- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #22.001
ben hiç int alışveriş yapmam canımkızlar yeşil %70 indirme girmiş bakın hele. çizmeye çok ihtiyacım var ama netten almak doğru olurmu ki
kızlar yeşil %70 indirme girmiş bakın hele. çizmeye çok ihtiyacım var ama netten almak doğru olurmu ki
bende yapmadım hiç. cesaret edmeyom ama millet hep yapıyo.ben hiç int alışveriş yapmam canım
mesela şeyse kapıda nakit ödeme imkanın varsa al bacım
eğer sadece kredi kartıyla satış yapıyolarsa netten ben almazdım heralde pek güvenemem kart numarasını vermeye...
yaprak gerçek nikini niye söyledinki bacım kafandan bi isim uyduruverseydinya
benim herifemiii
ewet ..adam bi araştırma yapçak herşey dökülcek ortaya
ewet ..adam bi araştırma yapçak herşey dökülcek ortaya
kız ne olcek. kötü bişey yapmıyokki. en fazla herifine ne kadar aşık olduğu ve ne kadan paris düşkünü olduğu çıkar ortaya
kız zaten bu adresi alırken çok uğraşmıştım
o zaman beraber alacaz dedi nicki ben seçecem demişti tmm dedim eğer farklı bişi söleseydim eğer böyle değilmiydi der diye korktum
hiç beceremem kız yalan söylemeyi
kız ne olcek. kötü bişey yapmıyokki. en fazla herifine ne kadar aşık olduğu ve ne kadan paris düşkünü olduğu çıkar ortaya
niye tırsıyon kız anlamadım:44:haftasonunuz nasıl geçti kızlar
ben artık pazar günlerinin gelmesini istemiyorum ya herkesde pazartesi sendromu oluyoya bende pazar sendromu başladı pazar günü geliyo diye tırsıyorum hee:18::18:
cadum ayakkabıyı internetten alma bence çünkü deneme imkanın yok kalıpları büyük yada küçük olabilir
haftasonunuz nasıl geçti kızlar
ben artık pazar günlerinin gelmesini istemiyorum ya herkesde pazartesi sendromu oluyoya bende pazar sendromu başladı pazar günü geliyo diye tırsıyorum hee:18::18:
ana yapmıyoz dicektim
nen ateşe körükle gitme
ısmarlarım tabi
Eki Görüntüle 144857 Eki Görüntüle 144858
bende yapmadım hiç. cesaret edmeyom ama millet hep yapıyo.
havale imkanı var.
ben evdeydim cnm hic bisi yapamadim bu havadahaftasonunuz nasıl geçti kızlar
haftasonunuz nasıl geçti kızlar
ayyy 3 modeli çok beğendm. kendimi zor tutyom
bunları beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?