KK nın Cin Fikirleri Hatunları Sizce ?

bilemiyorum adam sizin için mi yapıyor bunları, ama, sizin yalnızlığınız bu gibi düşüncelere sevk etmiştir bence sizi. psikolojik bir şey bence, etkilenmeye müsaitsiniz yani.
Ben de kendi kendime mı gelin güvey oldum diyorum zaten sen o değilsin dimi oysan soyle bak

Son düzenleme:
Bence kesinlikle ilgisi var. Umarım iyi bir insandır. Mutlu olursun
Teşekkür ederim bakalım yakında anlarız neyin ne olduğunu oğlum çok dikkat çekici bir çocuk, en çocuk sevmem diyene bile kendini sevdirebilen şeytan tüylü çocuklardan, yolda yürürken bile insanlar gülümseyerek bakıyorlar ona sevimli yani bilmiyorum ama istemeden çay getirmesi kalkıp gitmeyelim diye sanki

Maşallah yavrumuza. Anladığım kadarıyla zor bir hayat geçirmişsiniz benim gibi. Umarım artık mutlu, huzurlu bir hayatınız olur. Eğer adam çok da istediğiniz gibi çıkmazsa lütfen çok üzülmeyin. Bu tatlı heyecanları yaşamak da güzel. Tadını çıkarın bu anların.

Amanınnnnn gördüm konunu pek keyiflendim

Sen koca görmemişsin, oğlan babadan bi haber tek başına çırpınıyorsun.Neden olmasın???

Ama adamın yaklaşımı pek naif.Yılışmadan , rahatsız etmeden oğlandan yürüyor.

Hani bana göre serseri ruhlu biri olsa böyle 3-5 ay oyalanmazdı sanki.

Aynı mahalleyse o senin hakkında istihbarat edinmiştir.

Seni ürkütmekten, küstürmekten korkuyor gibi geldi.

Sen de boş oturma.Sağdan soldan biraz istihbarat yap.

Evet gerçekten zor bir hayat geçirdim. Aklımda hiç böyle bir düşünce yoktu da zaten hemen hayatıma kimseyi alamam her şeyden önce anneyim ama şu bir gerçek ki insanın kendini hala beğenilen bir kadın gibi hissetmesi güzel bir duygu.... Umarım sizin hayatınızda bundan sonra sağlık huzur ve mutluluk dolu olsun çünkü bizler artık bir avuç mutluluğu gerçekten hak ediyoruz.

Canım ya seni gördüğüme çok mutlu oldum. @Truman Show Milana22 @omergry ve digerleri hepinizi görmek cok güzel oldu bugün Yokuspokus bir sen eksiksin

Ben nasıl istihbarat yapayım boşanmış kadın adamı soruyor derler

Yani bana sizdeb etkilenmiş gibi geldi. Çünkü neden üçüncü nerede diye sorsun ki şimdi mesela bir bayan sürekli oğluyla kızıyla aynı yere başbaşa gidince ona hemen o boşandı mı diye bakmayız hatta bence 3.nün olmadığını duymak istemiş gibi. İnşallah her şey çoook güzel olut

6 ay evvel sordu soruyu ben de jeton ancak düştü

Cok mu kötu dusunuyorum bilmiyorum ama pedofili olmasin bu adam
Ben de düşündüm daha önce ama yok bazı insanların merhabasi bile rahatsız ederken beni ve oğlumu bir rahatsızlık hissetmiyorum. Dayısından başkasının kucağına böyle gözlerinin içi gülerek atladığını hiç görmedim ben oğlumun zaten yalnız kalmaları da mümkün değil bir an gözümü ayırmam üzerinden

Arkadaşım bak kendin söylüyorsun. Boşanmışsın yani bekarsın. Bunda yanlış nerede? Tabiki önceliğin anneliğin ama bak şöyle düşün: eğer ben özel hayatımda mutlu olursam oğluma da mutluluk veririm şeklinde. Daha pozitif olursun, hayat daha bir anlamlı gelir. Tabiki ilk şart karşıdaki bireyin sağlıklı psikolojide, şefkatli, sevgi ve saygılı olması.

Yalnız kalabileceğin, öyle üstünden gidebileceğin bi an ayarlayamaz misin mekana? Tesadüfi gibi, elinde bir iki alış veriş poşeti, sanki öylesine bi yorgunluk çayı içmeye iki dakika oturmuşsun gibi. Adam ne varsa dökülür bence o an.

Sonra araştıracak sebebin net olur. Kimse de bi şey diyemez.

Hayırlısı olsun ayy

Madem orası mahalle ve herkes birbirini tanıyor sen de duyarsın

Çocuğa kim bakıyor

Ona söyle bu Adam ilgileniyor çocukla kim bu herkesle merhabası var

Sapık mı vs eşi çocuğu yok mu falan diye dedikodu yap

Karşısında market var diyorsun.Marketten alışveriş yaparken sohbet eder gibi mahalleden, mahallenin

huzurlu olduğundan arada karşıdaki kafeyede gittiğini oğlanın pek sevdiğini falan söyle.Kafeyle

ilgili genel konuş illa sahibiyle ilgili birileri birşey söyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…