- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Bunu yazdım bir kenara :)bana biraz sende gozum var oglunada oz evladim gibi bakarim demek istiyor gibi geldi ama ben boyle insandan korkarim insani hassas noktasindan fethetmeye calisan insanlar bana hep sinsi gelmistir
Allaha ayan bize karanlıkiste acaba dilimi surctu sen diyeceğine siz dedi bilsem
Aklıma komik bir anım geldi bir gün taksiden inerken kapıya elimi sıkıştırdim cadde de tam divan pastanesinin önünde cat diye hiç bir şey olmamış gibi yürümeye başladım birden bir acı oturdu içime elime baktım kanlar akıyor ve acıdan düşüp bayıldım ama gık demedimKıyamam yaa ne garip bir durum var mı yok mu ikilem :) ama bence sizde de onda da olası güzellikler var bu iş güzel olacak
6 ay evvel laf arasında çaktırmadan sormuştu baba neden hiç yok diye bende çünkü yok demiştim ama zaten bence herkes biliyor burası yerleşik eski bir mahalle ve biz geçen sene geldik burayaBu bey boşandığınızı biliyor mu?
Zira annesiniz. Eğer bilmiyorda yürüyorsa sıkıntı bence
Ozaman herşey yolunda, Allah gönlünüze göre versin, inşallah doğru adamdır6 ay evvel laf arasında çaktırmadan sormuştu baba neden hiç yok diye bende çünkü yok demiştim ama zaten bence herkes biliyor burası yerleşik eski bir mahalle ve biz geçen sene geldik buraya
Var gibi , yok gibi , varsa er-geç çıkar nasılsa Allah kötü insanlardan korusunİlgisi var gibi,hayırlısıyla olur inşallah.
Böyle bir şey düşünecegim 1 ay evvel aklımın kıyısından bile geçmezdi bakalım hayırlısıOzaman herşey yolunda, Allah gönlünüze göre versin, inşallah doğru adamdır
Bir kötü evlilik geçmiş başından,bunda daha idkkatli temkinli ol canım,ani karar verme iyi tanı,gönlünün istediği adamla birlikte ol,herşey gönlünce olsun,oğlunca çok mutlu olursun inşallah.Var gibi , yok gibi , varsa er-geç çıkar nasılsa Allah kötü insanlardan korusun
Kader, nasip bu işler hiç belli olmuyor. İnşallah çok ama çok mutlu olursunuzBöyle bir şey düşünecegim 1 ay evvel aklımın kıyısından bile geçmezdi bakalım hayırlısı
Yaklaşık bir senedir sürekli iletişim halindeler 3-5 aydır kanka muhabbetleri var ve oğlumun insanlarla olan ilişkilerine sakıncalı bir durum görmedikçe müdahale etmiyorum burada ki tüm komşularda birbirlerinin çocuklarını seviyorlar ki adam onu zorla kucağına alıp öpmüyor benim ki kanka naber diye koşarak kucağına zıplıyor ki bunu yaptığı bir tek kişi daha var o da dayısıSorunuza bir yanıtım yok fakat neden tanımadığınız bir insanın çocuğunuzla bu şekilde iletişim kurmasına, sarılmasına, öpmesine izin veriyorsunuz?
Ya zaten olur da bir şey der arkadaş olursak ben adamla 5 dakika muhabbet edeyim benim çocuk zaten arızaya bağlar evde ki kuşu bile kıskanıyor küçük akrebimStefan Zweig’in Yakıcı Sır adında bir kitabı var. İncecik bir hikaye, mutlaka okumanızı öneririm. Hikayeniz bana onu anımsattı. Hatta kısaca anlatayım, bir tatil için bir otele giden işadamı, zamanını bir flörtle renklendirmenin yollarını arar. Kendine fazlasıyla güvenen ve flörtten çok hoşlanan bu adam, tanışıp yakınlaşmak istediği kadının on iki yaşındaki oğluyla dostluk kurar. Çocuk adamın kendisiyle dost olmaya çalıştığını düşünüp mutlu olur, adam ise zamanla kadınla iletişim kurdukça çocuğu ikinci plana atar. Bu durum ise çocuk için içinden çıkılmaz bir bunalıma sebep olur.
Okuduğum zaman çocuk için çok üzülmüştüm. Bence sizin konunuzda da bahsi geçen dükkan sahibinin niyeti biraz bu yönde. Eğer siz de bundan emin olursanız lütfen çocuğunuzu size ulaşmakta kullanmasına izin vermeyin.
Çocuğa olan ilgisi ve davranışları hoşuma gitti aslında ama bilmiyorum hiç aklımda yoktu biri olma ihtimali de.
Sorunuza bir yanıtım yok fakat neden tanımadığınız bir insanın çocuğunuzla bu şekilde iletişim kurmasına, sarılmasına, öpmesine izin veriyorsunuz?
Onlarin kendi aralarında bir iletisimleri var bir senedir ama son 3-5 aydır kanka modundalar o sözde ki sen mı olacaktı da yalnışlıkla siz mı dedi emin olsam bir yorum yapacagin ama yapamıyorum. Diğer konuda ise belli yaşta ki insanın net ve açık olması konusunda hem fikirim ama zaten ortada olan durumdan emin değilim ben yeni farkettim ama daha önce de böyle yaklaşımları olsa anlardım ama muhtemelen haklı da olabilirsiniz.Benim hiç gitmedi. Böyle tanımadığım, sırf bir "mekanda" gördüğüm kişi gelip durmadan oğlumla ilgilense ve öpse (!) çok rahatsız olurum.
Zaten oğlunuz üzerinden size "yürüyorsa", hiç bir olgunluğa erişememiş demektir.
"Kanka sen gel otur burda kral gibi bende tüm gün SİZİ izleyeyim" i şimdi okudum. Laçka. Çocuk üzerinden şu söylenir mi? Bir de kanka manka nedir ya.. kaç yaşında bu adam?
Bakın bir evlilik yapmışsınız. Size adam gibi "hanım efendi ben sizi her zaman görüyorum, eğer sizde isterseniz birbirimizi tanıyabilir miyiz" diyemeyen, böyle luzumsuzluklar yapan zerre olgunluğa erişmemiş birine ihtiyacınız var mı?
Onlarin kendi aralarında bir iletisimleri var bir senedir ama son 3-5 aydır kanka modundalar o sözde ki sen mı olacaktı da yalnışlıkla siz mı dedi emin olsam bir yorum yapacagin ama yapamıyorum. Diğer konuda ise belli yaşta ki insanın net ve açık olması konusunda hem fikirim ama zaten ortada olan durumdan emin değilim ben yeni farkettim ama daha önce de böyle yaklaşımları olsa anlardım ama muhtemelen haklı da olabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?