- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #27.241
canim bile bile niye kendine eziyet edyorsun bosver izleme dizi oldugunu biliyoruz ama yinede cok etkileniyoruz. inanmamizda oyuncalirin rolu cok buyuk,gercek gibi yansitabiliyorlar demekki. . ben cok etkilenirim esim bide sabahin 4unde ise gidiyor korku filmi izliceksek hafta sonu izleriz. o zaman sabaha kadar yanimda oluyor.
:18: bende orası dehşet sanıyodum demek sonları daha kötü iyiki bakmamışım devamına:18:orası başıydı galiba orayı izlemedim, geç açtım biraz ama sonu dehşetti
barıştık demi
abowwwww:18::18::18::18::18: bu ne ya asdilar,kafasina vurdular boynunu kestiler. ne kadar urkunc :18::18::18: analatimi bile krokutuyor bide izlediniz yani olemi helal olsun size ya. yada benmi cok korkaimki:26::26::26:
evet oyuncuları çok seviyom hele komisere bayılıyom. ya sonunda ne çıkacak diye çok merak ediyom
hepte, küçükken terkedilmiş, anneleri yada babalrı tarafından bırakılmış dözülmüş ezilmiş çocuklardan çıkıyo bişeyler. akşamkinde de öyleydi babsı küçkken terkediyo ve çocuk yalnızlık hissine çok kaptıryo kendini , arkadaşlarını öldürüp yiiyo
neyse devam etmeyim sabah sabah mideniz kalkmasın.
onu izledikten sonra çocuklarım akarşı daha hassas olmaya çalışıyom.
abowwwww:18::18::18::18::18: bu ne ya asdilar,kafasina vurdular boynunu kestiler. ne kadar urkunc :18::18::18: analatimi bile krokutuyor bide izlediniz yani olemi helal olsun size ya. yada benmi cok korkaimki:26::26::26:
ivett
kizlar ben oglumu yatirmaya gidiyom gelirim yine
:18: bende orası dehşet sanıyodum demek sonları daha kötü iyiki bakmamışım devamına:18:
he bacım ayaklarından asmışlardı tavana:18: yok anam izlemedim ben ama açıkcası merakta etmedim değil haftaya belki izlerim:18:
manyak ya ne koymuş. ben de eve bişi aldın sandım heheheh
evet yok ya. bende arayacaktım erken diye aramadım.günaydın canlarım
n,han bugündemi yok dün arayamadım haberi olan varmı eşim gitsin birazdan arıyım ben
beğenemedinmi loohepsini koydum onuda koyem dedim akşam 6 da verdim 10 da bana geldiler abimler oturmaya oynadınmı adamlarla dedim kırdım dedi kolunu kırmış bile yuh dedim
cadum yaprak hazal ceyda yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar saolun
beğenemedinmi loohepsini koydum onuda koyem dedim akşam 6 da verdim 10 da bana geldiler abimler oturmaya oynadınmı adamlarla dedim kırdım dedi kolunu kırmış bile yuh dedim
cadum yaprak hazal ceyda yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar saolun
günaydın canlarım
n,han bugündemi yok dün arayamadım haberi olan varmı eşim gitsin birazdan arıyım ben
günaydın bebişimm
bende aramadım eşi falan yanındaysa diye şeyediyom:44:
yuh yani. çok hızlıymış .
bend egeçen oğlana demir adam aldım. kız diyo benim oğlan diyo benim. kız abisinden gizli alıyıo onu uytuyo sallıyo. ee yapıyo. ay oyuncakta hiç yakışmıyo ee lenmeye .kazıkk gibi
diyom demir adam karizma yerlerde geziyooo
işi varsa belki ondan açmamıştır
kızlar ben dün akşam ing kursuna başladım heyoo
örtmen oldukça iyi bi ing var dedi:86::86::86:bana
nerde başladın canım halk eğitim merkezimi yoksam normal paralı kursmu
aynen canımhadi yaa çok komik olmuştur kaslı kaslı adamın eelenmesi senin kızda karızmayı çizmiş demir adamın hee
oo this is wonderfulll . if you want , pratic your english , this clup has got a pace. you are speak english themişi varsa belki ondan açmamıştır
kızlar ben dün akşam ing kursuna başladım heyoo
örtmen oldukça iyi bi ing var dedi:86::86::86:bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?