigini gostermez, iyi gozlem yaptigini gosterir. Temkinli olun.

Senin ana tema hakkında ki öngörün ne peki ? Bayılıyorum senin analizlerine aslında Astoria lazım bize şu an... iş harici hep cocukla beraberim bırakacak kimsem yok

Biri beni mi çağırdı, ehehe. Ben öyle pedofili gibi falan bir şey düşünmedim Allah muhafaza. Zaten öyle bir şey olsa merak etmeyin, sizin yanınızdayken ilgi göstermez. Pedofiller çocuğu yalnız yakalamayı sever. Bence bu adam sizden hoşlaşıyor yüksek ihtimalle, oğlunuzla ilgilenme sebebi de bir bakıma sizi tavlamak için belli ki. Ama şu ihtimal beni düşündürdü. Boşandığınızı biliyor mu yani evli ve çocuklu olduğunu düşündüğü bir kadına asılma ihtimali hoş değil.

Dipnot: Ne olursa olsun tanıdık/tanımadık kimsenin çocuğunuzu öpmesine izin vermeyin bu arada. Adam pedofili olduğundan değil, çocuğu diğer pedofillerden korumak için. Zira bu adam olmasa bile başka art niyetlilerin bu şekilde yaklaşmayacağından emin olamazsınız.

Harfi harfine kesinlikle katılıyorum. Adamın bu tavrını oldukça itici ve tehlikeli buldum.

Boşandığımı bir 6 ay önce öğrenmişti belki daha öncesinde de biliyordu ben farkında değildim ama tüm mahalle biliyor bence geçen dondurmacı da fark ettim bunu da tanımadığım bir komsum helal olsun kızım sana tek başına aslanlar gibi bakıyorsun bu çocuğa umarım hayırlı evlat olur da o da sana bakar dedi ...kalakaldım

Güzel heyecanlar bunlar, her kadın beğenilmekten keyif alır. Özellikle sizin eski eşinizle epey tatsız anılarınız olduğunu biliyorum, o yüzden bu güzel beğenilme heyecanına "Ayy sapık bence" falan gibi tatsız yorumlar yapıp ne adamın günahını almak ne de keyfinize limon sıkmak istiyorum. Ancak her ihtimali de göz önüne alarak, yeniden üzülmemeniz için adımlarınızı temkinli atmanızı tavsiye ederim. Yani bir de anne olunca mecburen, tek kişilik düşünemiyorsunuz iki kişilik düşünmek zorundasınız. O yüzden baktınız farklı bir yöne kayıyor ilişki, kafanıza takılan her şeyi sorun, gerekirse çevreye sorun. Esnafmış zaten, nasıl bir yapıda olduğunu aşağı yukarı bilirler. Zaten esnaf kötüyse, terbiyesizse mahallede barındırılmaz.

O eskidendi be Astoria. Nerde mahalleye sokmayacaklar. Şimdi ne kadar ahlaksız, o kadar iyi. (Adama demiyorum, genel olarak konuşuyorum)

Mesele sakıncalı bir durum görüp görmemek değil. Çocuğun tanımadığı insanlarla iletişimine müdahale etmezseniz, yarın öbür gün gözünüzün üstünde olmadığı bir anda, kötü niyetli birine de yaklaşabilir.

Sosyal yönü kuvvetli olsun diye böyle bir risk almaya değer mi?

O eskidendi be Astoria. Nerde mahalleye sokmayacaklar. Şimdi ne kadar ahlaksız, o kadar iyi. (Adama demiyorum, genel olarak konuşuyorum)

Ehehe. Ya ben şöyle düşündüm yani mesela bir kafe işleten birisi müşteriye karşı saygısızsa, hareketleri laçkaysa onun kafesine gitmez insanlar. Bu adam müşteriye karşı saygısızsa, ailesine, çevresine karşı da saygısız demektir. Orada bir işletme açıp güzel para kazanabiliyorsa demek ki efendi, saygılı bir insandır (diye düşündüm). :)

Ooo daha ne olsun sizi izleyeyim demis el kadar bebeği izleyecek hali yok onunla oyun oynar.Bence hedef sizsiniz hakkınızda hayırlısı olsun

Ya zaten şu an bir şey dese de öncelikle arkadaş oluruz kimseyi doğrudan hayatıma sokamam sokmam...
Diğer konuya gelince oğlum 4,5 yasında ancak kendini çok güzel ve doğru ifade edebilen bir çocuk herkesle konuşur ama kimseye opturmez kendini hatta bazi insanlarin sacina dahi dokunmasina izin vermez. En son 2 ay kadar evvel babaaanne ile telde konustu dedesi istedi onunla konuşmayacağım dedi. Teli kapatınca sordum ne oldu neden istemiyorsun diye dede kötü şeyler söylüyor ayıp kelimeler kullanıyor beni utandırıp kızdırıyor konuşmam onla dedi... zaten gözüm hep üzerinde ama oğlum bir tek dayısını gördüğünde bu şekil gidip kucağına atlıyor bir de son dönemde bu beyin müdahil olmuyorum simdilik birey olduğunu hissetmesinden yanayım her zaman elmadilimi cayimin sekeri

çocuğunuz henüz 4, 5 yaşında.
yani tek başına bir yetiskinle arkadaşlık yapma kararı verecek , kanka muhabbeti edecek yaşta değil.
kusura bakmayın ama bana tuhaf geldi.
ben rahatsız olurum çocuğuma istediği an dokunup , öpebilen bir yabancıdan.
siz babası bile bu kadar ilgili değil demissiniz o eski eşinizin hatası.
aranızda bir ilişki başlasa dahi çocuğunuza sınırlarını belirlemesinde yardımcı olun.
bu yaşlar tamda bunu idrak etmeye başladığı yaşlar.
çok üzerinde durdum biliyorum ama kucağına ziplamasi felan hiç hoş karşılamadığım durumlar benim için.
diger konuya gelirsek.adam hakkında ne kadar bilgiye sahipsiniz?
merak ettim.
daha önce evlilik yapmış mı? çocuk v.s
yada bedeni durumunun bekar olduğundan emin misiniz? mesela.küçük yerse duymuşsunuzdur birşeyler.ama hiç bir bilginiz yoksa ona göre temkinli yaklasmak lazım.
ne kadar güvensiz bir toplum haline donustuk ne yazık ki.kimin ne olduğunu anlamak mümkün değil neredeyse.
umarım sizin ve çocuğunuz için herşey çok güzel olur.

Ne diyon kuzum sen gözünü oyarım onun hiç acımam

Seviyorsan git konuş bence :)

Seninde sevmeye sevilmeye hakkın var bir şans ver telefon numaralarınizi verin birbirinize ordan yazisirsiniz :)

Anladım ama 4,5 yaş henüz belli mantıkta karar verebileceği, karşı tarafın art niyetli olup olmadığını anlayabileceği bir yaş değil. Yaşına göre olgun davranışlar sergiliyor olabilir ama 4,5 yaş ona gülümseyip, iyi davranan, "kankaaa, brooo" diye yakınlık gösteren birine sempati de duyabileceği bir yaş. Ben bu kişi art niyetlidir demiyorum ama yarın aynı bu bey gibi yaklaşan art niyetli birine karşı da sempati duyup duymayacağından emin olamazsınız. O nedenle bırakın niyet ayırt etmektense genel olarak belli bir mesafeyi korusun.

Burada ona yakınlık gösteren sevmeye çalışan dostum kankam diyen çok var ama hic birini çok yaklaştırmıyor kendine biri bir şey alayım sana dese anneme sormam gerek diyor ve ben hayir deyince annem olmaz dedi diyor ve zaten bir an yalnız bırakmıyorum ama dediklerini dikkate alacağım

dünyada çok fazla kötü insan var diye kendimizi tamamen soyutlarsak ömür boyu yalnızlığı da kabullenmiş oluruz, sanırım daha çok gençsiniz ve herkes gibi siz de mutluluğu ve huzurlu bir beraberliği hak ediyorsunuz. hisleriniz doğru ya da yanlış şu an için bilmiyoruz ama kafanızda soru işareti belirmesi bence güzel. zaten yaklaşımınızı gayet mantıklı ve temkinli buldum. insanları tanımak için kendinize şans vermekten çekinmeyin. bu bey ya da başka biri, sizin ve oğlunuz için en hayırlı olan ve gönlünüze uygun biriyle çok mutlu olursunuz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…