KK nın Cin Fikirleri Hatunları Sizce ?

Haha normal ama o an aklına gelmezdi olaylar üst üste gelmiş ya puzzle birleşiyor şuan
Sen böyle söyleyince puzzle bir parça daha buldu kafamda 1 ay kadar evvel ordan geçerken deli gibi sağanak başladı mekana sığındık az hafiflesin diye biraz hafifleyince hadi gidelim dedim oğluma bırakın yağmur tam dursun kankam hasta olur sonra çok güzel çayımız var taze dedi oturduk ben de cay soyledim haliyle o günde tuhafıma gitmemişti çok mu safım ben ya

Anne hissi onemlidir.. su zamanda cocuk seven adamlara guvenimiz kalmadi igrenc sapiklar yuzunden. Bi adam bi cocuk seviyorsa dikkatimi veriyorum hemen hareketlerini falan inceliyorum.

Senin ana tema hakkında ki öngörün ne peki ? Bayılıyorum senin analizlerine aslında Astoria lazım bize şu an... iş harici hep cocukla beraberim bırakacak kimsem yok

Geçen oğlanın arkadaşının annesi ile dondurmacı da oturuyorduk çay olsa keşke dedik yanda ki fırının çayi rezil aslında. ... nin çayi çok güzel dedim. A evet biz de çayi hep orda içiyoruz hem şirin hem de sahipleri çok iyiler dedi tüm araştırmam bu

Senin ana tema hakkında ki öngörün ne peki ? Bayılıyorum senin analizlerine aslında Astoria lazım bize şu an... iş harici hep cocukla beraberim bırakacak kimsem yok

Klasik, adam senle ilgilendiği ve bu ilgisini aleni göstermenin baştan kabalık olarak anlaşılabileceğini düşündüğü için, oğlunla ilgilenerek, önce onun gönlünü kazanarak senin de gönlünü garanti etmeye çalışıyor.

İlk bunu düşündüm anlatımından.

Anne hissi onemlidir.. su zamanda cocuk seven adamlara guvenimiz kalmadi igrenc sapiklar yuzunden. Bi adam bi cocuk seviyorsa dikkatimi veriyorum hemen hareketlerini falan inceliyorum.
Oğlumun algıları da çok açık parkta köpek gezdiren bir adam var onunla konusmaya çalışıyor bahane ile benle konuşacak ve adamdan çok rahatsız oluyorum Bakışları pis ama oğlum aman vermiyor gitsene ya diye havaya tekme filan atıyor ki hiç öyle bir çocuk değil

Yahu her çocukla ilgilenen pedofili mi? Adam mahallede oturmuş, tanınmış esnaf, annesinin yanında çocukla ilgileniyor, etrafta garson vs var. Niyeti pis olan adam niye annenin yanında ilgilensin? gider tanınmadığı yerde yapar pisliğin. kuytuda köşede. Ne bileyim çocuğa sana tatlı vereceğim falan diye arkaya götürür. Adam basbaya kadınla ilgileniyor işte, alyansı görmeyince 3. nerde diye sormuş, istediği cevabı almış.

İşte mahalleyi tanıyan bilen herkese laf arasında kafeyle ilgili birşey sokuştur

Öyle sahibi falan diyen olursa öylesine laf olsun diye konuşuyormuş gibi kim ki sahibi

denk gelmedim hiç falan diye gevelersin.Böyle böyle birşeyler öğrenirsin.

Bence sen aklından tamamen atmışsın aşk fikrini de ondan görmemişsin. Bence farkında değilsin gibi davranmaya devam et. Bakalım neler yapıyor başka

Ben bile ilk baslarda düşündüm mahalle de herkes oğlumun adını biliyor benim kimse bilmez hatta bir gün bir paket gelmişti komşuya bırakın dedim tanımıyorum öyle birini diye almamış adam aradı sen x 'in annesi de adımı bilmiyor dedim komşu paketi öyle aldı çok seven var oğlumu naber kanka diye saçını filan karistirirlar ama bu bir farklı çocuk da koşuyor yanına hemen o tur bir gariplik olsa hissederdim sanırım Allah korusun

Aslında ağzını arayabileceğim bir iki bayan var doğma büyüme bu mahalleli olan biz geçen sene geldik. Denk gelmemem mümkün değil gerçi garsonlardan çok o servis yapıyor ama ben sahibi olduğunu nerden bilim di mi

Bence sen aklından tamamen atmışsın aşk fikrini de ondan görmemişsin. Bence farkında değilsin gibi davranmaya devam et. Bakalım neler yapıyor başka
Sikinti fark etmiş olmam zaten ilk kez geçen gittiğimde noluyoruz diye düşünmeye başlayınca adamla bir kaç saniye göz göze geldim ve sanki bu adamı bir yerden tanıyormuşum da çıkartamıyormuşum gibi hissettim... Şimdi gitmekten rahatsız olurum sanki onun için gidiyormuşum gibi burnum yere düşse eğilip almam ben ya o algıyı yaratma düşüncesi hasta eder beni ama başka yolu yok birsüre uzak kalıp gideyim bakayım neler olacak

Bence adam açılmadan kimseye sormayın. Açılması için fırsat yaratın, şu doğum günü mevzusundan sonra ışık alırsanız zaten yakın yerde olduğu için oğlunuzu oynarken ya da uyurken evde bırakıp alışverişe markete gidiyorum sen evde durursun değil mi diye tembihleyin. Markette yalandan birşeyler alıp bir çay içmeye oraya uğrayın. İllaki gelip çocuğu soracaktır, ordan da muhabbete yürür niyeti varsa.

Kuzum daha 4,5 yasında yalniz birakamam uyanirsa filan korkudan ölür bazen ben balkona geçiyorum evin içinde fark etmiyor annecim nereye kayboldun diye ağlama moduna geçiyor bu doğum günü fırsat olabilir oğlumla bir resmimizi çeker mısınız filan derim

Oy kuzum hoşgeldin daha dur yahu ortada fol yok yumurta yok doğmamış çocuğa don biçiyoruz belki de ben yalnızlıktan kafayı yedim her şeyi yalnış anliyorumdur.
Ya deme öyle
Valla ben çay içmeye gittiğim zaman gelsenizde sizi seyretsek demiyor kimse
Yine de temkinli olmakta fayda var oğlun için

Kıyamam yaa ne garip bir durum var mı yok mu ikilem :) ama bence sizde de onda da olası güzellikler var bu iş güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…