KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızlar yeşil %70 indirme girmiş bakın hele. çizmeye çok ihtiyacım var ama netten almak doğru olurmu ki

mesela şeyse kapıda nakit ödeme imkanın varsa al bacım
eğer sadece kredi kartıyla satış yapıyolarsa netten ben almazdım heralde pek güvenemem kart numarasını vermeye...

kız ne olcek. kötü bişey yapmıyokki. en fazla herifine ne kadar aşık olduğu ve ne kadan paris düşkünü olduğu çıkar ortaya

hıı daha önceden biliyoduysa ozaman söylemen iyi olmuş canım

haftasonunuz nasıl geçti kızlar
ben artık pazar günlerinin gelmesini istemiyorum ya herkesde pazartesi sendromu oluyoya bende pazar sendromu başladı pazar günü geliyo diye tırsıyorum hee:18::18:

ben artık pazar günlerinin gelmesini istemiyorum ya herkesde pazartesi sendromu oluyoya bende pazar sendromu başladı pazar günü geliyo diye tırsıyorum hee:18::18:

aaaaaaa neden canım pazar günleri evde değilmisiniz eşinle

ana yapmıyoz dicektim
nen ateşe körükle gitme

ısmarlarım tabi

Eki Görüntüle 144857 Eki Görüntüle 144858

tesekkur ederim canimm

bende yapmadım hiç. cesaret edmeyom ama millet hep yapıyo.

havale imkanı var.

bende netten alisveris yapiyorum ama ayakkabi kaliptan kalipa fark oluyor. degistiriyolarsa sonradan al olmazsa degistirirsin

ben evdeydim cnm hic bisi yapamadim bu havada

bende hic sevmiorum pazar gunlerini hayat duruyo resmen burda yaa

bunları beğendim

Eklentiler

• $315Z5708S2509-1_small.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 18
  • $315Z5725S2509-1_small.webp
    710 bayt · Görüntüleme: 19
  • $315Z5723V2335-1_small.webp
    938 bayt · Görüntüleme: 15
  • $325Z069105N09-1_medium.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 11
  • $325Z0694S2509-1_small.webp
    960 bayt · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…