kk' ya ne için üye oldunuz ?

temmuziki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
8.571
182
163
arkadaşlar hepimizin buraya gelmesinde çeşitli sebepler vasıta oldu
buraya gelişimiz birilerinin aracılığıyla mı oldu yoksa nette bişi ararken bulup mu geldik ?
o aradıgımız şey neydi ?
bunları mrk ettim tabi merakta sınır yok napalım kaydirigubbakcemile3

ilk ben söliyimm tatilde kendime ugraş arıyodum internette lif modelleri arıyodum ararken burayı buldum ve çok begendim sonrasında üye oldum ve takıldım kaldım sırnaşık şey
peki ya sizzzCADIARZU

Canımın İçi Biricik Bajım..Kendileri Peri Lee Olur kaydirigubbakcemile3 Tuttu Kolumdan Bigün Getirdi Beni Buralara :dance: İyikide Getirmiş Çok Güsel Dostluklar Edindim :1hug:

ben deodorantlarla ilgili bilgi ararken arama motorunda buldum burayı, buluş o buluş. müptelayım ben sanaaa, zarar versen de banaaa(sırt, baş ağrısı pc başında oturmaktan)kaydirigubbakcemile3

internette bişeyler arıyordum ama şuan ne aradığımı hatırlamıyorum.
o zaman çıktı karşıma üye olayım dedim.
Üye olmaz olaydım yapıştım siteye :):)
bu kk bi virüs gibi bulaşıyor sonrada geçmeyen bi hastalık gibi kalıyor:):):roflol: :roflol:

Nette dualar ve tesbihler hakkinda arastirma yapmistim o zaman denk geldim...a.s

O zamanlar din bölümü vardi daha...:çok üzgünüm:

3 - 4 ay misafir olarak burdaydim sonra üye oldum:lepi:

bende ilk emla kremi arıyodumm 4,5ay misafir durdum
sonra bişey yapıcaktım üyelik gerekli dediler...
oldummmm
sonuç:BAĞIMLILIK =)

arkadaşlar hepimizin buraya gelmesinde çeşitli sebepler vasıta oldu
buraya gelişimiz birilerinin aracılığıyla mı oldu yoksa nette bişi ararken bulup mu geldik ?
o aradıgımız şey neydi ?
bunları mrk ettim tabi merakta sınır yok napalım kaydirigubbakcemile3

ilk ben söliyimm tatilde kendime ugraş arıyodum internette lif modelleri arıyodum ararken burayı buldum ve çok begendim sonrasında üye oldum ve takıldım kaldım sırnaşık şey
peki ya sizzzCADIARZU

tamamen tesadüfen burayı buldum,google den çatlatma iğnesini araştırıyordum burayı gördüm tıkladım ..ama hemen üye olmadım ,4 5 ay felan sürekli takip ediyordum sonra hoşuma gidincede üye oldum işte...sırnaşık şeysırnaşık şey

ben de epilasyonla ilgili birşey arıyordum, karşıma karınca yumurtası çıktı o güne kadar hiç duymamıştım dalga geçiyolar sandım bi tıkladım baktım burdayım..
ben 10 gün fln misafir oldum herhalde baktım bazı şeylere yorum yazma ihtiyacı hissediyorum üye oldum..

bende bisiler ariyodum ama hatirlamiyorum sonra burdaki paylasimlar hosuma gitti
üye oldum
bagimlilik yapti simdi tedavi görüyorum kurtulamiyorum laelaelaelaelae -tatlicadiarzu-

bende tabii her zamanki gibi kozmetik ürünleri ararken karşılaştım kk ile....baktım her seferinde hep kk çıkıyo önüme...en sonunda üye olayım dedim ve böylelikle keşfettim kk yı...çok ta severek takip ediyorum,bayağı bir bağlandım hatta ;) çok seviyorumm...

buradan arkadaşlıklarım oluyor,paylaşım acısıyla ve tatlısı ile yaşanıyor,yeri geldi pc başında kahkalarla gülerken yeri geldi hıçkırıklarla ağladığım oldu çeşitli paylaşımlarda...paylaşıyoruz hayatı,paylaşıyoruz umutlarımızı ,dostluğu,sevgiyi ,acıyı ,tatlıyı,,bilgilerimizi veriyor ve alıyoruz hayatımıza geçiyoruz kimi zaman...bazen en umuztsuz ve karamsar anımızın,yalnızlığımızın tek ortağı,bazen de mutluluklarımız her birimizin tyüzündeki tebessüm olabiliyor ...paylaşacak o kadar şey var ki kk da... :)

sizleri seviyorum arkidişlerimmmmm ;)

bunu görünce açtığım ve kilitlenen konum geldi aklıma "kk ile nasıl tanıştınız" demiştim, konu tekrarı diye kapatmışlardı..umarım bu da kapanmaz..ben de nette birşeyler araştırırken buldum, hoşuma gitti üye oldum......yorum da yazmak, soru da sormak istedim....

saç şekillendirme ile ilgili bişiyler araştırıyodum..
ilk karşıma google dan kadınlar klübü saç ütüleme çıktı merakla okurken baktım üye oluvermişim :)
ama çokta iyi etmişim :)

Ben kadınlara ait bir kulüp var mı diye merak edip,Google'a kadınlar kulübü diye yazmıştım.Karşıma burası çıktı.İyi ki de buradayım.

netten renkli lenslerle ilgili bakınırken ,bir baktım kk çıktı karşıma. orada renkli lenslerle ilgili yazıları okurken, hadi dedim, üye olayım. . oluş o oluş.......................

doktorumun veriği genephone adlı ilaca bakarken keşfettim ilk..
sonra diğer topiclere bakmaya başladım..
sonrada üye oldum..
ne büyük saadet:delphin:

internette yemek tariflerine falan bakarken..
yada güzellik mevzularıyla ilgili konular ararken buldum ve üye oldum...
çok seviyorum ben k.k yı iyiki üye olmuşum..
yarım almak ve yardım etmek için üyeyim şimdi..

bu google aramada olmasa demekki böyle toplanamayacakmışız...
bende googledan örgü modelleri arıyordum...
kaynanamla oturuyorum zaten kafam bozuk kafamı dagıtmak için üye oldum iyiki olmuşum...

karınca yumurtasıı yagını arastırıyordum googleda bı baktım burdayım yorum yazım dedım olmadı uye oldum bende 1 seneye yakın buralarda yım .D

kocam o zamanki nısanlım uyeymiş..şakkıdı onunda eskı sevgilisi..:kızgın:

nişanlım tanıstırdı beni.. genelde nişanlım şiir bölümünde gezıyordu...şiirlerını gönderıp tepkılerı alıyordu...CADIARZU

..bana guzel bır sıte demişti... nişanlımı takip etmek icin almıstım.. :jeyyar:

tatil gırdı araya bır döndum uyelıgım yok. kulubun formatı degısmıs.. sımdıkı halını almış.. yenıden uye oldum evlendıkten sonra..

odur budur müptelayım..gamyoncuiremsu eşimin artık işi yok kulupte bu arada..a.s

Back
X