- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #22.261
evet okumaz umarımonu yemiyo artık bu baya işe yaradı ama sık sık yapmam çok sinirlnedirdiğinde yaparım
inşallah okumaz burayıda:18: onuda yemez artık hiç bişi yapamam sonra
ben aynı anda bir sürü iş yapabilme yeteneğine sahibimkızım senn işin yok mu hiç
kızz benimde eşim niye hemen ağlıyon niye hemen kabul ediyon diyo yumuşayıveriyo hemen
slm cnm hosgeldinnslm kızlar anca bitti işler ohhhhhhhhhhh beee
iyi yapmışın canım bikere oturmuşsun işte bizi herşeye razı olcamızı sanıyolar heralde hiç bizim canımız yok onlar ne derse kabul etçez oldu yok öyle hiç alttan alma canım böyle bi durumda koy tavrınıslm cnm hosgeldinn
dun yine netten eve bakioduk esim hep en dandik evleri gosterio bana bende begenmiom sen nie begenmiosun a bisi begendiremedik sana dedi..
sonrada ev begenmiosan tekrar annem gile tasiniriz dedi..
bende sinirden hickira hickira agladim bu seferde elimi tutmaya calisti guya teselli etcek bi bagirdim adama cek elini dedim ben o evden nasil ayrildigimi daha unutmadim kardesinin attigi terligi annenin yaptiklari hala aklimda dedim gidip geliosam senin hatrin icindir dedim... :84::84::84::84::84::84:
borcum var filan dedi bende o borclari ben yokken yapmisin benimi bekledin bunlari odemek icin bi ev tutamiosun dedim
sonra sarildi tamam gitmioz bi yere dedi bende sen istiosan kapi orda ben turkiyeye giderim oglumla dedim sesini kesti orda...
yani her kavgada bagirip cagirmam ama k.valide ile oturmak soz konusu ise hic bisi dusunmem cikar giderim cok cektim ayni seyleri tekrar yasiyamam
slm cnm hosgeldinn
dun yine netten eve bakioduk esim hep en dandik evleri gosterio bana bende begenmiom sen nie begenmiosun a bisi begendiremedik sana dedi..
bende sinirden hickira hickira agladim bu seferde elimi tutmaya calisti guya teselli etcek bi bagirdim adama cek elini dedim ben o evden nasil ayrildigimi daha unutmadim kardesinin attigi terligi annenin yaptiklari hala aklimda dedim gidip geliosam senin hatrin icindir dedim... :84::84::84::84::84::84:
borcum var filan dedi bende o borclari ben yokken yapmisin benimi bekledin bunlari odemek icin bi ev tutamiosun dedim
sonra sarildi tamam gitmioz bi yere dedi bende sen istiosan kapi orda ben turkiyeye giderim oglumla dedim sesini kesti orda...
yani her kavgada bagirip cagirmam ama k.valide ile oturmak soz konusu ise hic bisi dusunmem cikar giderim cok cektim ayni seyleri tekrar yasiyamam
hoş geldin ceydacımBen geldimmm
iyi yapmışın canım bikere oturmuşsun işte bizi herşeye razı olcamızı sanıyolar heralde hiç bizim canımız yok onlar ne derse kabul etçez oldu yok öyle hiç alttan alma canım böyle bi durumda koy tavrını
Ben geldimmm
hoşbuldum bebemmmhoşgeldin ceydooooooo
hoş geldin ceydacım
hafta sonu senin tarifi denedim çok güzel oldu
sende çok çekmişin canım yacanim zaten bløf yapmadim ne dusunduysem soyledim o etigi teklif bile beni delirtmeye yeter aileme bi anlatsam birak gel derler yasadigim seyler az buz bisi deil.. biz beraber oturukende esim anca annesine para verirdi borclar ole dururdu anasida trye kardeslerine para gonderirirdi... anlatacak o kadar cok sey varki valla hatirladikca bogazimda bisi dugumlenio hic bi sekilde bunu kabul edemem
hoşgeldin canımmmm
hoş geldin ceydacım
hafta sonu senin tarifi denedim çok güzel oldu
abooooo, neler yapmılın kız. ama çocuk olunca yapma sakın örnek alıyolar valla. benim oğlan sinir küpü:96:sinirlendirdi beni
yumuşatıcı almıştım yeni tamda elimin altındaymış bi attım yere patladı odaher yer misss gibi koktuu
ama yumuşatıcım ziyan oldu
sonra bide makyaj masamı dağıtıım
:13::13::13:benyumuşatıcı fırlatınca onun üstünede geldi neye uğradığını şaşırdı
hayatımda ilk defa yaptım ama baya rahatladımm
oda beni öyle görünce zaten çok şaşırdı 180 derece döndüü
kız bi arkadaşımla görüşüyoduk ondan yazamadım.evet okumaz umarım
bilge işinmi var niye yazmıyon kız mesaj attım geldimi
size yolladığımı yolladım bilgeye ama tık yok:44:
yok bacım. sevmez kesinlikle. ne geleni ne gideni. böyle iyii der. sinir oluom ama ne yapıyım. huyu buişimi varkii:44:
bilgo senin herif gidermi öyle gezmelere neyim komşulara falan akrabalara
yazık sanada . çok çektin galibaslm cnm hosgeldinn
canim zaten bløf yapmadim ne dusunduysem soyledim o etigi teklif bile beni delirtmeye yeter aileme bi anlatsam birak gel derler yasadigim seyler az buz bisi deil.. biz beraber oturukende esim anca annesine para verirdi borclar ole dururdu anasida trye kardeslerine para gonderirirdi... anlatacak o kadar cok sey varki valla hatirladikca bogazimda bisi dugumlenio hic bi sekilde bunu kabul edemem
Ben geldimmm
ne kadar oturdun kayınvalidenle canım
hoşbuldum kuzumayy sen arayınca kocam dedi ki '' kusura bakmayın yani aranıza girdimm'' . birazcık öle oldu dedim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?