- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Offf yakalandımKonu açtım diye 2 satır haber verir insan :)))
Ablam sizin yaşlar kaç ?
Dediğim gibi kısmetin ne vakit nerede insanın karşısına çıkacağı hiççç belli olmaz..
Allah kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın hepimizi:))
Ver bakalım bir şans kendine ...
Yakında çıkar kokusu ozaman ama anlattıklarına göre sana ilgisi var bida gittiğinde gene gözlersin nasıl davranıyor baska çocuk varken falanöyle mi diyorsun yazmaz miyim kuzum yazarim tabi
O kadar küçük çocuk gormedim hiç biz varken
Hemen hayatıma almam zaten ama kendini tanıtması için bir şans verebilirim.Adamın amacının gönül eğlendirmek olmadığına eminseniz ve sizin de belki düşünebilirim diyeceğiniz biriyse bir şans verin derim. Çocuk için de sevgi dolu bir erkek rol model olması iyi olur. Ama amacı gönül eğlendirmekse veya sonradan kötü veya garip biri çıkarsa çocuk için kötü olur. Şans vermeyi düşünürseniz hayatınıza sokmadan önce çok iyi gözlemleyin, önce insan, arkadaş olarak iyice tanıyın derim.
İlginç bir şey söyliyeyim mi?
Geçen bir konuda sana cevap verirken senin de ileride evlilik adımı atacağını ve adayı buraya yazacağını hissettim.
Belki o gün bugündür.
Konu açtım diye 2 satır haber verir insan :)))
Ablam sizin yaşlar kaç ?
Dediğim gibi kısmetin ne vakit nerede insanın karşısına çıkacağı hiççç belli olmaz..
Allah kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın hepimizi:))
Ver bakalım bir şans kendine ...
Offf yakalandım
Ay yok bu son gidişimizde garson kız da sürekli oğlumla ilgilenmeye başladı o hiç yapmazdı öyle uzaktan naber filan derdi de iki de bir yanımıza gelip oğlumu sevdi onu da anlamadım :))))
Bana niye hissetmedin kızzzzzzz
öyle mi diyorsun yazmaz miyim kuzum yazarim tabi
Bunu bende düşündüm ama başka birine saçına bile elletmiyor oğlum çocuk kendi gidip atlıyor kucağına kanka diye dayısından başka kimsenin kucağına atmadığını gormedim ve rahatsız olmuyorum çünkü bakışları çok sevgi dolu samimi geliyor oğlumla konuşurkenAdamın amacının gönül eğlendirmek olmadığına eminseniz ve sizin de belki düşünebilirim diyeceğiniz biriyse bir şans verin derim. Çocuk için de sevgi dolu bir erkek rol model olması iyi olur. Ama amacı gönül eğlendirmekse veya sonradan kötü veya garip biri çıkarsa çocuk için kötü olur. Şans vermeyi düşünürseniz hayatınıza sokmadan önce çok iyi gözlemleyin, önce insan, arkadaş olarak iyice tanıyın derim.
Sensin tatlı
Siz ikiniz çok tatlısınız
Umarım ikinizin karşısına da kalbi aynı sizin gibi insanlar çıkar
Teşekkürler canım ıyi ki varsınız ya
Siz ikiniz çok tatlısınız
Umarım ikinizin karşısına da kalbi aynı sizin gibi insanlar çıkar
Seninki daha malum olmadı. Harekete geç boş boş oturma..
Var mı ki? Ne kaçırdım ben?
Bak bu aklıma gelmemişti hiçabov, garson kıza çocuğu yanından uzaklaştırma,oyalama görevi verilmiş olmasın. Yarın garson kız çocuğu oynamaya ve ya bir şeyler göstermeye götürmesin
Tatlım akışına bırak mutlu olmak hakkınSelam Kızlar ,
Hep kasvet , hüzün , kırgınlık , dert , tasa değil biraz daha farklı bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum. Bu dert değil tabi ama merak diyelim...
Şimdi bilenler biliyor , bilmeyenler için kısa özet geçeyim... Bir yıl kadar evvel boşandım ve 4,5 yaşında erkek çocuk annesiyim.... Hayatta ki tek önceliğim de oğlum...
Bu son bir yıl içerisinde hayatımda hiç kimse olmadı , düşünmedim de... Şu anda da öyle bir düşünce içerisinde değilim ama oğlumla ara ara gittiğimiz ama sürekli önünden geçtiğimiz bir mekanın sahibinin davranışları son günlerde dikkatimi çekmeye başladı. Açıkçası da dikkatimi çektiği gün itibari ile yaklaşık 4 gündür de işim bile olsa o taraftan geçmiyorum.
Bu X bey ile benim ufaklık Kanka oldular. Birbirlerini gördükleri zaman naber dostum , kankam nasılsın falan muhabbetleri 3-5 aydır mevcut... Yalnız bu X bey bunun dışında özellikle mekana gittiğimizde sürekli oğlumla ilgileniyor , oğluma özel ikramlar getirip duruyor , gelip sarılıyor hatta öpüyor ama ne kadar içten öptüğünü anlatamam. Arada nasılsınız , nasıl gidiyor diye bana da soruyor ama çok fazla muhabbeti yok benimle ancak hep bir etrafımızda dolaşıyor , istemediğim halde çay bırakıyor ve benim sipariş etmediğim şeyler de adisyonda olmuyor zaten ki bunu yeni fark ettim... Çocuğa getirdiklerini zaten yazmayacağını biliyorum da çayların gerçekten farkında değildim.
Bana direkt olarak bir şey söylediği filan da yok ama bu adam gerçekten çocukları mı çok seviyor yoksa bana bir ilgisi mi var çözemedim gitti.
Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
He bir de her mekandan ayrılışımızda Allah'a emanet olun , kendinize iyi bakın diyor ama çok kısık bir sesle söylüyor bunu :)
Yok kız bir durum ama yeni işbaşvurusu sürecim var bir istihareye yat benim için de
İlginç bir şey söyliyeyim mi?
Geçen bir konuda sana cevap verirken senin de ileride evlilik adımı atacağını ve adayı buraya yazacağını hissettim.
Belki o gün bugündür.
Araştırma benim işim biliyon koca prof.un cebini bile buldum bir gecede hoş ne işimize yaradı yaLitfen reca ediyorum. Ben bundan sonra bişi olursa eniştemin tarafını tutarım
Şakası bi yana hafif bi heycan var sende ablam. Enişte doğru yolda gibi. Az biraz temkinli davranıp araştırınca sen onu çözersin zaten. Ama senin de miniğimin de mutlu olmasını çok isterim. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın
Oyy inşallah hayırlı bir sonuç çıkar canım.
Kabul edilmezsen de bil ki bir hayır vardır..
Niye edilmeyeyim kız avlarım da tavlarım da burayı:)
Kahveci ahmetle nehirhanim aski gibi olmus bu sahnelerYaklaşık bir 6 ay kadar evvel hep sizi yanınızda çocukla görüyorum demişti.
Ben de yanımda olacak tabi başka nerede olacak ki demiştim.
Sizin 3.cü yü hiç görmedim de merak ettim dedi...
Ben de o yok diyerek kapamıştım konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?