- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Aminİçime güzel şeyler doğdu :) umarım güzel olur sizin için
Ben de kendi kendime mı gelin güvey oldum diyorum zaten sen o değilsin dimi oysan soyle bakbilemiyorum adam sizin için mi yapıyor bunları, ama, sizin yalnızlığınız bu gibi düşüncelere sevk etmiştir bence sizi. psikolojik bir şey bence, etkilenmeye müsaitsiniz yani.
Ben de kendi kendime mı gelin güvey oldum diyorum zaten sen o değilsin dimi oysan soyle bak
Ben de kendi kendime mı gelin güvey oldum diyorum zaten sen o değilsin dimi oysan soyle bak
Teşekkür ederim bakalım yakında anlarız neyin ne olduğunu oğlum çok dikkat çekici bir çocuk, en çocuk sevmem diyene bile kendini sevdirebilen şeytan tüylü çocuklardan, yolda yürürken bile insanlar gülümseyerek bakıyorlar ona sevimli yani bilmiyorum ama istemeden çay getirmesi kalkıp gitmeyelim diye sankiBence kesinlikle ilgisi var. Umarım iyi bir insandır. Mutlu olursun
Teşekkür ederim bakalım yakında anlarız neyin ne olduğunu oğlum çok dikkat çekici bir çocuk, en çocuk sevmem diyene bile kendini sevdirebilen şeytan tüylü çocuklardan, yolda yürürken bile insanlar gülümseyerek bakıyorlar ona sevimli yani bilmiyorum ama istemeden çay getirmesi kalkıp gitmeyelim diye sanki
Evet gerçekten zor bir hayat geçirdim. Aklımda hiç böyle bir düşünce yoktu da zaten hemen hayatıma kimseyi alamam her şeyden önce anneyim ama şu bir gerçek ki insanın kendini hala beğenilen bir kadın gibi hissetmesi güzel bir duygu.... Umarım sizin hayatınızda bundan sonra sağlık huzur ve mutluluk dolu olsun çünkü bizler artık bir avuç mutluluğu gerçekten hak ediyoruz.Maşallah yavrumuza. Anladığım kadarıyla zor bir hayat geçirmişsiniz benim gibi. Umarım artık mutlu, huzurlu bir hayatınız olur. Eğer adam çok da istediğiniz gibi çıkmazsa lütfen çok üzülmeyin. Bu tatlı heyecanları yaşamak da güzel. Tadını çıkarın bu anların.
Canım ya seni gördüğüme çok mutlu oldum.Amanınnnnn gördüm konunu pek keyiflendim
Sen koca görmemişsin, oğlan babadan bi haber tek başına çırpınıyorsun.Neden olmasın???
Ama adamın yaklaşımı pek naif.Yılışmadan , rahatsız etmeden oğlandan yürüyor.
Hani bana göre serseri ruhlu biri olsa böyle 3-5 ay oyalanmazdı sanki.
Aynı mahalleyse o senin hakkında istihbarat edinmiştir.
Seni ürkütmekten, küstürmekten korkuyor gibi geldi.
Sen de boş oturma.Sağdan soldan biraz istihbarat yap.
6 ay evvel sordu soruyu ben de jeton ancak düştüYani bana sizdeb etkilenmiş gibi geldi. Çünkü neden üçüncü nerede diye sorsun ki şimdi mesela bir bayan sürekli oğluyla kızıyla aynı yere başbaşa gidince ona hemen o boşandı mı diye bakmayız hatta bence 3.nün olmadığını duymak istemiş gibi. İnşallah her şey çoook güzel olut
Ben de düşündüm daha önce ama yok bazı insanların merhabasi bile rahatsız ederken beni ve oğlumu bir rahatsızlık hissetmiyorum. Dayısından başkasının kucağına böyle gözlerinin içi gülerek atladığını hiç görmedim ben oğlumun zaten yalnız kalmaları da mümkün değil bir an gözümü ayırmam üzerindenCok mu kötu dusunuyorum bilmiyorum ama pedofili olmasin bu adam
Arkadaşım bak kendin söylüyorsun. Boşanmışsın yani bekarsın. Bunda yanlış nerede? Tabiki önceliğin anneliğin ama bak şöyle düşün: eğer ben özel hayatımda mutlu olursam oğluma da mutluluk veririm şeklinde. Daha pozitif olursun, hayat daha bir anlamlı gelir. Tabiki ilk şart karşıdaki bireyin sağlıklı psikolojide, şefkatli, sevgi ve saygılı olması.Canım ya seni gördüğüme çok mutlu oldum.@Truman Show Milana22 @omergry ve digerleri hepinizi görmek cok güzel oldu bugün Yokuspokus bir sen eksiksin
Ben nasıl istihbarat yapayım boşanmış kadın adamı soruyor derler
Haha6 ay evvel sordu soruyu ben de jeton ancak düştü
Canım ya seni gördüğüme çok mutlu oldum.@Truman Show Milana22 @omergry ve digerleri hepinizi görmek cok güzel oldu bugün Yokuspokus bir sen eksiksin
Canım ya seni gördüğüme çok mutlu oldum.@Truman Show Milana22 @omergry ve digerleri hepinizi görmek cok güzel oldu bugün Yokuspokus bir sen eksiksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?